Canon EF 20mm f/2.8 USM

EF 20mm f/2.8 USM

EF 20 mm f/2,8 -objektiivi tuottaa laajan kuvakulman ja laajennetun terävyysalueen, joten se sopii hyvin maisema- ja arkkitehtuurikuvaukseen sekä kuvajournalismiin. Objektiivi sopii lähes kaikkiin kuvaustilanteisiin.

Edut

  • Ultralaajakulmaobjektiivi, jonka kuvakulma on 94 astetta
  • Tarkennus ultraäänimoottorilla, käsintarkennus koko ajan käytettävissä
  • Lyhin tarkennusetäisyys 25 cm
  • Super Spectra -pinnoite

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 20mm f/2.8 USM

Dynaaminen laajakulma


EF 20 mm f/2,8 USM -objektiivin kuvakulma on 94 astetta, joten se kattaa jopa ihmissilmän katselukulmaa laajemman alueen. Erinomainen objektiivi maisemakuvaukseen ja kuvajournalismiin. Objektiivi korjaa tehokkaasti vääristymiä, joten kuvatut rakennukset ja sisätilat näkyvät luonnollisessa perspektiivissä.

Suuri valovoima


Suuren valovoiman f/2,8 ansiosta myös heikossa valaistuksessa voidaan kuvata käsivaralta ilman salamaa, jos jalustan käyttäminen on hankalaa.

Asfääriset ja UD-elementit


Objektiivissa on pallopoikkeamia korjaava asfäärinen elementti ja väripoikkeamia poistavia Super UD -elementtejä, jotka tuottavat parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Näin saadaan teräviä ja hyväkontrastisia kuvia koko kuva-alalla.

Ultraäänitarkennus


Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman ylivärähtelyä. Tarkennusta voi säätää koko ajan myös käsin poistumatta automaattitarkennustilasta.

Super Spectra -pinnoite


Super Spectra -pinnoitteet parantavat väritasapainoa ja kontrastia. Ne vähentävät myös haamukuvia ja heijastumia absorboimalla valoa, jota voi heijastua linssielementeistä ja kameran kennosta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 20mm f/2.8 USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

EF 20mm f/2.8 USM Arvostelut

Autamme sinua objektiivin valinnassa

Objektiivivalitsimemme avulla voit tutustua koko valikoimaamme ja löytää juuri oikean objektiivin EOS-kameraasi.

kampanja