Digitaalisuus avaa uusia mahdollisuuksia sisustamiseen

Katso millaisia mahdollisuuksia digitaalinen tulostus tarjoaa kodinsisustukseen

Lataa opas

A table set with two wine glasses flanked by two red chairs in front of digitally printed wallpaper showing a cityscape

Kodinsisustuksen uudet mahdollisuudet

Digitaalisesti tulostetut sisustustuotteet uudistavat elinympäristöämme. Kodinsisustus on yksi nopeasti kasvavan teollisen tulostamisen luovimmista ja näyttävimmistä sovellutuksista, jonka käyttökohteita ovat muun muassa hotellien ylelliset aulat, toimistojen painokuvioilla koristellut tilanjakajat, liiketilojen valokuvaseinät ja yksilölliset tapetit.

Sisustuksessa käytettävien graafisten tuotteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti, joten niistä on muodostumassa merkittävä tulonlähde monelle painopalvelujen tarjoajalle. Monet niistä tarjoavat jo nyt useita erilaisia sisustustuotteita, ja loputkin ovat heräämässä digitaalisen painatuksen ja tulostuksen uusiin mahdollisuuksiin.

Infografiikka on kiteytetty kuva Canonin julkaisemasta Think Décor -raportista. Raportissa kerrotaan trendeistä, jotka ohjaavat sisustusalan kehitystä, ja toimialoista, joilla sisustustuotteiden kysyntä on erityisesti kasvussa. Hyödynnä digitaalisen tulostustekniikan tarjoamat edut omassa liiketoiminnassasi.

Infografiikka: Kodinsisustuksen uudet mahdollisuudet

Lisää kotisi näyttävyyttä digitaalisesti tulostettavien sisustustuotteiden avulla.

Katso infografiikka

Infographic icon
A green chair in front of digitally printed green wallpaper

Globaalit trendit ja mullistavat mahdollisuudet

Jopa 71 % kuluttajista on valmis maksamaan enemmän yksilöllisyydestä¹. Maailmanlaajuisten kodinsisustusmarkkinoiden liikevaihdon arvioidaan nousevan 664 miljardiin Yhdysvaltain dollariin vuoteen 2020² mennessä. Oletko valmiina digitaalisen tulostuksen vallankumoukseen?

¹ 'Making it personal' - Deloitte, 2015

² 'Home Decor Market by Product - Global Opportunity Analysis and Industry Forecast 2014–2020' - Allied Market Research, 2015

Aiheeseen liittyvät ratkaisut

Lue lisää

Katso miten Canonin digitaalinen tulostusteknologia voi avata uusia tulovirtoja

Ota yhteyttä