Canon EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II sopii hyvin käytettäväksi yhden kuvaajan videotuotannoissa, ja sillä voi toteuttaa kunnianhimoisimmatkin visiot. Helppokäyttöisessä kamerassa yhdistyvät Cinema EOS -tasoinen laatu ja todellinen luova vapaus.

Edut

  • 8,3 megapikselin Super 35 mm CMOS -kenno ja Full HD
  • Dual Pixel CMOS -tarkennustekniikka ja kasvojentunnistuksen tarkennuskehykseen kytkeytyvä tarkennus*
  • ISO 102 400, lähes kohinaton
  • Tallennus kahdessa muodossa (AVCHD ja MP4), jopa 1080/60p
  • OLED-näyttö, parannettu elektroninen etsin
  • Wi-Fi ja kauko-ohjaus
  • HDMI-lähtö
  • EF-objektiivikiinnitys
  • Ammattitason äänenlaatu
  • CPS-videotukipalvelu

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EOS C100 Mark II

Visiot todeksi laadukkailla ominaisuuksilla


Videokuvaukseen suunniteltu Canonin 8,3 megapikselin Super 35 mm CMOS -kenno tuottaa Full HD -kuvanlaadun. Videonkäsittelyjärjestelmässä hyödynnetään digitaalisen EOS C500 -elokuvakameran tekniikkaa, joten kamera varmistaa laadukkaat, lähes kohinattomat teräväpiirtokuvat jopa ISO-herkkyydellä 102 400. Lisäksi kenno mahdollistaa kapean terävyysalueen ja vähentää rolling shutter -ilmiötä. Canon Log Gamman 12 askeleen valotusvara (800 %:n dynaaminen alue) antaa entistä vapaammat kädet jälkikäsittelyyn, ja Wide DR -asetus nopeuttaa materiaalin valmistumista tuottamalla kuvatulle materiaalille laajan dynaamisen alueen ilman värimäärittelyn tarvetta.

Käyttöä helpottava automaattitarkennus


Canonin Dual Pixel CMOS -tarkennustekniikan ansiosta EOS C100 Mark II -kameralla on helppo kuvata. Toimintakuvauksessa jatkuva tarkennus seuraa kohteita automaattisesti ja tarkentaa ne näytön keskelle. Myös kertatarkennus on vaivatonta ja entistäkin tarkempaa.
Käytettävissä on myös kasvojentunnistuksen tarkennuskehykseen kytkeytyvä ja kohteen kasvot tunnistava tarkennus, joka helpottaa haastattelujen ja uutisjuttujen tekemistä, kun käytettävissä on vain yksi kuvaaja.

Asetusten valinta kuvattavan materiaalin mukaan


Kuvauksessa on rajattomasti mahdollisuuksia eri tuotantotarpeisiin. Kahdelle SD-kortille voidaan tallentaa AVCHD- tai MP4-muotoisia 1080/60P-videoita. Käytettävissä ovat myös tallennusvälineen vaihtotoiminto ja samanaikainen tallennus sekä MP4-videoiden vaikuttavuutta tehostava hidastettu ja nopeutettu kuvaus. Lisäksi kameralla voi kuvata samanaikaisesti AVCHD-videota teräväpiirtotarkkuudella ja MP4-videoita SD-tarkkuudella. Tämä nopeuttaa työvaiheita ja materiaalin valmistumista.

Helppo käyttää ja kuljettaa mukana


EOS C100 Mark II antaa lisää mahdollisuuksia vaativalle videokuvaajalle. Kamera on kevyt, ja se on helppo pakata ja kuljettaa mukana. Roiskesuojattu tukeva runko kestää huononkin sään. Myös käyttömukavuus on huippuluokkaa. Kameraa on helppo hallita 3,5 tuuman ja 1,23 miljoonan pikselin OLED-näytön tai suuren, kallistuvan elektronisen etsimen kautta. Käytettävissä ovat myös automaattinen iirishimmennin ja automaattinen valkotasapaino sekä täydet käsisäädöt edistyneille käyttäjille. Tehokas tarkennusapu helpottaa käsintarkennusta.

Helppo jakaminen, luotettava hallinta


Wi-Fi-yhteydellä voidaan kätevästi jakaa tiedostoja FTP-palvelimelle ja etäohjata kameraa selaimen kautta. Lisävarusteena saatavan Canonin kauko-ohjaimen RC-V100 ansiosta kameralla voidaan nyt kuvata myös paikoissa, joissa se ei aiemmin ollut mahdollista.

Ulkoinen tallennus


HDMI-liitännän ansiosta EOS C100 Mark II -kameralla voidaan tallentaa ulkoisiin laitteisiin suurella bittinopeudella, joten se täyttää vaativienkin tuotantojen laatutarpeet. Video- ja äänitiedostoihin voidaan upottaa aikakoodi.

Vaihdettavat EF-objektiivit


Kameraan on saatavana laaja valikoima luovan kuvauksen mahdollistavia vaihdettavia objektiiveja. EF-kiinnityksen ansiosta kameraan voidaan kiinnittää Canonin 4K:n EF-elokuvaobjektiiveja sekä yli 80 muuta EF-objektiivia, mukaan lukien erikoismalleja, kuten makro- ja kalansilmäobjektiiveja. Kuvausta monipuolistavat myös kolme sisäistä käsinsäädettävää ND-suodinta.

Äänen tallennus


Kuvaa voidaan tukea ammattitasoisella äänellä. Valittavissa on LPCM- ja Dolby AC3 -tallennus. Kameran yläkahvassa on kaksi XLR-tuloliitäntää ja stereomikrofoni. Kameran sisäisellä mikrofonilla voidaan tallentaa ääntä myös kuvattaessa pienimmällä mahdollisella kokoonpanolla.

CPS-tukipalvelut


EOS C100 Mark II -kameralle on saatavana maksuton Canon Professional Services (CPS) -tukipalvelu ja sen mukana lukuisia etuja. Lisätietoja: http://cpn.canon-europe.com/content/services.do.

*Kasvojentunnistuksen tarkennuskehykseen kytkeytyvä tarkennus on käytettävissä yhteensopivien Canon-objektiivien kanssa

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EOS C100 Mark II ominaisuuksista ja toiminnoista.

Full HD movies

Full HD -videokuvaus

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus

Optimises people shots

Laadukkaat henkilökuvat

WiFi Cert Share

Jaa videoita langattomasti

AVCHD

AVCHD-tallennus 28 Mb/s

MP435MBPS

MP4-tallennus 35 Mb/s

DIGICDV4

Tehokas DIGIC-prosessori

OLED

8,8 cm:n orgaaninen LED-näyttö

Dual SDXC card slots

Kaksi SDXC-korttipaikkaa

CPN.jpeg

Canon Professional Network -palvelu

Inspiraatiota, koulutusta, tuotetietoa ja uutispäivityksiä Canon-laitteita käyttäville ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille sekä edistyneille harrastajille ympäri maailmaa.

kampanja