Palvelut

Käyttöönottopalvelut

Tarjoamme kaiken tarvittavan avun, koordinoimme ja hallinnoimme asiakaskohtaisen tulostusratkaisun käyttöönottoa. Varmistamme, että henkilöstö perehdytetään nopeasti ja hyödyt saadaan heti käyttöön.

Laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottopalvelut

Canonin asiantuntijoiden toteuttamat laadukkaat käyttöönottopalvelut auttavat saamaan uudet teknologiaratkaisut nopeasti käyttöön.

 • Laitteiden asentaminen

  Miksi tuhlata arvokasta aikaa ja resursseja laitteiston käyttöönottoon, kun Canonin asiantuntijat voivat tehdä sen puolestasi?

 • Ratkaisujen käyttöönotto

  Ulkoista uusien ratkaisujen käyttöönotto Canonin asiantuntijoille ja varmista näin sujuva, asiantunteva sekä hallittu siirtymä.

 • Käyttäjän hyväksymistarkastus ja hyväksyntä

  Lastentaudit voidaan välttää, kun testaamme ratkaisun toiminnan ja varmistamme, että se toimii juuri tavalla, johon se on suunniteltu.

Projektinhallintapalvelut

Suunnittelu ja käyttöönotto sujuvat sovitussa aikataulussa, kun ulkoistat uusien ratkaisujen kehittämisen ja siirtymävaiheen Canonin asiantuntijalle.

 • Projektipäällikkö

  Canonin asiantunteva projektipäällikkö suunnittelee ja organisoi käyttöönotot, jolloin kehitys- ja siirtymäprosessit voidaan toteuttaa hallitusti sovitussa aikataulussa.

 • Projektikoordinaattori

  Suoraviivaisempien projektien käyttöönottotoimintojen koordinointi (etänä tai paikan päällä) tai projektipäällikön tukena toimiminen suurempien kansainvälisten projektien yhteydessä.

 • a group of people working together around a large table

  Asiakaskoulutuspalvelut

  Canon kehittää yhteistyössä asiakkaan kanssa koulutuksen, joka vähentää IT-tuen tarvetta ja auttaa yritystä saavuttamaan investoinnin tuoton nopeammin.

  Yrityksesi pääsee nopeammin liikkeelle asiakaskohtaisella koulutuspalvelulla, joka on suunniteltu loppukäyttäjille, superkäyttäjille tai yrityksen sisäisille kouluttajille ja joka voidaan toimittaa joko paikan päällä tai etäpalveluna.

  Tukipalveluiden integrointi

  Voit tarjota It-tuen henkilöstölle saumattoman käyttökokemuksen ja parantaa työnkulun sujuvuutta.

  Ottamalla käyttöön Canonin kanssa integroidun tukipalvelupisteen yrityksen tukipalvelu pystyy tehostamaan toimintaansa ja vähentämään tukipyyntöjen hallintaan kuluvaa aikaa.

  a person looking at their phone and computer

  Muut palvelut

  Ota kaikki irti Canon-ratkaisusta ja kattavasta tulostuksen- ja tiedonhallintapalvelujen valikoimasta. Tuotamme palvelut asiakaslähtöisesti, yrityksesi tarpeiden mukaan.

 • Palvelut

  Kartoitus- ja suunnittelupalvelut

  Canonin arvioiden avulla voidaan analysoida tarkasti yrityksen tulostusinfrastruktuuria ja kyberturvallisuutta samalla kun Canonin suunnittelupalvelut auttavat ratkaisun optimoinnissa.

 • Palvelut

  Tuki-, hallinta- ja kehityspalvelut

  Optimoi tulostus- ja skannausinfrastruktuurin toimivuus ottamalla käyttöön Canonin laaja palveluvalikoima, joka on suunniteltu jatkuvaan parantamiseen.

 • Muut tuotteet ja ratkaisut

  TARVITSETKO APUA?

  Katso miten Canon Yritysratkaisut tehostavat liiketoimintaasi