ASIAKASTARINA

Forever Rose – kukoistamme yhdessä


Lataa Forever Rosen asiakastarina


KUSTANNUKSET AIEMPAAN LASERTULOSTIMEEN VERRATTUNA OVAT MERKITTÄVÄSTI PIENEMMÄT. KUSTANNUKSET OVAT LASKENEET JOPA 60–70 PROSENTTIA.

Asim Hussain, kaupallinen johtaja, Forever Rose
Forever Rose

Forever Rose aloitti toimintansa Lontoossa vuonna 1999. Yhtiön ensimmäisiä asiakkaita olivat Ison-Britannian ja Belgian kuningashuoneet. Dubaissa pääkonttoriaan pitävä Forever Rose on ylellisyyslahjojen toimittaja, jonka valikoimassa on pitkäkestoisia ruusuja, premium-luokan suklaata ja erikoistuoksuja.

Significant challenges

Suuria haasteita

Maailmanlaajuisen laajentumisen myötä Forever Rosella on nyt yli 500 työntekijää. Suurin osa työntekijöistä hoitaa säännöllisesti hallinnollisia tehtäviä, joten myös päivittäiset tulostustarpeet ovat lisääntyneet merkittävästi.

Nykyisten lasertulostimien värikasetit piti vaihtaa usein, joten laitteet vaativat lähes jatkuvaa ylläpitoa ja samalla niiden käyttökustannukset nousivat. Yrityksen omistajana Ebraheem Al-Samadi halusi löytää tasapainon tulostimien suorituskyvyn ja luotettavuuden välillä sekä vähentää tulostuskustannuksia.

Canonin ratkaisu

Ebraheemille oli tärkeää valita laitevalmistaja, joka tuki Forever Rosen arvostettua brändi. Canonin MegaTank-tulostimen ansiosta Forever Rose onnistui saavuttamaan kaikki tavoitteensa.

"HALUSIMME LUODA EDISTYKSELLISEN JA SUJUVAN TULOSTUSPROSESSIN. PÄÄDYIMME CANONIN TULOSTIMEEN, KOSKA MUIDEN VAIHTOEHTOJEN TULOSTUSLAATU EI OLLUT RIITTÄVÄN HYVÄ",

kertoo Ebraheem Al-Samadi.

Significant challenges

MegaTank-mustesäiliöiden ansiosta Forever Rose voi tuottaa suuria tulostusmääriä ilman, että muste loppuu kesken tai tulostuskulut kasvavat jatkuvasti. Laitteiden etuosaan sijoitettujen säiliöiden mustetasoja on helppo seurata. Mustepullojen edistyksellisen muotoilun ansiosta mustesäiliöiden täyttäminen sujuu nopeasti ja helposti. Joissain toimipisteissä MegaTank-säiliöiden täyttöväli on ollut yli kuusi kuukautta. Se ei ole mikään yllätys, sillä kolmen riittoisan mustepullon musteilla voi tulostaa jopa 18 000 sivua.

Canon solution


Canon MegaTank -tulostimen valinnan taustalla olivat päivittäiset tulostustarpeemme – nyt voimme tulostaa edullisesti suuretkin määrät laskuja, kaupallisia asiakirjoja ja sopimuksia.

Musta pigmenttimuste sopii erinomaisesti yrityksen asiakirjojen tulostamiseen edullisesti. Laadukkaat dye-pohjaiset värilliset musteet tuottavat tasaiset värit ja luonnolliset kuvat Forever Rosen tarvitsemiin tulosteisiin. Lahjaksi lähetettävään ruusuun voidaan tulostaa – Canonin MegaTank-tulostimella – lahjanantajan omakuva, joka vahvistaa emotionaalista tunnelatausta.

Canonin MegaTank -tulostin mukautuu Forever Rosen toimintatapaan – eikä päinvastoin. Suuressa roolissa on Canon PRINT -sovellus, joka tekee etätulostuksesta nopeaa ja vaivatonta. Työntekijät voivat käyttää tulostinta älypuhelimellaan ilman tietokonetta.

Yhdessä eteenpäin

Ebraheem katsoo luottavaisena tulevaisuuteen ja uskoo vakaasti Forever Rosen kansainväliseen menestykseen.

"Canon on mukana kunnianhimoisessa tavoitteessamme perustuu erikoisliike maailman jokaiseen suurkaupunkiin", kertoo Ebraheem.

Canonin PIXMA G -sarjan tulostimet ovat tärkeässä roolissa tulevina vuosina.

Aiheeseen liittyvät asiakastarinat