Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Edistyneen kolmen askelen kuvanvakaintekniikan (IS) ansiosta EF 70–300 mm f/4–5,6 IS USM -objektiivi vähentää kameran tärähtelyä ja sopii täydellisesti telekuvaukseen heikossa valaistuksessa ja pitkillä valotusajoilla.

Edut

  • Tehokas suurennus
  • Kolmen askelen kuvanvakain
  • UD-linssielementti ja Super Spectra -pinnoitteet
  • Pyöreä himmenninaukko pehmentää taustan kauniisti
  • Nopea ja hiljainen automaattitarkennus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Tehokas suurennus


Tehokas EF 70–300 mm f/4–5,6 IS USM -objektiivi tuottaa teräviä kuvia kuvattaessa käsivaralta ja sopii siten erityisesti luonto- ja urheilukuvaajille. APS-C-kokoisella kennolla varustetun EOS-kameran kanssa käytettäessä objektiivin kuvakulma vastaa täyden kennokoon järjestelmäkameran 112–480 mm:n objektiivia.

Kuvanvakain


Kolmen askelen kuvanvakaimen (IS) ansiosta EF 70–300 mm f/5–5,6 IS USM -objektiivi sopii täydellisesti käsivaralta kuvaamiseen. Valotusajan voi määrittää jopa kolme askelta pidemmäksi kuin normaalisti ilman kuvan epäterävöitymistä. Vakaasuuntaisesti panoroitaessa kuvanvakaimen voi määrittää korjaamaan vain pystysuuntaista tärinää. Kuvanvakain kytkeytyy pois päältä, kun kamera asetetaan jalustalle.

UD-linssielementti


UD-linssielementti korjaa kromaattisia poikkeamia ja tarjoaa korkean tarkkuuden ja kontrastin koko zoomausalueella. Objektiivin valmistuksessa käytetään ainoastaan ympäristöystävällistä lyijytöntä lasia.

Super Spectra -pinnoite


Super Spectra -pinnoitteet takaavat tarkan väritasapainon ja korkean kontrastin. Ne vähentävät myös haamukuvia ja heijastumia, joita ilmenee valon heijastuessa kameran kennosta.

Taustan pehmennys


Pyöreä, sähkömagneettisesti ohjattu himmenninaukko pehmentää ja tasoittaa terävyysalueen ulkopuoliset alueet, jolloin tarkennetut kohteet nousevat esille sumennettua taustaa vasten.

Ultraäänitarkennus


Ultraäänimoottori ohjaa automaattitarkennusta erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomaisen pitovoiman ansiosta oikea tarkennus saavutetaan tarkasti.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM Arvostelut

kampanja