Canon EF 135mm f/2L USM

EF 135mm f/2L USM

EF 135 mm f/2 L USM on valovoimainen, kevyt ja laadukas teleobjektiivi. Se on ihanteellinen työväline urheilukuvaukseen sisätiloissa heikossa valaistuksessa sekä muotokuvaukseen.

Edut

  • Suuri valovoima f/2
  • Nopea ja hiljainen automaattitarkennus
  • Super Spectra -pinnoite
  • L-sarjan rakenne ja optiikka
  • Pyöreä himmenninaukko pehmentää taustan kauniisti
  • Integrointi E-TTL II -mittausjärjestelmän kanssa
  • Pehmeä laukku ja vastavalosuoja

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 135mm f/2L USM

Tarkka, valovoimainen ja kevyt


Objektiivin suuren valovoiman ansiosta myös heikossa valaistuksessa voidaan kuvata verrattain lyhyillä valotusajoilla. Tämän vuoksi EF 135 mm f/2,0L USM on erinomainen valinta urheilun kuvaamiseen sisätiloissa. Huipputason teknisten ominaisuuksien lisäksi objektiivi on pienikokoinen ja painaa vain 750 grammaa.

L-sarjan laatua


L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit ovat pöly- ja kosteussuojattuja.

Suuri valovoima f/2


Suuren valovoiman f/2 ansiosta heikossakin valaistuksessa voidaan kuvata ilman salamaa. Suuri valovoima mahdollistaa myös terävyysalueen monipuolisen säädön.

Ultraäänitarkennus


Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman ylivärähtelyä. Tarkennusta voi säätää koko ajan myös käsin poistumatta automaattitarkennustilasta.

Super Spectra -pinnoite


Super Spectra -pinnoitteet parantavat väritasapainoa ja kontrastia. Ne vähentävät myös haamukuvia ja heijastumia, joita voi ilmetä valon heijastuessa kameran kennosta.

Integrointi E-TTL II -salamamittauksen kanssa


Objektiivi välittää etäisyystiedot yhteensopivan EOS-kameran E-TTL II -mittausjärjestelmään, jolloin saadaan paras mahdollinen salamavalotuksen mittaus.

Lisävarusteet


Objektiivin mukana toimitetaan vastavalosuoja ja pehmeä laukku.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 135mm f/2L USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Related Products

kampanja

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.