ARTIKKELI

Satoi tai paistoi: näin vedenkestävät materiaalit voivat kasvattaa liiketoimintaasi

Vedenkestävät ulkomainokset ilman laminointia? Oikea tulostusmateriaali tekee siitä mahdollista.

water image

Laminointia ei tarvita

Tiesitkö, että voit tulostaa laadukkaita ulkomainoksia mustesuihkutulostimella ilman laminointia?

Ennen laminointi oli ainoa tapa tehdä tulosteesta vedenkestävä. Tuotteen kuivumista täytyi odottaa, mikä hidasti koko tuotantoprosessin ja nosti kustannuksia. Ei ihanteellista.

Valitsemalla oikean tulostusmateriaalin, voit tehdä kauniita, valokuvalaatuisia ja vedenkestäviä tulosteita, jotka kestävät jopa puoli vuotta ulkona ilman laminointia. Tämä materiaali ja imagePROGRAF-tulostin ovat voittoisa yhdistelmä.

Erikoismateriaaleilla tulosteet kestävät vettä välittömästi. Materiaaleissa on mustetta vastaanottava kerros, joka koostuu pienen vesiliukoisuuden sisältävästä sidosaineesta. Kerroksen ansiosta kestävien tulosteiden tuottaminen on helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

Toteuta luovat ideat

Jos käytössäsi on jo imagePROGRAF-tulostin, voit asiakkaidesi iloksi herättää ideasi henkiin vedenkestävien materiaalien avulla ja kasvattaa liiketoimintaasi. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy useita tuotteita mm. matta polypropeeni, tarra- ja julistekalvo.

Asiakkaasi tulevat varmaankin vähittäiskaupan, majoituksen ja vapaa-ajan aloilta. Nyt voit tarjota asiakkaillesi täydellisiä ratkaisuja lyhytaikaisiin ulkomainoksiin, jotka edistävät heidän liiketoimintaansa. Jos olet jo keskustellut julisteista asiakkaan kanssa, voit ehdottaa ulos sijoitettavaa kylttiä, joka houkuttelee ohikulkijoita sisälle. Tai vaikkapa pylvään ympärille käärittyä tarravinyyliä, joka esittelee liikettä. Koska tulostaminen vie vähemmän aikaa, voit myös vastata asiakkaiden pyyntöihin nopeasti.

Eivätkä ideat ole rajattu ulkomainontaan. Vedenkestäville materiaaleille voi tuottaa erilaisia sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettuja kohteita: kylttejä, bannereita, julisteita, tarrapintaisia mainoksia, pop-up-esittelyjä...

imagePROGRAF PRO-2000

Mainoksia kaikkina vuodenaikoina – jopa jään alla

Mieti tulosteita, jotka altistuvat kosteille olosuhteille. Vedenkestävät materiaalit soveltuvat erinomaisesti tulosteisiin, jotka ovat esillä kylpyhuoneissa tai tiloissa, jotka puhdistetaan säännöllisesti, kuten pukuhuoneissa.

Eräs asiakas on vienyt vedenkestävyyden seuraavalle tasolle ja sijoittanut tulostetun mainoksen jääkiekkostadionin jääkerroksen alle! Puolen vuoden jälkeen jään alla olleet kuvat olivat täysin ehjät ja lähes uudenveroiset.

Edistyksellisen vedenkestävän materiaalin ansiosta tulosteet kestävät muutakin kuin vettä. Materiaali on haalistumatonta, joten se suojaa ulos sijoitettuja kohteita kovilta UV-säteiltä.

Näille  materiaaleille tulostetut lyhytkestoiset ja keskipitkän aikavälin tulosteet kestävät vaikeita sääolosuhteita. Lämpimät värit, harmaan sävyt ja syvät mustan sävyt säilyvät jopa puoli vuotta, verrattuna kiiltävälle mustesuihkupaperille tuotettuihin ulkotulosteisiin.

Elemental water image

Mahdollisuuksien maailma

Tulostusosastojen ei tarvitse enää ulkoistaa säänkestäviä töitä, vaan työt voidaan tehdä sisäisesti, sillä näille erikoismateriaaleille tulostaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa.

Varmista vain, että pinta, jolle materiaali asennetaan on valmis käytettäväksi. Tulosteen asentaminen on nopeaa, koska vedenkestävä materiaalimme on helppo asentaa ja irrottaa tarrataustan ansiosta ja peittäviä tarroja voi asentaa jopa vanhojen tulosteiden päälle.

Vedenkestävä materiaali mahdollistaa lukuisia kasvumahdollisuuksia. Mikset kokeilisi uusia keinoja ja päästäisi liiketoimintaasi valloilleen?

Lue lisää erilaisista vedenkestävistä tulostusmateriaaleista.

Lue lisää Canonin materiaaleista ja tarvikkeista

Aiheeseen liittyvät ratkaisut

Kysy asiantuntijoiltamme, mikä sopii sinulle parhaiten

Ota yhteyttä tiimiimme