mirrorless range
alt text goes here

Peilittömät EOS M -kamerat

Järjestelmäkameran kuvanlaatu pienikokoisella ja kevytrakenteisella kameralla, jonka objektiivi voidaan vaihtaa.

TUTUSTU VALIKOIMAAN

Taattua laatua
pienessä koossa

Tarinoita voi nähdä joka hetki kaikkialla ympärillämme.
Tarvitset vain kameran, jolla saat jokaisen hetken ja tarinan talteen.

EOS M50 Mark II

EOS M50 Mark II

Luo laadukasta sisältöä yleisöllesi ja tee jokaisesta tarinasta omannäköisesi – kerroitpa sen sitten valokuvina, videona tai live-lähetyksenä.

Tutustu nyt

 EOS M50 Mark II sample
  • f/3.2
  • 1/320
  • 2500

Mikä on peilitön kamera?

Järjestelmäkamera heijastaa peilillä valoa etsimeen, mutta peilittömässä kamerassa eli kompaktissa järjestelmäkamerassa ei ole peiliä eikä optista etsintä. Siksi se on yleensä järjestelmäkameraa pienempi.

Mikäli tilaa on rajoitetusti, Canonin peilittömien EOS M -kameroiden mallisto tarjoaa joustavuutta ja kätevyyttä sekä erinomaisen kuvanlaadun niin video- kuin valokuvauksessakin. Peilitön kamera käyttää sähköistä etsintä, joka on pieni ja kevyt, mutta silti ominaisuuksiltaan monipuolinen.

Peilittömien EOS-kameroiden valikoimassa on sopiva kamera jokaiselle valokuvaajalle: pienillä objektiiveilla varustetuista APS-C-malleista tehokkaisiin täyden kennokoon kameroihin, lyhyestä takatarkennuksesta täysikokoisiin kennoihin.

eos m10 lifestyle alina

Vaikuttava kuvanlaatu

Canonin peilittömissä kameroissa yhdistyvät kompakti- ja järjestelmäkameroiden parhaat puolet. Niillä kuvaat heikossakin valaistuksessa huippulaadukkaat, tunnelmalliset ja yksityiskohtaiset kuvat ja videot, joissa on voimakkaat värit.

stunning quality

EF-M-objektiivit

Kannettavat ja kevyet EOS M -kameroihin suunnitellut objektiivit. Monipuolisessa objektiivivalikoimassa on malleja eri tarkoituksiin ultralaajakulmaisista ja teleobjektiiveista hyvin pienikokoisiin objekteihin.

Lue lisää

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
eos m5 cinc lifestyle system

Voinko käyttää muita objektiiveja?

Canonin peilittömien kameroiden objektiivi on helppo vaihtaa tilanteen mukaan. Monipuolisten ja pienikokoisten EF-M-objektiivien lisäksi voit Canonin EF-EOS M -sovittimen avulla käyttää järjestelmäkameroiden yli 80 objektiivin valikoimaa, jossa on EF-S- ja EF-objektiiveja sekä erikoisobjektiiveja, kuten makro- ja kalansilmäobjektiiveja.

Lue lisää

Mikä EOS-järjestelmä sopii minulle parhaiten?

Löydä täydellinen kamera, joka sopii video- ja valokuvaustyyliisi. Canonin valikoimasta löydät sopivan ratkaisun hämäräkuvauksesta nopean toiminnan ikuistamiseen.

Lue lisää

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Etsitkö sopivaa kameraa?

Kameravalitsin auttaa löytämään juuri sinulle sopivan kameran.

Etsi kamera

Hands holding up Canon camera

Muuta kiinnostavaa

Inspiroidu – rekisteröidy nyt

Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Rekisteröidy nyt