How I’m using the Canon EOS 2000D to promote my band

LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ JOSH GIBBS

Näin käytän Canon EOS 2000D:tä bändini mainostamiseen

Josh Gibbs
Josh Gibbs

Laulaja-lauluntekijä


Josh Gibbs ymmärtää luonnostaan esittäjän musiikin ja visuaalisen ilmeen välillä olevan yhteyden. ”Nuorena rakastin bändejä, jotka näyttivät hyviltä. Niistä näki kuvia kauan ennen kuin niiltä pääsi kuulemaan mitään. Kuvat sytyttivät innostuksen musiikkia kohtaan.”

Josh perusti bändinsä Pin Upsin veljensä Louisin ja Jesse Bakerin kanssa. Hän pohti tarkkaan, millainen ilme yhtyeelle pitäisi luoda. ”Uuden bändin on tärkeä näyttää kaikille, mistä siinä on kyse ja miksi sitä kannattaa fanittaa.”

Hienojen valokuvien julkaiseminen somessa on hyvä tapa kartuttaa fanikuntaa, mutta Josh ei uskonut saavansa tarpeeksi laadukasta jälkeä puhelimella. ”Tarkentaminen ei onnistunut kunnolla, ja kuvat olivat aina liian pimeitä tai liian valoisia, etenkin rähjäisissä keikkapaikoissa tai studiossa”, hän kertoo.

Joshin ratkaisu oli Canon EOS 2000D -järjestelmäkamera, joka tuottaa hyvälaatuisia kuvia jopa heikossa valaistuksessa. Järjestelmäkameran käyttäminen oli Joshille uutta, mutta hän hämmästyi sen helppokäyttöisyydestä ja valokuvien silkasta laadusta.

"Kameran käyttö oli yhtä luontevaa kuin vaikka puhelimen. Aloin vain kuvata, ja sainkin aikaan otoksia, jotka olivat superteräviä, täynnä yksityiskohtia ja aivan kuin ammattilaisen jälkeä."

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Ready for anything: introducing the Canon EOS 850D

CANON EOS 850D

Valmiina mihin tahansa: esittelyssä Canon EOS 850D

Kehitä valokuvaustaitojasi järjestelmäkameralla, joka pystyy melkein mihin tahansa – hank Canon EOS 850D.

Get to grips with shutter speed

VALOTUSAIKA

Hallitse valotusaika

Näiden viiden perusvinkin avulla osaat säätää valotusajan liikkuvien kohteiden kuvaamiseen sopivaksi ja parantaa toimintakuvausta.

Sharing memories after the recording session

Josh oli pelännyt, että järjestelmäkameralla otettujen kuvien jakaminen olisi hankalaa, joten kameran yhteysominaisuudet tekivät häneen vaikutuksen. ”EOS 2000D on todella helppo yhdistää puhelimeen. Sitten voin selata kuvia ja ladata parhaat suoraan Instagramiin.” Lisäetuna kuvien jakaminen on aivan yhtä helppoa liikkeellä kuin studiossakin. ”Kamera kulkee mukana kassissa, joten jos näen jotakin hienoa, voin jakaa sen saman tien.”

Getting creative in the recording studio, the EOS 2000D captures great shots in low light

EOS 2000D:n tarinankerrontamahdollisuudet sopivat nekin hyvin Joshille.

"Videokollaasi on aivan mahtava ominaisuus, sillä tykkään kuvata tyylikkäitä videoita. Voin kuvata paljon lyhyitä videoita päivittäisistä jutuista, ja kamera liittää ne yhteen kivaksi pikku tarinaksi kaikesta tapahtuneesta."

Pin Ups on parhaillaan tekemässä debyyttilevyään. Joshista on hienoa kuvata levytyssessioita tarkalla ja kiinnostavalla tavalla. ”Näiden muistojen taltioiminen ja kuvan antaminen äänelle on herkkä ja tärkeä asia.”

Jesse and Louis tracking the first Pin-ups album. Effortless storytelling, even in tricky light

Josh on alkanut tutkia EOS 2000D:n luovia mahdollisuuksia perusteellisesti. ”Pidän erityisesti taustan pehmennyksestä, sillä se antaa kuville unenomaisen ja utuisen sävyn”, hän kertoo.

Luovuuden harjoittaminen ei myöskään jää tähän. ”Aion ehdottomasti hyödyntää järjestelmäkameran kehittyneitä ominaisuuksia ja kokeilla erilaisia objektiiveja”, Josh sanoo. ”Uusien valokuvaustekniikoiden kokeileminen on todella hauskaa – aivan samoin kuin uusilla soundeilla kikkailu.”

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Takaisin tarinoihin

Kiinnostuitko EOS 2000D:stä?

Se on helppokäyttöinen järjestelmäkamera aloittelijoille. Ikuista hetket, sumenna tausta kauniisti ja jaa muistot helposti.

Lue lisää

Interested in the EOS 2000D