Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Hyödynnä painotuotteiden voima

Haasteet

Graafinen ala kehittyy jatkuvasti. Digitaalisen tulostus- ja painotuotannon teknologiakehitys on tuonut mukanaan uusia tarpeita yksilöllisyyden korostamiseen ja joukosta erottautumiseen.
 
Canonin tuotantotulostusratkaisujen ja asiantuntemuksen avulla voit muuttaa haasteet mahdollisuuksiksi. Tarjoa asiakkaillesi uusia innovatiivisia ratkaisuja ja lisäarvopalveluita. Löydä kanssamme uusia ja entistä kannattavampia markkinoita, joiden kautta tuottavuus kasvaa ja kustannukset pienenevät.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Asiakastarina

Lue, miten autoimme Elweä hankkimaan uusia asiakkaita laskemalla pienten painosten kustannuksia ja lyhentämällä niiden tuotantoaikaa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

niin kerromme, miten voimme auttaa yritystäsi kehittymään

Ota yhteyttä

Asiakasratkaisut

Painoalan asiantuntijana Canon tarjoaa runsaasti ratkaisuja viidellä osa-alueella: yritysviestinnässä, teollisuudessa sekä kustannus-, mainos- ja pakkausalalla.  

Yritysviestintä

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa olet lähempänä asiakkaitasi kuin koskaan ennen. Kun käytettävissä on lukuisia viestintäkanavia, Canonin vaihtuvan tiedon ja tuotannon automatisoinnin sovellukset varmistavat jokaisen viestin vaikuttavuuden.

Transaktiotulostus

Liiketoimiin liittyvät asiakasviestintä
Tehosta transaktioviestintääsi edistyksellisen digitaalisen teknologian avulla. Voit tuottaa laadukkaita ja kohdennettuja transaktio- ja transpromomateriaaleja, joilla kasvatat huomioarvoa.

Suoramainonnan painatus

Suoramainonnan painatus
Lisää tehokkuutta, vähennä kustannuksia ja tarjoa parempaa asiakaspalvelua käsittelemällä postia nopeammin ja tehokkaammin. Tutustu tapoihin, joilla suoramainonnan painatuksen ratkaisut auttavat kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaa.

Julkaisu ja kustantaminen

Pienet painosarjat ovat kustannustehokkaita ja kannattavia oikein toteutettuna. Digitaaliset liiketoimintamallimme – piensarjapainaminen, elinkaarihallinta, tarvepainaminen, omakustanteet ja hajautettu painaminen – tekevät kirjojen, lehtien ja manuaalien painamisesta taloudellisesti järkevämpää.

Kirjojen digitaalinen painaminen

Digitaalinen kirjapaino
Kirjojen digitaalisen painamisen ansiosta voit tarjota kustantajille nopeammat toimitusajat, enemmän vaihtoehtoja ja tehokkaammat toimitusketjut – ja hävikkiä syntyy vähemmän. Kirjojen elinkaaren hallintapalvelut auttavat kustantajia myös tehostamaan vanhempien nimikkeiden myyntiä.

Manuaalien ja asiakirjojen tulostus

Manuaalien ja asiakirjojen tulostus
Pysy mukana kilpailluilla markkinoilla ja paranna katetta tuottamalla laadukkaita asiakirjoja ja manuaaleja nopeammin ja tehokkaammin.

Mainonta

Canonin teknologia ja asiantuntemus auttavat sinua viemään liiketoimintasi uudelle tasolle – oli kyse sitten huomiota herättävistä julisteista tai katseita kääntävistä suurkuvatulosteista.

Myymälämateriaalien ja julisteiden tulostus

Myymälämateriaalien ja julisteiden tulostus
Tutustu nopeampaan ja joustavampaan tapaan luoda upeita julisteita ja muita materiaaleja. Voita asiakkaita sijoittamalla monipuolisesti mukautettavaan ja personoitavaan digitaaliseen tekniikkaan, jonka käyttöönotto vie vain hetken.

Suurkuvatulostaminen sisäkäyttöön

Sisämainosten painatus
Tuota lyhyitä tulostussarjoja ja yksittäisiä tulostustöitä taloudellisemmin ja nopeammin, laadusta tinkimättä. Canonin teknologia mahdollistaa monipuolisen tulosteiden personoinnin ja räätälöinnin, joiden avulla pystyt täyttämään monenlaisten asiakkaiden tarpeet.

Suurkuvatulostaminen ulkokäyttöön

Ulkomainosten painatus
Tehosta tuotannon työnkulkua ja nopeuta toimitusaikoja Canonin työnkulkuratkaisujen avulla. Kun lyhyiden tulostussarjojen ja yksittäisten töiden suurkuvatulostus on kustannustehokkaampaa, voit tarjota asiakkaillesi monipuolisempia tuotteita ja palveluja ulkomainontaan.

Painotuotteet sisustukseen

Painotuotteet sisustukseen
Ole sisustuksen edelläkävijä: luo laadukkaita ja kannattavia tuotteita, joita voi mukauttaa mielensä mukaan.

Pakkaukset

Pakkauspainaminen on painoalan nopeimmin kasvava osa-alue, jolla myös kilpailu on kovinta. Siksi markkinoilla on tärkeää erottua edukseen kilpailutilanteessa lisäarvoa tuovien teknologien avulla. Digitaalipainamisen ja -tulostamisen teknologiamme helpottavat lyhyiden sarjojen tuottamista joustavasti, auttavat optimoimaan prosessin ja mahdollistavat prototyyppien sekä vaihtuvan tiedon tulostamisen.

Tuotepakkaukset

Pakkausten painatus
Pysy mukana asiakkaiden vauhdissa – ota käyttöön optimoitu digitaalinen prosessi. Kun pienten määrien ja yksittäisten töiden painokustannukset ovat pienemmät, asiakkaiden on taloudellisesti kannattavampaa räätälöidä tuotteensa ja viimeistellä pakkauksensa ennen valmistusta.

Teollinen tulostus

Valmistamasi tuotteet voivat muuttua päivittäin. Siksi tarvitaan monipuolisia työkaluja, jotka selviävät haastavista tulostustehtävistä – myös vaativista personoinneista ja räätälöinneistä. Canonin innovatiiviset UV-tasotulostimet sekä 3D-tulostusteknologia ja viimeistelylaitteet helpottavat asiakkaiden tarpeisiin vastaamista ja tuovat lisää liiketoimintaa.  Lue lisää #UNLEASHPRINT

Valokuva- ja taidetulostus

Suurkuvatulostus
Tuota pieniä painosmääriä ja yksittäisiä töitä nopeammin ja edullisemmin mutta laadusta tinkimättä. Canonin suurkuvatulostuspalveluiden avulla voit tarjota asiakkaille monipuoliset personointi- ja räätälöintimahdollisuudet sekä erilaisia taidetulostussovelluksia.

CAD/GIS-tuotantotulostus

CAD/GIS-tuotantotulostus
Pysy mukana kilpailluilla markkinoilla tuottamalla laadukkaita suunnitelmia, karttoja ja piirustuksia nopeammin ja edullisemmin. Kehitä liiketoimintaasi huippulaadukkaiden CAD/GIS-tulostusratkaisujen avulla.

Muuta kiinnostavaa

  • Canon
  • ...
  • Palvelut painopalveluiden tuottajille – kehity