Canon F-718SGA

F-718SGA

Laskimen valmistuksessa on käytetty Canon-tuotteista saatuja kierrätysmateriaaleja, joten se sopii hyvin kestäviä kulutusvalintoja suosiville käyttäjille.

Edut

  • Valmistuksessa käytetty Canon-tuotteista saatuja kierrätysmateriaaleja
  • Kaksi virtalähdettä: valokenno ja vaihdettava paristo
  • 264 toimintoa ja ominaisuutta
  • Suuri LCD-pistematriisinäyttö
  • Kahden esitystavan (laskenta tai rivi) tila

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon F-718SGA

Ympäristöä säästävä


Funktiolaskimen ylä- ja alakuoren, paristokotelon kannen ja kovan kannen valmistuksessa on käytetty Canon-tuotteista saatuja kierrätysmateriaaleja. Näin resurssit käytetään tehokkaasti ja jätteen määrä minimoidaan.

Tehokasta energiansäästöä


F-718SGA-laskimessa on kaksi virtalähdettä. Aurinkovoiman käyttö säästää energiaa, ja varaparisto takaa laskimen toiminnan huonoissa valaistusoloissa. Energian säästämiseksi automaattinen virrankatkaisu sammuttaa laskimen, kun se on ollut käyttämättömänä 7 minuuttia. Laskimen käyttöikää lisää myös vaihdettava paristo, kun taas moni muu laskin on hävitettävä pariston loputtua.

264 toimintoa, erittäin tarkka (jopa 18 sisäisen numeron tarkkuus)


Tässä monipuolisessa laskimessa on kaikki peruskoulun ja lukion matematiikassa tarvittavat toiminnot. Niitä ovat esimerkiksi 264 toimintoa ja ominaisuutta, 17 vakiomuistia ja jopa 18 sisäisen numeron tarkkuus (täydellinen luettelo toiminnoista: katso tekniset tiedot).

Suuri LCD-pistematriisinäyttö


Suurten 4 merkin kokoisten rivien ja kontrastiltaan säädettävän LCD-pistematriisinäytön ansiosta luvut on helppo lukea näytöltä yhdellä silmäyksellä. Kova suojakansi suojaa näytön ja näppäimistön kolhuilta.

Kahden esitystavan (laskenta tai rivi) näyttö- ja toimintatila


Hyödynnä laskimen kätevää, kahden esitystavan (laskenta tai rivi) näyttö- ja toimintatilaa. Syötetyt tiedot näkyvät laskentatilassa matematiikan oppikirjassa näytettävänä tyylinä, ja rivitilassa perinteisessä 2-rivisessä muodossa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon F-718SGA ominaisuuksista ja toiminnoista.