TULOSTUSPALVELUT

Technopoliksen tulostuspalvelut uudelle tasolle

Konseptina paremmin toimiva tulostusympäristö

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Konseptina paremmin toimiva tulostusympäristö

Technopoliksen tavoitteena oli rakentaa tulostuksen- ja skannauksenhallintaratkaisu, joka huomioi moniasiakasympäristön ja vuokralaisten tarpeet kaikissa Technopolis-kohteissa. Haasteena oli aikaisempi palvelumalli, joka oli asiakkaille liian monimutkainen, eikä huomioinut tarpeeksi hyvin erikokoisia ja erilaisia yrityksiä.
Ratkaisuna Canon tarjosi räätälöidyn tulostuksen- ja skannauksenhallintaratkaisua: 70 Canon-värimonitoimilaitetta, uniFLOW-ohjelmisto sekä ylläpitosopimus – kaikki yhdellä palvelusopimuksella.

Hyödyt

Technopoliksen tulostusympäristö

Technopoliksen tulostusympäristö koostuu Canonin monipuolisista värimonitoimilaitteista sekä uniFLOW-tulostuksen ja skannauksenhallintajärjestelmästä, jonka avulla voidaan hallita koko tulostusympäristöä, käyttöoikeuksia sekä huolehtia tietoturvasta.

Ratkaisun raportointiominaisuuksien ansiosta asiakkaiden laskutus onnistuu vaivattomasti ja kerätyn tiedon perusteella on helppo tehdä kehityspäätöksiä. Ratkaisu tarjoaa myös tietoturvallisen mobiilitulostuksen sekä asiakaskohtaiset skannaustyönkulut prosessien tehostamiseen. Uuden ympäristön käyttöönotto suunniteltiin tarkoin Canonin ITIL:n mukaisena projektityönä, jolloin laitekanta uusittiin ja ratkaisu otettiin käyttöön mahdollisimman tehokkaasti ja vähin häiriöin käyttäjille.

Hyvin toimiva palveluympäristö on toimitilojen keskeinen valintaperuste.

OTA YHTEYTTÄ

Female employee outside the office


ME EMME TARJOA ASIAKKAILLE PELKKIÄ TOIMITILOJA, VAAN HYVIN HIOTUN TOIMINTAYMPÄRISTÖN, JOSSA ON MUKAVA KESKITTYÄ OMAAN TYÖHÖNSÄ.

Minna Kemppainen
Technopoliksen ICT-palveluiden Concept manager

Canon-ratkaisu tukee liikkuvaa työtä

Technopolikseen suunniteltu Canonin integroitu tulostuksen- ja skannauksenhallintaratkaisu tukee liikkuvia työntekijöitä ja vieraskäyttäjiä, jotka voivat tulostaa päätteidensä lisäksi mobiililaitteistaan. Tämän ansiosta palvelumalli sopii erinomaisesti myös yrityksille, jotka tarvitsevat joustavaa, suojattua ja skaalautuvaa tulostuksen- ja skannauksenhallintaa.

Laitteiden käyttö Technopolis-kampuksilla perustuu tällä hetkellä henkilö- tai yrityskohtaiseen avaimeen, jolla tunnistautuminen tapahtuu. Tulevaisuudessa tämä voidaan tehdä myös puhelimilla. Omilla käyttäjätunnuksilla voi tulostaa missä tahansa Technopolis-kohteessa ympäri maata. Helppous, tehokkuus ja liikkuvan työn tukeminen. Technopoliksen toimitilakonseptissa nämä asiat ovat olleet keskeisiä jo pitkään ja vuokraneliöiden ympärille rakennetussa palveluympäristössä on huomioitu kaikki kehittyvän työelämän vaatimukset.

Tulostamisen malliesimerkki, Canonin rakentama tulostusympäristö on tärkeä osa Technopoliksen palvelukokonaisuutta. Kampuksien yhteistiloihin on sijoitettu ammattitasoisia monitoimilaitteita, joita sopimusasiakkaat voivat hyödyntää omilla tunnisteillaan. Käytännössä dokumentteja voi tulostaa verkon yli tai mobiilisti mille tahansa Technopoliksen tulostimelle.

– Me emme tarjoa asiakkaille pelkkiä toimitiloja, vaan hyvin hiotun toimintaympäristön, jossa on mukava keskittyä omaan työhönsä, kiteyttää Technopoliksen ICT-palveluiden Concept Manager Minna Kemppainen.

– Kaikki Canonin laitteet ovat samassa turvatulostuspalvelussa ja käyttö on näin ollen mahdollisimman sujuvaa. Ihmiset voivat tulostaa asiakirjoja missä tahansa Technopolis-kohteessa ympäri maata ja me huolehdimme väreistä, papereista ja infran toimintavarmuudesta. Kauttamme yritykset voivat ottaa tulostimia myös omiin tiloihinsa ja koska sekä firmakohtaiset että yhteiskäyttöiset laitteet voidaan liittää samaan palveluverkkoon, käyttömahdollisuudet ovat todella monipuoliset. Fiksu palvelu myös euroissa.

Technopoliksen tulostusympäristön kehittäminen lähti liikkeelle Kemppaisen mukaan aidoista tarpeista.
– Ennen Canon-kumppanuutta näimme, että vanha palvelumalli ei vaan toiminut. Se oli asiakkaille liian monimutkainen, eikä huomioinut kustannuspuolella tarpeeksi hyvin erikokoisia ja erilaisia yrityksiä. Canonin kanssa yhteistyö aloitettiin konseptoinnilla, jossa mietittiin millaisia palveluja asiakkaat oikeasti tarvitsevat ja haluavat. Jämäkässä prosessissa löytyi ratkaisut keskeisiin haasteisiin ja myös palvelun ostaminen saatiin rakennuttua vuokralaisille järkeväksi. Kun yritysten ei tarvitse investoida omiin laitteisiin tai sitoutua pitkiin leasing-sopimuksiin, on huipputasoinen väritulostaminen pientenkin yritysten ulottuvilla. Lisäksi palvelusopimuksia on nyt helppo räätälöidä yritysten tarpeiden muuttuessa, eikä kukaan joudu maksamaan niin sanotusti turhista tulosteista.

Lue koko asiakastarina, lataamalla esite.

LATAA ESITE

Asiakastarinaan liittyvät ratkaisut

Man in office

Toimistoviestinnän ratkaisut

Asiakirjojen digitointi, esitystekniikan palvelut, tulostuspalvelut - tehosta liiketoimintaasi Canonin sujuvilla ratkaisuilla.

Office inside view

Yrityspalvelut

Meiltä mm. ulkoistus-, konsultointi- ja käyttöönottopalvelut. Asiantuntijamme auttavat Canon-ratkaisujen kaikissa integrointivaiheissa asennuksesta luovutukseen.

Student sitting by his laptop

Tulostus yhteisöpalveluna

Print In City on verkossa toimiva yhteisöpalvelu, joka tarjoaa liikkuville käyttäjille helpon ja laadukkaan tavan tulostaa, skannata ja kopioida.

Työskentele tehokkaammin Canonin innovatiivisten ratkaisujen avulla.
-->