Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Monikäyttöinen ja helposti mukana kulkeva 18–55 mm:n zoom-objektiivi EF-M-sovittimella EOS M -kameraan. Objektiivi soveltuu sekä still- että videokuvaukseen, ja tallennat sillä yhtä hyvin upeita maisemakuvia ja kauniita muotokuvia kuin otoksia vauhdikkaasta toiminnastakin.

Edut

  • Monipuolinen 18–55 mm:n zoom-objektiivi jokapäiväiseen käyttöön
  • Helppo kuljettaa EOS M -kameran kanssa
  • Vakaa ja hiljainen STM-tarkennus videokuvauksessa
  • Vakaa videokuva dynaamisella kuvanvakaimella
  • Terävät kuvat neljän askeleen kuvanvakaimella
  • Nopea automaattitarkennus stillkuvissa - käsintarkennus aina käytettävissä

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Monipuolinen 18–55 mm:n zoom-objektiivi jokapäiväiseen käyttöön


Laadukas vakio-zoom-objektiivi jokapäiväiseen käyttöön. EF-M 18–55 mm f/3,5–5,6 IS STM kattaa 18–55 mm:n polttovälin, jolla tallennat vaikka upeita maisemakuvia, kauniita muotokuvia pehmennetyllä taustalla ja otoksia vauhdikkaasta toiminnasta.

Helppo kuljettaa EOS M -kameran kanssa


Objektiivi on helppo ottaa matkalle mukaan. Sen runko on pienikokoinen ja kevyt, ja ulkokuoren pinnoite on tyylikästä alumiinia. Objektiivi kiinnitetään EOS M -kameraan EF-M-sovittimella.

Vakaa ja hiljainen STM-tarkennus videokuvauksessa


Terävien ja laadukkaiden videoiden kuvaus on helppoa jatkuvalla automaattitarkennuksella. Objektiivi käyttää sisäistä tarkennusta ja STM-askelmoottoritekniikkaa jatkuvaan tarkennukseen videokuvaustilassa. Näin saat sulavampia ja terävämpiä videoita.

Vakaa videokuva dynaamisella kuvanvakaimella


Kameran tärähtelystä ei tarvitse huolehtia, vaikka kuvaat videoita käsivaralta tai kävelet kuvatessasi. Videokuvauksessa EF-M 18–55 mm f/3,5–5,6 IS STM -objektiivin dynaaminen kuvanvakain ehkäisee tärähtelyä ja keinuvaa liikettä ja varmistaa vakaan videokuvan.

Terävät kuvat neljän askeleen kuvanvakaimella


EF-M 18–55 mm f/3,5–5,6 IS STM tuottaa terävät kuvat, vaikka kuvaisit käsivaralta vähäisessä valaistuksessa. Objektiivi hyödyntää Canonin neljän askeleen kuvanvakaintekniikkaa, joka vähentää kameran tärähtelyn vaikutuksia ja mahdollistaa kuvaamisen hämärässä ilman havaittavaa kuvanlaadun heikentymistä.

Nopea automaattitarkennus stillkuvissa - käsintarkennus aina käytettävissä


Oikean hetken tallentaminen stillkuviin on helppoa nopean ja tarkan automaattitarkennusjärjestelmän ansiosta. Voit milloin tahansa tehdä haluamasi säädöt käsin ja säätää tarkennusta poistumatta automaattitarkennustilasta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Related Products

kampanja