Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Ainutlaatuinen muotoilu telezoom-objektiiville. EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM -objektiivissa on pieni ja kevyt diffraktiivinen linssielementti (DO), joka takaa huippuluokan kuvanlaadun

Edut

  • Kolmikerroksinen diffraktiivinen linssielementti (DO)
  • Vain 9,99 cm pitkä
  • Kuvanvakain
  • Nopea automaattitarkennus ja käsitarkennuksen ohitus
  • Miellyttävä sumennus pyöreän aukon ansiosta
  • Zoomausrenkaan lukitus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Täynnä tekniikkaa


Monikerroksisen diffraktiivisen linssielementin (DO), kuvanvakautuksen ja ultraäänimoottoritekniikan ansiosta EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM -objektiivi on malliesimerkki laadukkaasta muotoilusta.

Diffraktiivinen linssielementti (DO)


EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM -objektiivissa on pieni ja kevyt diffraktiivinen linssielementti (DO), joka pienestä fyysisestä koostaan huolimatta säilyttää kuvanlaadun. DO-elementissä fluoriitti- ja UD-elementtien ominaisuudet on yhdistetty yhteen lasikappaleeseen. Näin saadaan aikaan suuri kontrasti ja terävyys ja väriaberraatiota voidaan hallita tarkasti.

Kuvanvakain


Kolmen askeleen kuvanvakaimen (IS) ansiosta EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM -objektiivi sopii täydellisesti käsivaralta kuvaamiseen. Valotusajan voi määrittää jopa kolme askelta pidemmäksi kuin normaalisti ilman, että kuvaan tulee epätarkkuutta. Kuvanvakain tulkitsee voimakkaan liikkeen tiettyyn suuntaan automaattisesti panoroinniksi, jolloin kuvanvakain kytkeytyy pois käytöstä siinä suunnassa.

Ultraäänitarkennus


Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman edestakaisin hakua.

Taustan pehmennys


Pyöreä sähkömagneettisesti ohjattu himmennin pehmentää ja tasoittaa epäteräviä alueita, joten tarkennetut kohteet erottuvat hyvin pehmennettyä taustaa vasten.

Integroitu EOS-järjestelmään


Objektiivin automaattitarkennus on suunniteltu yhteensopivaksi uusimman EOS-sarjan kanssa, joten objektiivin nopeudesta saadaan kaikki mahdollinen hyöty. Objektiivi varmistaa optimaalisen salamavalotuksen mittauksen siirtämällä etäisyystiedot yhteensopivan EOS-kameran E-TTL II -mittausjärjestelmään.

Sopusoinnussa ympäristön kanssa


Canonin tiukkojen ympäristökäytäntöjen mukaisesti objektiivin optiikassa käytetään vain lyijytöntä lasia.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM Arvostelut

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Autamme sinua objektiivin valinnassa

Objektiivivalitsimemme avulla voit tutustua koko valikoimaamme ja löytää juuri oikean objektiivin EOS-kameraasi.

kampanja