FINE cartridges

PIXMA-MUSTEET

PIXMA FINE -MUSTEKASETIT

Tulosta laadukkaita tulosteita ja asiakirjoja maksimaalisella tehokkuudella. PIXMA FINE -mustesuihkutulostinten kasetit takaavat erinomaisen laadun, monitoimilaitteen helppouden ja vaivatonta käyttöä.

Miksi valita FINE-mustekasetit?

Canon PIXMA FINE -mustesuihkutulostinten kaseteissa on laaja väriasteikko, jonka ansiosta saadaan tuotettua uskomattoman laadukkaita tulosteita ja asiakirjoja. Musteet ja tulostuspää on yhdistetty samaan yksikköön, jonka voi vaihtaa muutamassa sekunnissa. FINE-kasettijärjestelmällä voit tulostaa nopeasti, kun aikaa ei ole hukattavaksi.

Canon Camera

Helposti asennettava ja vaihdettava

Canonin FINE -mustejärjestelmä on suunniteltu käyttäjän tarpeisiin. Tulostimesta riippuen vain yksi tai kaksi vaihdettavaa yksikköä, joten säästät huoltoon kuluvaa aikaa ja voit käyttää sen tulostamiseen. Mustesäiliö lukittuu itsestään yhdellä painalluksella. Tulostimesta kuuluu piippaus tai napsahdus, kun se on lukittu paikalleen. Olet valmis aloittamaan!

Erinomainen kuvanlaatu ja pitkäikäisyys missä tahansa tehtävässä

FINE-mustejärjestelmään kuuluu sekä pigmenttiväri- että painovärimusteita, joissa käytetään ChromaLife 100 -tekniikkaa. Tulosteiden taataan kestävän jopa 100 vuotta. FINE-järjestelmä sopii myös erittäin monipuoliseen tulostukseen. Erinomaisen valokuvatulostuksen lisäksi se sopii täydellisesti onnittelukorttien, t-paitojen siirtokuvien ja minkä tahansa luovan työn tulostamiseen.

Canon Camera

Muste mallinumeron mukaan

Tarvitsetko apua parhaan musteen löytämisessä?

Selvitä, mikä muste ja paperi sopii parhaiten Canon-tulostimeesi.