Canon IXUS 165

IXUS 165

Kuvaa teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia vaivattomasti tyylikkäällä 20 megapikselin IXUS-kameralla. Pienikokoinen kamera on helppo ottaa mukaan kaikkialle, ja siinä on runsaasti käteviä ominaisuuksia.

Edut

 • Tyylikäs, helppokäyttöinen ja erittäin ohut IXUS-kamera
 • Ikuista parhaat hetkesi läheltä ja kaukaa
 • 20 megapikselin tarkkuuden ansiosta tallennat pienimmätkin yksityiskohdat
 • Smart Auto -tilassa kauniit kuvat ovat vain yhden painalluksen päässä
 • Älykäs kuvanvakain tuottaa terävät kuvat ja vakaat videot

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon IXUS 165

Huippuluokan kuvia taskukoon kameralla


IXUS 165 -kameralla kuka tahansa voi kuvata huippulaatuisia kuvia ja videoita milloin vain. Kamera on tyylikäs ja erittäin ohut, ja se on helppo sujauttaa taskuun tai laukkuun.

Kuvaa laajemmin ja kauempaa


Kuvaa helposti ja joustavasti 28 mm:n laajakulmaobjektiivilla, jonka 8x optisella zoomilla pääset lähelle kaukaisiakin kohteita. 16x ZoomPlus-toiminnolla voit lähentää kuvaa lisää laadun heikkenemättä.

Muistot tarkasti talteen


Saat poikkeuksellisen laadukkaita ja tarkkoja kuvia. Voit sommitella ja rajata kuvasi helposti tai luoda näyttäviä julistekokoisia tulosteita suuren 20,0 megapikselin tarkkuuden ansiosta.

Teräviä ja kauniita kuvia joka kerta


Älykkään optisen kuvanvakaimen ansiosta enää ei tarvitse pelätä kameran tärähtelyn vaikutuksia. Tällä kameralla saat automaattisesti teräviä ja tarkkoja kuvia ja videoita kaikenlaisista kohteista.

HD-videot sormien ulottuvilla


Laadukkaiden videoiden kuvaaminen on hauskaa ja helppoa. Voit kuvata upeita HD-videoita (720p) yhdellä painalluksella kaikissa tilanteissa, myös liikkuessasi tai käyttäessäsi täyttä zoomia.

Laadukkaita kuvia helposti


Smart Auto -tilassa on helppo ikuistaa laadukkaita valokuvia ja videoita, sillä se valitsee kuvaajan puolesta jokaiseen kuvaustilanteeseen parhaiten sopivat asetukset. Kuvaajan tarvitsee vain tähdätä ja laukaista. Ohjepainikkeella saat nopeasti selkeitä ohjeita kameran ja sen eri toimintojen käyttämisestä.

Onnistuneita henkilökuvia


Kuvaa ystäviäsi helposti kasvojentunnistuksen avulla. Se tunnistaa useat eri kasvot samassa kuvassa ja varmistaa, että kaikkien tarkennus ja kirkkaus ovat kohdallaan. Kasvojentunnistus varmistaa myös, että ihon värisävyt ovat luonnolliset epätavallisissa valaistusolosuhteissakin.

Leikittele luovuudella


Kokeile erilaisia hauskoja luovia suotimia. Voit luoda kuvaan kalansilmäobjektiivin vaikutelman ja saada stillkuvien ja videoiden näkymät näyttämään pienoismalleilta ja paljon muuta.

Ota persoonallisia kuvia


Jätä kuviin jälkesi nopeilla ja helpoilla kuva-asetuksilla, kuten kirkkauden ja värien voimakkuuden säädöllä. Voit esikatsella kuvaa sommittelun aikana reaaliaikaisen säädön avulla, ja otosten jakaminen ystäville on helppoa 2,7 tuuman (6,8 cm:n) LCD-näytössä. Kun yhdistät kameran Canon Connect -asemaan, voit jakaa kuviasi ja videoitasi helposti sosiaaliseen mediaan ja verkkoalbumeihin. Voit myös esitellä kuviasi HD-televisiossa.

Säästötila


Sopii päiväreissuille. Säästötila vähentää virrankulutusta, joten saat yhdellä litiumioniakun latauksella enemmän kuvia.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon IXUS 165 ominaisuuksista ja toiminnoista.

20.0MP_CCD

20 megapikseliä

8x optical zoom with wide-angle

8x optinen zoom ja laajakulma

16x ZoomPlus

Laadukkaita kuvia jopa 16-kertaisella zoomilla

Steady shots in every situation

Vakaat kuvat ja videot kaikissa tilanteissa

Digic4 Plus

Tehokas DIGIC-prosessori

Auto mode with 32-scene detection

Automaattitila ja 32 näkymän tunnistus

720p movies

720p-videokuvaus

Optimises people shots

Laadukkaat henkilökuvat

Instantly capture movies

Kuvaa videoita nopeasti ja helposti

Eco Mode

Pieni virrankulutus, enemmän kuvia

Instant help

Ohjeita heti

Compatible with Canon Connect Station

Yhteensopiva Canon Connect Station -aseman kanssa

 • IXUS 165 -digitaalikamera

 • Rannehihna WS-800 

 • Akku NB-11L

 • Akkulaturi CB-2LFE 

 • Virtakaapeli 

 • Käyttöoppaat

IXUS 165 Arvostelut