Canon EOS C100

EOS C100

EOS C100 -videotuotantokamerassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla ammattitason HD-kuvaus, kompakti muotoilu ja monipuoliset objektiivivaihtoehdot. Helppokäyttöinen kamera soveltuu hyvin itsenäiseen käyttöön.

Edut

 • 8,3 megapikselin Super 35 mm CMOS -kenno ja Full HD
 • Suuri ISO-herkkyys, lähes kohinaton kuva
 • 24 Mb/s AVCHD -tallennus SD-korteille
 • Automaattiset kuvaustoiminnot
 • Dual pixel CMOS –automaattitarkennus tarkkaan ja luotettavaan tarkennukseen*
 • Vaihdettavat EF-objektiivit
 • Canon Log Gamma
 • Pienikokoinen, modulaarinen, kevyt
 • Ammattitason äänenlaatu
 • Saumaton integrointi työnkulkuun
 • CPS-videotukipalvelu

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EOS C100

8,3 megapikselin Super 35 mm CMOS -kenno ja Full HD


Videokuvaukseen suunnitellussa Canonin 8,3 megapikselin Super 35 mm CMOS -kennossa on 3-kanavainen RGB-tekniikka täysteräväpiirtotallennusta varten. Sen avulla saavutetaan suuri herkkyys sekä tarkat ja lähes kohinattomat kuvat. Lisäksi kenno vähentää rolling shutter -ilmiötä ja tarjoaa kapean terävyysalueen.

Suuri ISO-herkkyys, lähes kohinaton kuva


Kamera tallentaa lähes kohinatonta kuvaa jopa ISO 20 000 -herkkyydellä, joten kuvaus on mahdollista melkein missä olosuhteissa tahansa.

24 Mb/s MPEG-4 AVCHD -tallennus SD-korteille


Kameralla voidaan tallentaa MPEG-4 AVCHD/H.264 -tiedostoja 24 Mb/s:n nopeudella (4:2:0) kahdelle SD-, SDHC- tai SDXC-muistikortille. Tallennusvälineen vaihtotoiminto ja samanaikainen tallennus ovat käytettävissä. Kamerassa on lukittava HDMI-lähtöliitäntä sekä AV- ja USB-lähtöliitännät.

Canon Log Gamma


Canon Log Gamma tuottaa neutraalin kuvanlaadun ja tarjoaa 12 askeleen valotusvaran (800 %:n dynaaminen alue) perusasetuksella ISO 850. Laajan dynaamisen alueen asetuksella käytettävissä on sama laaja valotusvara, mutta valon- ja värinmäärittelyä ei tarvita.

Vaihdettavat EF-objektiivit


Kameraan on saatavana laaja valikoima luovan kuvauksen mahdollistavia vaihdettavia objektiiveja. EF-kiinnityksen ansiosta kameraan voidaan kiinnittää Canonin 4K:n EF-elokuvaobjektiiveja sekä yli 60 muuta EF-objektiivia, mukaan lukien makro- ja kalansilmäobjektiivit. Kolme sisäistä ND-suodinta lisäävät kuvauksen monipuolisuutta.

Pienikokoinen, modulaarinen, kevyt


Erittäin pieni ja kevyt EOS C100 soveltuu hyvin tilanteisiin, joissa kuvaajalla on vain vähän tilaa. Kamera painaa vain 1 020 grammaa ilman objektiivia, ja irrotettava kädensija, kahva ja kääntyvä ohjauspaneeli helpottavat käsittelyä. Järeässä roiskesuojatussa rungossa on käytetty magnesiumseoksesta valmistettuja osia, jotka lisäävät kameran tukevuutta ja kestävyyttä.

Automaattiset toiminnot


Itsenäistä kuvaamista helpottavat muun muassa automaattisesti toimivat kertatarkennus, himmennintoiminto ja valkotasapaino. Tarvittaessa käytettävissä ovat täydet käsisäädöt sekä tarkennuksen avustin, joka helpottaa käsintarkennusta ja tuottaa tarkan ja terävän kuvan.

Ammattitason äänenlaatu


LPCM- ja Dolby AC3 -tallennusvaihtoehdot tuottavat ammattitason äänenlaadun. Kameran yläkahvassa on kaksi XLR-tuloliitäntää ja stereomikrofoni.

Saumaton integrointi työnkulkuun


Monipuolisen NLE-tuen ansiosta integrointi olemassa oleviin jälkikäsittelytyönkulkuihin on helppoa.

CPS-tukipalvelut


EOS C100 -videokameralle on saatavana maksutonta tukea Canon Professional Services (CPS) -palvelun kautta. Palvelun etuihin kuuluvat muun muassa CPS-tuki suurissa tapahtumissa, kiireellinen korjauspalvelu saatavuuden mukaan ja paikallinen CPS-tuki tietyissä Euroopan maissa.

Dual Pixel CMOS –automaattitarkennus huollossa tehtävässä päivityksessä


EOS C100 voidaan päivittää siten, että se sisältää Canonin ainutlaatuisen Dual Pixel CMOS -tarkennustekniikan, jonka ansiosta tarkennus on helppoa ja luovaa. Kuvauskohteiden jatkuva seuraaminen on helppoa kuvan keskellä, ja kohde pysyy terävänä. Automaattitarkennuksen lukitustoiminto mahdollistaa lisähallinnan. Entistäkin tarkemman ja nopeamman kertatarkennuksen ansiosta myös kuva-alueen reunoilla oleviin kohteisiin on helppo tarkentaa.


*Edellyttää maksullista huollossa tehtävää päivitystä Canonin huoltokeskuksessa.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EOS C100 ominaisuuksista ja toiminnoista.

CPN.jpeg

Canon Professional Network -palvelu

Inspiraatiota, koulutusta, tuotetietoa ja uutispäivityksiä Canon-laitteita käyttäville ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille sekä edistyneille harrastajille ympäri maailmaa.

kampanja

Tärkeä päivitys