Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Elwen erikoiskampanjat: myymälätulostuksen kehitys

Haaste

Alankomaalainen painopalveluiden tuottaja Elwe on erikoistunut vähittäismyyntiin suunnattuihin laadukkaisiin myyntipistemateriaaleihin. Yritys tarjoaa asiakkaille monipuolisia palveluita suunnittelusta ja vedostuksesta tuotantoon, säilytykseen ja toimitukseen. Lisäksi sen valikoimaan kuuluu erilaisia pakkauspalveluita.

Yli 20-vuotisen historiansa aikana Elwe on ansainnut mainetta laadullaan, tehokkuudellaan ja erinomaisella asiakaspalvelullaan. Sen asiakkaiden joukossa on useita tärkeitä alankomaisia asiakkaita, kuten vähittäismyyntiketjut Albert Heijn ja Jumbo. Niiden kaltaiset asiakkaat tilaavat yleensä satoja tai jopa tuhansia tuotteita kerralla. Elwen analogiselle painotekniikalle tämä ei ollut ongelma.

Evolve, Elwe Special Promotions respond to the latest printing trends by reducing the time and cost of producing small print runs

"Kymmenien tai jopa tuhansien tuotteiden painaminen onnistu helposti. Sen sijaan asiakkailla ei ollut varaa pieniin painomääriin."

Niinpä yritys päätti vaihtaa nopeampaan ja tehokkaampaan digitaaliseen painojärjestelmään, joka tukisi sen kasvua ja auttaisi sitä täyttämään asiakkaiden tarpeet.

Canonin ratkaisu

Canonille ratkaisu oli selvä: nopea, helppokäyttöinen ja todella monipuolinen Océ Arizona 660 XT -tasotulostin. Océ VariaDot -kuvantamistekniikka tuottaa erinomaisen kuvanlaadun, jota Elwe edellyttää myyntipistemateriaaleiltaan.

Edut

Kuten Kirsten Van Brummen toteaa, Arizona 660 XT:n vaikutus sekä joustavuuteen että tuottavuuteen on ollut valtava:

"Nyt meidän ei tarvitse tinkiä laadusta tai toimitusajoista. Lisäksi voimme painaa pienempiä eriä myyntipistemateriaaleja kilpailukykyisin hinnoin."

Evolve, Elwe Special Promotions attract new customers, using Canon’s business printing solutions

Myös myyntipistemateriaalien personointi- ja räätälöintimahdollisuudet ovat tehneet asiakkaisiin vaikutuksen. Analogista tekniikkaa käytettäessä mukauttaminen olisi tullut aivan liian kalliiksi.

Suurin muutos on ehkä kuitenkin se, että tarjoamalla pienempiä painosmääriä ja yksittäisiä töitä edullisemmin Elwe on pystynyt hankkimaan aivan uusia asiakkaita – suurten vähittäiskauppojen lisäksi myös pieniä yrityksiä ja yksittäisiä kauppiaita. Kirsten Van Brummen toteaa näin: "Koska pystymme toimittamaan myyntipistemateriaaleista vaikka yksittäisiä kopioita, meillä on nyt paljon pieniä asiakkaita - - - museoiden ääniopastuksia toimittavasta tahosta lähiapteekkiin."

Uusi tarvepainomalli on auttanut Elweä irtautumaan analogisen painon rajoituksista ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Nyt yrityksen kasvua tukee myös kumppani, joka auttaa Elweä sen kohtaamissa haasteissa. Kirsten Van Brummen kertoo näin:

"Meille esitetään usein haasteellisia vaatimuksia, ja siksi myös kumppaneiltamme odotetaan paljon. Canon pysyy rinnallamme ja on valmis kehittymään kanssamme jatkuvasti."

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Lue, miten voimme auttaa yritystäsi kehittymään

Ota yhteyttä

Takaisin Yrityspalvelut ja -ratkaisut sivulle