EOS-1D X

Nopea ja erinomaisen kuvanlaadun tuottava EOS-1D X on uuden sukupolven kamera ammattikäyttöön. 18,1 megapikselin täysikokoinen kenno, kaksi DIGIC 5+ -prosessoria ja kuvataajuus 12 kuvaa sekunnissa vievät kuvauksen uudelle tasolle.

EOS-1D X

Edut

  • 18,1 megapikselin täysikokoinen CMOS-kenno
  • Nopea jatkuva kuvaus 12 tai jopa 14 kuvaa sekunnissa
  • ISO 100–51200, laajennettavissa arvoon H:204800
  • 61 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä
  • 100 000 pikselin RGB AE -mittaus
  • Full HD 1080p -EOS-videokuvaus
  • Kaksi DIGIC 5+ -prosessoria
  • 1 040 000 pisteen 8,11 cm:n (3,2 tuuman) Clear View II -nestekidenäyttö
  • Ethernet-portti

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EOS-1D X

18,1 megapikselin täysikokoinen CMOS-kenno


Canonin 18,1 megapikselin täysikokoinen CMOS-kenno tuottaa tarkat ja lähes kohinattomat kuvat myös erittäin heikossa valaistuksessa. Täysikokoisen kennon ansiosta saat laajakulmaobjektiiveista kaiken hyödyn ja hallitset terävyysaluetta monipuolisesti. Kuvien resoluutio ylittää jopa johtavien kuvatoimistojen laatuvaatimukset, ja kuvista voidaan tehdä rajaamiseen jälkeenkin suurikokoisia tulosteita aina A2-kokoon asti.

Huippunopeaa kuvausta


12 kuvaa sekunnissa tallentavan jatkuvan kuvauksen ansiosta voit ikuistaa toiminnan jokaisen hetken. Erittäin nopealla kuvauksella puolestaan voit kuvata jopa 14 kuvaa sekunnissa enimmillään 180 JPEG-kuvan sarjoissa (38 RAW-kuvaa).

Erittäin laaja ISO-herkkyysalue


ISO-herkkyysalue on poikkeuksellisen laaja 100–51200, ja se on vielä laajennettavissa arvoon 204 800. Sen ansiosta kuvaaminen onnistuu yhtä hyvin erittäin valoisissa olosuhteissa kuin lähes pimeässä.

61 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä


Tarkan 61 pisteen automaattitarkennusjärjestelmän ja 41 erittäin herkän ristikkäistyyppisen tarkennuspisteen ansiosta nopeasti liikkuvien kohteiden tarkennus onnistuu nopeasti ja täsmällisesti kaikissa valaistusolosuhteissa. Lisäksi tarkennusalueen keskellä on viisi kaksoisristikkäistyyppistä tarkennuspistettä, jotka parantavat tarkkuutta entisestään.

Tasainen ja tarkka mittaus


DIGIC 4 -prosessoria hyödyntävä 100 000 pikselin RGB AE -mittausjärjestelmä mittaa sekä kirkkauden että värit ja varmistaa siten tarkan valotuksen ja luonnolliset tulokset haastavissakin valaistusolosuhteissa.

Full HD -EOS-videokuvaus


Full HD (1080p) -videokuvauksessa voidaan käyttää useita järjestelmäkameran säädettäviä toimintoja, kuten valotuksen, kuvataajuuden, äänen ja pakkauksen säätöä. HDMI-lähdön ansiosta video-otokset ja kuvat voidaan toistaa teräväpiirtotelevisiosta.

Kaksi DIGIC 5+ -prosessoria


Kamerassa on kaksi uutta Canonin DIGIC 5+ -prosessoria, joiden tuottama nopea ja edistyksellinen prosessointi takaa ensiluokkaisen kuvanlaadun. Neljä A/D-muunninta ja 14-bittinen prosessointi tuottavat pehmeät värisiirtymät ja luonnolliset värit sekä kehittyneen kohinanpoiston suurilla ISO-herkkyyksillä.

Suuri, heijastumia ehkäisevä nestekidenäyttö


Suuriresoluutioisella 1 040 000 pisteen 3,2 tuuman Clear View II -nestekidenäytöllä kuvien ja videoiden tarkastelu on helppoa ja selkeää. Kestävä, karkaistulla lasilla varustettu näyttö ehkäisee heijastuksia myös erittäin kirkkaassa päivänvalossa.

Ethernet-portti


Ethernet-portin ansiosta voit siirtää kuvat helposti ja nopeasti tietokoneeseen tai suoraan asiakkaille verkkoyhteydellä esimerkiksi live-tapahtumista.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EOS-1D X ominaisuuksista ja toiminnoista.

18.1 megapixel CMOS

18,1 megapikselin CMOS-kenno

Large sensor for maximum control over depth of field

Suuri kenno mahdollistaa runsaat terävyysalueen säätömahdollisuudet

High speed shooting

Nopeaa kuvausta

Great low light shots

Laadukkaita kuvia vähäisessä valossa

Sharp images in all conditions

Terävät kuvat kaikissa olosuhteissa

Stunning 1080p movies

Laadukkaat 1080p-videot

Powerful DIGIC processing

Tehokas DIGIC-prosessori

Create instant back up of images

Kuvien varmuuskopiot hetkessä

Large bright screen for clear viewing

Suuri, kirkas ja selkeä näyttö

Keeping your sensor clean of dirt

Kenno pysyy puhtaana

Creativly combine images

Yhdistä useita kuvia yhdeksi kuvaksi

Widest selection of Lenses

Laajin objektiivivalikoima

CPN.jpeg

Canon Professional Network -palvelu

Inspiraatiota, koulutusta, tuotetietoa ja uutispäivityksiä Canon-laitteita käyttäville ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille sekä edistyneille harrastajille ympäri maailmaa.

Tärkeä päivitys

EOS-1D X Support