Objektiivit järjestelmäkameroihin

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Laadukkaan zoomauksen, innovatiivisen tietonäytön ja Nano USM -järjestelmän ansiosta objektiivi sopii erinomaisesti luonto- ja urheilukuvaukseen.

Sopii erinomaisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin:

 • Urheilukuvaus ulkona

  Luo vaikutelma siitä, että olet aivan tapahtumien keskellä. Taltioi täydelliset syötöt, upeat maalit ja voiton juhlinta.

 • Luonto ja eläimet

  Tarkenna lähemmäs luontoa kuin uskalsit edes kuvitella – kuvaa lintujen syöksyä ilman läpi, eksoottisia eläimiä safarilla tai raukeaa tunnelmaa eläinpuistossa.

 • Matkakuvaus

  Matkakuvaus ei ole vain maailmanmatkaajien heiniä, sillä nähtävyydet, verkkaiset lomapäivät ja hetken mielijohteesta tehdyt irrottelut ovat täynnä arvokkaita muistoja.

Tuo kaukaiset kohteet lähemmäs

Telekuvauksen enimmäispolttoväli on 300 mm, joten saat koko kuva-alan täyttäviä kuvia kaukaisistakin kohteista. Lisää kuvausmahdollisuuksiasi tällä vakio-objektiiviasi hienosti täydentävällä varusteella.

Nano USM -järjestelmän avulla voit tarkentaa kuvan nopeasti, tasaisesti ja hiljaisesti. Objektiivi sopii erinomaisesti nopeasti liikkuvien kohteiden stillkuvaamiseen. Se ei aiheuta häiriöitä ääniraitaan, ja tarkennussiirtymistä tulee luonnollisia.

Nano USM -järjestelmän avulla voit tarkentaa kuvan nopeasti, tasaisesti ja hiljaisesti. Objektiivi sopii erinomaisesti nopeasti liikkuvien kohteiden stillkuvaamiseen. Se ei aiheuta häiriöitä ääniraitaan, ja tarkennussiirtymistä tulee luonnollisia.

Loistava kuvanlaatu

9-lamellinen pyöreä himmenninaukko pehmentää taustan kauniisti, jolloin huomio kiinnittyy kohteeseen. Integroidut UD-elementit auttavat vähentämään väriaberraatiota ja varmistamaan kuvien tarkkuuden ja laadukkuuden koko zoomausalueella.

Kiinteä objektiivinäyttö pitää sinut ajan tasalla

Objektiivin yläosassa on innovatiivinen tietonäyttö, josta näet tärkeät tiedot nopeasti jopa heikossa valaistuksessa. Tästä on hyötyä erityisesti, jos kuvaat videota näytöllä: voit varmistaa, että kuva on vakaa ja tarkistaa tarkennusetäisyyden ja terävyysalueen eri aukon arvoilla.

Pienikokoinen ja kevyt

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM painaa 710 g ja on sisäänvetäytyneenä 14,55 cm:n pituinen, joten se on helppo kuljettaa kuvauspaikoille ja pitää mukana matkoilla.

Pitäisikö vaihtaa uuteen malliin?

Paremmalla optisella suorituskyvyllä varustettu, kauniisti muotoiltu EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM korvaa EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM -objektiivin.
Canon Camera

Hienostunut optinen rakenne

UD-elementti ja muu edistyksellinen optiikka takaavat upean kuvanlaadun, vahvan kontrastin ja erinomaisen tarkkuuden koko zoomausalueella – jopa vaikeissa kuvausolosuhteissa.

Edistyksellinen kuvanvakain

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM -objektiivin kuvanvakain vähentää kameran tärähtelyä jopa neljän askelen verran, joten saat terävän kuvan vielä neljä askelta pidemmällä valotusajalla kuin ilman kuvanvakainta.

Canon Camera
Henkilöllä on käsissään Canon EOS R -kamera ja Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM -objektiivi.

Autamme sinua objektiivin valinnassa

Objektiivivalitsimemme avulla voit tutustua koko valikoimaamme ja löytää juuri oikean objektiivin EOS-kameraasi.

Katso myös

Lisävarusteet

 • Objektiivin suojus E-67 II

  Suojaa objektiivia pölyltä


  Osta Nyt

 • Vastavalosuoja ET-74B

  Suojaa objektiivia hajavalolta

 • Objektiivikotelo LP1222

  Kompakti objektiivikotelo

Teleobjektiivit

Teleobjektiivilla voit kuvata kaukaa ilman, että häiritset urheilijoita, villieläimiä tai esiintyjiä. Tutustu Canonin teleobjektiiveihin ja vapauta luovuutesi.
Lue lisää