PIXMA-MUSTEET

PIXMA ERILLISET MUSTEKASETIT

Canonin erilliset PIXMA-mustekasetit takaavat kirkkaat ja tarkat värit. Niiden avulla saat kaiken irti valokuvaamisesta.

Miksi valita erilliset mustekasetit?

Canon PIXMA -malliston erilliset värisäiliöt on suunniteltu paremmiksi. Niiden avulla vähennät jätteen määrää ja ne ovat tehokkaita, sillä niillä tulostat jopa 35 %1 enemmän tulosteita verrattuna kolmannen osapuolen värikasetteihin. Aitojen Canon erillisvärien muste on 100 %:n luotettavaa, joten voi tulostaa ilman huolia. Aidot mustekasetit eivät mene rikki eivätkä vuoda, joten tulostimesi on turvassa vaurioilta.

Canon Camera

Erinomainen tulostuslaatu

Canonin erilliset värisäiliöt ovat ihanteellisia parhaan valokuvalaadun tulostamiseen. Ne tuovat kuvien yksityiskohdat esiin, takaavat studiolaatuiset valokuvatulosteet, joissa on eloisia värejä, sävyjä ja tekstuureja, eikä tulosteessa ole viivoja tai raitoja.

Tehokkuutta ja yhtenäisyyttä

Aidot Canon PIXMA -mustekasetit tuottavat tasaisen tulostusjäljen koko elinkaarensa ajan. Erillisillä mustesäiliöillä muodostetaan kaikki värit. Kun yksi väri loppuu, vaihdat vain yhden säiliön. Lisäksi voit säästää tulostuskustannuksista erillisillä säiliöillä, koska säiliöt vaihdetaan erikseen.

PIXMA_TS8250

Muste mallinumeron mukaan

Tarvitsetko apua parhaan musteen löytämisessä?

Selvitä, mikä muste ja paperi sopii parhaiten Canon-tulostimeesi.
  1. Perustuu Canonin tilaamaan vuoden 2018 Keypoint Intelligence - Buyers Lab -tutkimukseen, jossa vertailtiin Canonin ja muiden valmistajien mustekasetteja. Lisätietoja on osoitteessa https://www.canon-europe.com/printers/genuine-consumables/. Tulosteiden määrä prosentteina voi vaihdella vakio/XL/XXL-koiden mukaan.