Birdwatching binoculars
alt text goes here

KIIKARIT LINTUJEN
TARKKAILUUN

Suorituskykyiset lintu- ja luontokiikarit.

Canonin laatua ja suorituskykyä

Kaikissa lintukiikareissamme on Canonin tarkka optiikka ja optinen kuvanvakain. Sen ansiosta voit tarkkailla lintuja rennosti ja mukavasti pitkiäkin aikoja kerralla.

Katso niin läheltä kuin haluat

Kannettavat 8–10-kertaisesti suurentavat kiikarimme sopivat vaivattomaan lintujen tarkkailuun. Kirkkaammat saman suurennussuhteen kiikarit ovat paremmat hämärässä, kun taas 12- ja 14-kertaisesti suurentavat mallit sopivat hyvin pienien lintujen ja etäisten kohteiden tarkasteluun.*

8x to 10x binocular

Nauti kirkkaista näkymistä

Mitä enemmän valoa kiikari kerää, sen kirkkaampi sen näkymä on. 10x42L IS WP -kiikarissamme on Canonin huippulaatuisen L-sarjan optiikka. Kirkkaan näkökenttänsä ansiosta se sopii loistavasti lintujen tarkkailuun hämärässä valossa.

10x42L IS WP binoculars

Erittäin vakaat

Canonin optinen kuvanvakain (IS) korjaa tarkasti erilaisia liikkeitä ja tärinää, joten voit tarkastella, tunnistaa ja seurata lintuja – myös niiden lentäessä – vakaasti käsivaralla korkealla suurennussuhteella.

Lue lisää

A super steady view

Laadukasta lähikuvaa

Tunnista lintuja helposti eri suurennuskertoimilla Canonin tarkan optiikan ansiosta. Lähes vääristymätön Porro II -prismaoptiikka ja Super Spectra -linssipinnoitteet takaavat kirkkaan ja yksityiskohtaisen kuvan.

Canon precision optics

Säänkestävät kiikarit

Korkealuokkainen vesitiivis10x42L IS WP -kiikari sietää ankaria sääoloja, ja siinä on Japanese Industrial Standards (JIS) 7 -määritelmän mukainen sääsuojaus. Muissa malleissa on hyvän otteen takaava kumipinta ja erilaisia sääsuojausominaisuuksia.

waterproof 10x42L IS WP

Laajempi kuvakulma

Pienemmällä 8–10-kertaisella suurennuksella varustetut kiikarit tarjoavat laajemman kuvakulman, mikä sopii hyvin nopeasti liikkuvien ja kaukana olevien lintujen tarkkailuun. Saman suurennussuhteen kiikarit suurentavat kohteita yhtä paljon, mutta laajempi kuvakulma näyttää enemmän ympäristön yksityiskohtia.

See a wider view 8x to10x binoculars

Lintukiikarit

Valitse sopiva suurennussuhde lintujen tarkkailuun.

Muut käyttötarkoitukset

Tutustu koko kiikarivalikoimaamme ja tarkastele tietoja, joiden avulla voit valita itsellesi sopivan kiikarin.

* Kuvat ovat viitteellisiä.

Muita samankaltaisia tuotteita