no business
Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Hyödynnä painotuotteiden voima

Haasteet

Graafinen ala kehittyy jatkuvasti. Digitaalisen tulostus- ja painotuotannon teknologiakehitys on tuonut mukanaan uusia tarpeita yksilöllisyyden korostamiseen ja joukosta erottautumiseen.
 
Canonin tuotantotulostusratkaisujen ja asiantuntemuksen avulla voit muuttaa haasteet mahdollisuuksiksi. Tarjoa asiakkaillesi uusia innovatiivisia ratkaisuja ja lisäarvopalveluita. Löydä kanssamme uusia ja entistä kannattavampia markkinoita, joiden kautta tuottavuus kasvaa ja kustannukset pienenevät.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Asiakastarina

Lue, miten autoimme Elweä hankkimaan uusia asiakkaita laskemalla pienten painosten kustannuksia ja lyhentämällä niiden tuotantoaikaa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

niin kerromme, miten voimme auttaa yritystäsi kehittymään

Ota yhteyttä

Asiakasratkaisut

Painoalan asiantuntijana Canon tarjoaa runsaasti ratkaisuja viidellä osa-alueella: yritysviestinnässä, teollisuudessa sekä kustannus-, mainos- ja pakkausalalla.  

Yritysviestintä

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa olet lähempänä asiakkaitasi kuin koskaan ennen. Kun käytettävissä on lukuisia viestintäkanavia, Canonin vaihtuvan tiedon ja tuotannon automatisoinnin sovellukset varmistavat jokaisen viestin vaikuttavuuden.

Transaktiotulostus

Liiketoimiin liittyvät asiakasviestintä
Tehosta transaktioviestintääsi edistyksellisen digitaalisen teknologian avulla. Voit tuottaa laadukkaita ja kohdennettuja transaktio- ja transpromomateriaaleja, joilla kasvatat huomioarvoa.

Suoramainonta

Suoramainontatulostus

Saavuta maksimaalinen vaikutus ja samalla pienennä kustannuksiasi yksilöimällä ja kohdentamalla asiakasviestintäsi. Käytä luovia ratkaisuja erottautuaksesi ja hyödynnä monikanavaisen kampanjoinnin mahdollisuuksia.

Julkaisu ja kustantaminen

Pienet painosarjat ovat kustannustehokkaita ja kannattavia oikein toteutettuna. Digitaaliset liiketoimintamallimme – piensarjapainaminen, elinkaarihallinta, tarvepainaminen, omakustanteet ja hajautettu painaminen – tekevät kirjojen, lehtien ja manuaalien painamisesta taloudellisesti järkevämpää.

Kirjojen digitaalinen painaminen

Digitaalinen kirjapaino
Kirjojen digitaalisen painamisen ansiosta voit tarjota kustantajille nopeammat toimitusajat, enemmän vaihtoehtoja ja tehokkaammat toimitusketjut – ja hävikkiä syntyy vähemmän. Kirjojen elinkaaren hallintapalvelut auttavat kustantajia myös tehostamaan vanhempien nimikkeiden myyntiä.

Manuaalien tulostus

Käyttöoppaiden ja dokumentaation tulostus
Laadukkaita manuaaleja voidaan käyttää hyväksi myös markkinointikeinona, lisämyyntiin ja brändiuskollisuuden kasvattamiseen. Kustannusten pienentämisen lisäksi käyttöoppaiden painaminen nopeutuu ja pystyt auttamaan asiakkaita pitämään heidän dokumentaationsa ajan tasalla.

Mainonta

Canonin teknologia ja asiantuntemus auttavat sinua viemään liiketoimintasi uudelle tasolle – oli kyse sitten huomiota herättävistä julisteista tai katseita kääntävistä suurkuvatulosteista.

Mainosjulisteet ja myynninedistämismateriaalit

Julistetulostus
Ratkaisujemme avulla voit tuottaa helposti laadukkaat ja viimeistellyt mainosjulisteet ja myynninedistämismateriaalit.

Suurkuvatulostaminen sisäkäyttöön

Sisämainosten painatus
Tuota lyhyitä tulostussarjoja ja yksittäisiä tulostustöitä taloudellisemmin ja nopeammin, laadusta tinkimättä. Canonin teknologia mahdollistaa monipuolisen tulosteiden personoinnin ja räätälöinnin, joiden avulla pystyt täyttämään monenlaisten asiakkaiden tarpeet.

Suurkuvatulostaminen ulkokäyttöön

Ulkomainosten painatus
Tehosta tuotannon työnkulkua ja nopeuta toimitusaikoja Canonin työnkulkuratkaisujen avulla. Kun lyhyiden tulostussarjojen ja yksittäisten töiden suurkuvatulostus on kustannustehokkaampaa, voit tarjota asiakkaillesi monipuolisempia tuotteita ja palveluja ulkomainontaan.

Pakkaukset

Pakkauspainaminen on painoalan nopeimmin kasvava osa-alue, jolla myös kilpailu on kovinta. Siksi markkinoilla on tärkeää erottua edukseen kilpailutilanteessa lisäarvoa tuovien teknologien avulla. Digitaalipainamisen ja -tulostamisen teknologiamme helpottavat lyhyiden sarjojen tuottamista joustavasti, auttavat optimoimaan prosessin ja mahdollistavat prototyyppien sekä vaihtuvan tiedon tulostamisen.

Pakkausten digipainaminen

Pakkausten painatus
Pysy asiakkaiden muutostarpeen vauhdissa ja hyödynnä uusia digitaalisen painamisen suomia mahdollisuuksia. Kun lyhyiden painosarjojen ja yksittäisten painotöiden kustannukset ovat pienemmät, asiakkaiden on taloudellisesti kannattavampaa räätälöidä tuotteensa ja viimeistellä joustavasti pakkauksensa ennen niiden lopullista painamista.

Teollinen tulostus

Valmistamasi tuotteet voivat muuttua päivittäin. Siksi tarvitaan monipuolisia työkaluja, jotka selviävät haastavista tulostustehtävistä – myös vaativista personoinneista ja räätälöinneistä. Canonin innovatiiviset UV-tasotulostimet sekä 3D-tulostusteknologia ja viimeistelylaitteet helpottavat asiakkaiden tarpeisiin vastaamista ja tuovat lisää liiketoimintaa.  Lue lisää #UNLEASHPRINT

Tekninen CAD/GIS-tuotantotulostus

CAD/GIS-tuotantotulostus
Tuota laadukkaita ja yksityiskohtaisia teknisiä tulosteita entistä nopeammin ja taloudellisemmin – oli kyse sitten yksittäisistä töistä tai tuhansista lajitelluista teknisistä piirustuksista. Canonin teknologian avulla pysyt vaatimusten tasolla ja kykenet laajentamaan palvelutarjoomaasi, jolloin myös asiakastyytyväisyys paranee.

Muuta kiinnostavaa

  • Canon
  • ...
  • Palvelut painopalveluiden tuottajille – kehity