Rock climber landscape close up portrait action

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Laadukkaan zoomauksen, innovatiivisen tietonäytön ja Nano USM -järjestelmän ansiosta objektiivi sopii erinomaisesti luonto- ja urheilukuvaukseen.

Osta nyt

Erinomainen suorituskyky kaukaa kuvattaessa

Loistava valinta ulkoilmaurheilu- ja luontokuvaamiseen. EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM sopii sekä täysikokoisella että APS-C-kokoisella kennolla varustettuihin EOS-järjestelmäkameroihin.

Katso lisätietoja yhteensopivuussivulta.

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USMpack shot straight on
Close up sports action

Sopii erinomaisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin:

Tuo kaukaiset kohteet lähemmäs

Telekuvauksen enimmäispolttoväli on 300 mm, joten saat koko kuva-alan täyttäviä kuvia kaukaisistakin kohteista. Lisää kuvausmahdollisuuksiasi tällä vakio-objektiiviasi hienosti täydentävällä varusteella.

Erinomainen tarkennuskyky

Nano USM -järjestelmän avulla voit tarkentaa kuvan nopeasti, tasaisesti ja hiljaisesti. Objektiivi sopii erinomaisesti nopeasti liikkuvien kohteiden stillkuvaamiseen. Se ei aiheuta häiriöitä ääniraitaan, ja tarkennussiirtymistä tulee luonnollisia.

Lue lisää tarkennusteknologiasta

NANOUSM

Loistava kuvanlaatu

9-lamellinen pyöreä himmenninaukko pehmentää taustan kauniisti, jolloin huomio kiinnittyy kohteeseen. Integroidut UD-elementit auttavat vähentämään väriaberraatiota ja varmistamaan kuvien tarkkuuden ja laadukkuuden koko zoomausalueella.

Fact action close up bird wildlife

Kiinteä objektiivinäyttö pitää sinut ajan tasalla

Objektiivin yläosassa on innovatiivinen tietonäyttö, josta näet tärkeät tiedot nopeasti jopa heikossa valaistuksessa. Tästä on hyötyä erityisesti, jos kuvaat videota näytöllä: voit varmistaa, että kuva on vakaa ja tarkistaa tarkennusetäisyyden ja terävyysalueen eri aukon arvoilla.

Pienikokoinen ja kevyt

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM painaa 710 g ja on sisäänvetäytyneenä 14,55 cm:n pituinen, joten se on helppo kuljettaa kuvauspaikoille ja pitää mukana matkoilla.

Holiday travelling landscape shot
Landscape mountain range

Pitäisikö vaihtaa uuteen malliin?

Paremmalla optisella suorituskyvyllä varustettu, kauniisti muotoiltu EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM korvaa EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM -objektiivin.

Hienostunut optinen rakenne

UD-elementti ja muu edistyksellinen optiikka takaavat upean kuvanlaadun, vahvan kontrastin ja erinomaisen tarkkuuden koko zoomausalueella – jopa vaikeissa kuvausolosuhteissa.

Small plane flying lake

Edistyksellinen kuvanvakain

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM -objektiivin kuvanvakain vähentää kameran tärähtelyä jopa neljän askelen verran, joten saat terävän kuvan vielä neljä askelta pidemmällä valotusajalla kuin ilman kuvanvakainta.

Low light close up child bike ride

Galleria

Katso myös

Lisävarusteet

Telephoto lens range packshots

Teleobjektiivit

Teleobjektiivilla voit kuvata kaukaa ilman, että häiritset urheilijoita, villieläimiä tai esiintyjiä. Tutustu Canonin teleobjektiiveihin ja vapauta luovuutesi.

Lue lisää