OUT OF THE COMFORT ZONE

Haastoimme neljä pohjoismaista sisällöntuottajaryhmää astumaan mukavuusalueensa ulkopuolelle. Kolmessa ainutlaatuisessa haasteessa he laittoivat sekä Canonin uusimmat kamerat että itsensä koetukselle.

Inspiroidu ja ota haaste vastaan alla
OUT OF THE COMFORT ZONE

TAPAA SISÄLLÖNTUOTTAJAT

Tutustu neljään pohjoismaiseen sisällöntuottajaryhmään, jotka kokeilivat ensimmäisenä "Out Of The Comfort Zone" -haastetta.
 • TANSKAN JOUKKUE

  Tutustu Tanskan joukkueeseen: Ane ja Cille. He ovat pitkäaikaisia ystäviä ja sisällöntuottajia. Heillä on silmää muodille ja sisustussuunnittelulle, mikä heijastuu myös heidän sisällöissään. Molemmat ovat ylpeitä äitejä, joten luonnollisesti perhe on tärkeä osa heidän jakamaansa sisältöä.

 • SUOMEN JOUKKUE

  Tapaa Suomen joukkue: Janita ja Tara. Yhdessä he ovat monipuolinen sisällöntuottajatiimi. Janita tunnetaan valokuvauksestaan ​​ja työstään muotivaikuttajana, kun taas Tara valittiin vuoden suomalaiseksi ruokavaikuttajaksi kiehtovan ruokasisällön ansiosta. Kiinnostuksen kohteet voivat olla erilaisia, mutta heillä on yhteinen intohimo upean sisällön luomiseen.

 • NORJAN JOUKKUE

  Tapaa Norjan joukkue: Elias ja Kajsa. He ovat norjalainen sisällöntuottajapariskunta, joka rakastaa matkustamista. He matkustavat ympäri maailmaa luoden ikimuistoisia kokemuksia joko asuntovaunustaan ​​tai kaukaisista trooppisista kohteista.

 • RUOTSIN JOUKKUE

  Tutustu Ruotsin tiimiin: Josefine ja Christin. He jakavat suuren intohimon ruokaan ja ruoanlaittoon. Josefine työskentelee lifestyle-vaikuttajana, keskittyen erityisesti ruokaan, kun taas Christin työskentelee ammattikokkina ja keittokirjailijana. Yhdessä heillä on vuosien kokemus kameran edessä olemisesta ja sisällönluomisesta kaikista herkullisista asioista.

Kokeile Canon-kameraa ilmaiseksi

Oletko valmis astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle kokeilemalla uutta Canon-kameraa? Ilmoittaudu alla olevasta linkistä päästäksesi kokeilemaan Canon EOS R50- tai PowerShot V10 -kameraa ilmaiseksi kolmessa jännittävässä sisältöhaasteessa, jotka on suunniteltu muuttamaan ja inspiroimaan sisällöntuotantotapojasi.

Kameroita on rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu nopeasti.
Ilmoittaudu
Try a Canon Camera for free

THE CANON POWERSHOT V10

Täydellinen taskukokoinen vloggausväline

Täydellinen vloggauskamera liikkuvalle sisällöntuottajalle. 4K-kenno, laajakulmaobjektiivi ja stereomikrofoni on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen vloggauskokemus kompaktissa muodossa.

Pocket-sized vlogging perfection

THE CANON EOS R50

Nosta sisältösi seuraavalle tasolle

Monipuolinen Canon EOS R50 on täydellinen työkalu kunnianhimoiselle sisällöntuottajalle. Sen erittäin nopea tarkennus, erinomainen heikossa valaistuksessa suoriutuminen ja 4K-videon mahdollisuudet tekevät Canon EOS R50:stä enemmän kuin kykenevän luomaan unelmiesi sisältöä.

THE CANON EOS R50

Unboxing - uuden sukupolven Canon-kamerat

Katso neljän joukkueen reaktiot Canon EOS R50 ja PowerShot V10 kameroihin
Unbox-image

Pohjoismaisen haasteen kohokohdat

Mitä tapahtuu, kun neljä joukkuetta uskaltautuu mukavuusalueensa ulkopuolelle? Katso tulokset.
wrap-up_image