CANON TAPAHTUMAT

Canon Tiedonhallinnan päivä 2023

Perinteikäs tiedonhallinnan tapahtumamme järjestettiin 1.6.2023 Helsingin Olympiastadionilla.

Tapahtuman kantavana teemana kulki tehokkaan tiedonhallinnan merkitys liiketoiminnalle. Tapahtumapäivä sisälsi upeita asiakas- ja kumppanipuheenvuoroja, demoja ratkaisuistamme sekä ajankohtaista asiaa Canonin tiedonhallinnan uusista tuulista.

Suurkiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille!

Ohjelma

11.45-12.45 Lounas​ - Powered by IRIS​

12.45-12.50 12.45-12.50 Tervetuloa Canon Tiedonhallinnan päivään. Pasi Korpela, myyntijohtaja, Canon Oy

12.50-13.05 Canonin tiedonhallinta nyt ja tulevaisuudessa. Tommi Laitinen, toimitusjohtaja, Canon Oy

13.05-13.25 Asiakaspuheenvuoro: Miksi dokumentinhallinnan kehittäminen on keskeistä liiketoiminnallemme? Anton Westermarck, talousjohtaja, Alko Oy

13.25-13.45 Tietovirtojen integrointi. Hemminki Sääksjärvi, asiantuntijapalveluiden johtaja, Canon Oy

13.45-14.00 Therefore 2023. Hanna Lumenkoski, tuotemarkkinointipäällikkö, Canon Oy

14.00-14.40 Tauko ja demoja

14.40-15.05 Asiakaspuheenvuoro: Dokumentinhallinnalla tehokkuutta prosesseihin. Antti Lavi, strategia- ja teknologiajohtaja, Diakonissalaitos

15.05-15.25 Enabling customer communications. Darren Rands, Customer Communications Business Developer Manager, Canon Europe

15.25-15.45 Asiakaspuheenvuoro: Julkishallinnon arkistoratkaisu. Jarno Paavola, ratkaisuarkkitehti, Istekki Oy

15.45-16.00 Powerful capture solutions help customers tackle document processes in healthcare, case HSE. David O’Sheridan, Business Development Manager, IRIS Corporation

16.00 Tilaisuuden lopetus

 • Anton Westermarck

  Anton Westermarck

  Alkon talousjohtaja kertoo, miksi dokumentinhallinta ja sen aktiivinen kehittäminen on tärkeää heidän liiketoiminnalleen. Kuulemme myös, miten dokumentinhallinta linkittyy strategiaan ja kuinka se auttaa kirittämään vastuullista toimintamallia.

 • Antti Lavi

  strategia- ja teknologiajohtaja, Diakonissalaitos

  Antti Lavi kertoo Diakonissalaitoksen matkasta tehokkaamman tiedonhallinnan äärelle. Diakonissalaitos hyödyntää Canonin teknologiaa keskitettynä arkistoratkaisuna, joka perustuu integraatioiden tuomalle arkistoinnin helppoudelle. Tehokkaat sähköiset lomakkeet myös tuovat tiedon keräämiseen automaatiota, jota henkilöstö arvostaa paljon.

 • Jarno Paavola

  ratkaisuarkkitehti, Istekki Oy

  Istekki Oy kehittää informaatio- ja teknologiapalveluita kunnille sekä terveyden ja hyvinvoinnin sektorille. Ratkaisuarkkitehti Jarno Paavola kertoo meille Istekki Arkiston toteutuksesta ja asiakashyödyistä.

 • Tommi Laitinen

  toimitusjohtaja, Canon Oy

  Canon Oyn uusi toimitusjohtaja esittäytyy ja käynnistää tiedontäyteisen päivän ja kertoo tiedonhallinnan muutoksista ja näkymistä. Kuulet myös, miten Canonilla näemme tiedonhallinnan ja miten haluamme auttaa asiakkaitamme nyt ja tulevaisuudessa.

 • Hemminki Sääksjärvi

  asiantuntijapalveluiden johtaja, Canon Oy

  Tietojärjestelmien ja tiedon määrä yrityksissä kasvaa jatkuvasti. Hemminki Sääksjärvi kertoo miten Canon taklaa haasteita, joita tiedolla johtaminen vaatii – ja miten tietojärjestelmien integroiminen auttaa siinä.

 • David O’Sheridan

  Business Development Manager, IRIS Corporation

  Discover how Canon and IRIS P&T were able to support the Healthcare industry with a dedicated presentation of a Success Story about the Health Service Executive (HSE). While facing huge challenges during the Global Pandemic situation, they required a very fast Call-To-Action plan that was successfully achieved thanks to IRIS Data Capture solutions.

 • Darren Rands

  Customer Communications Business Developer Manager, Canon Europe

  Get inspired with our Customer Communications expert on how managing the flow of information and communication through your business, can drive superior customer experience.

 • Hanna Lumenkoski

  tuotemarkkinointipäällikkö, Canon Oy

  Miten palkittu Therefore -teknologia auttaa yrityksiä työskentelemään tehokkaammin? Uusimmat ominaisuudet Thereforessa tuovat käytön mukavuutta ja lisäävät ratkaisun arvoa.

Tapahtumapäivän arvonta

Tapahtumassamme arvoimme tyylikkään Canon Zoemini S2-tuotepaketin. Seuraa arvonnan ja tapahtumapäivän julkaisuja LinkedInissä tunnisteella #canonsuomi

Käsi pitää valkoista Canon Zoemini S2:ta ja toinen käsi ottaa siitä tulosteen. Taustalla on erilaisia tulostinpaperipakkauksia ja muistivihko, jonka päällä on kaksi tulostettua tarraa.

Tutustu aiheeseen lisää

 • TIEDON HALTUUNOTON RATKAISUT

  Tutustu innovatiiviseen skannausohjelmistoon tietokoneille, monitoimi- tai mobiililaitteille ja vähennä manuaalisia tehtäviä älykkään automatisoinnin avulla.

 • TIEDONHALLINNAN RATKAISUT

  Integroi paperi- ja digitaaliset työnkulut ja nopeuta digitalisaatiota prosessien automatisoinnilla sekä edistyksellisillä tiedon haltuunotto- ja pilviyhteysratkaisuilla.