TRAVEL BINOCULARS
alt text goes here

MATKAKIIKARIT
KIIKARIT

Ota mukaan pienikokoiset kuvanvakaimella varustetut kiikarit ja matkusta kevyesti.

Helppo käyttää ja kuljettaa mukana

Tasapainoiset ja helposti mukana kulkevat kiikarimme ovat vakaita ja kirkkaita. Valittavana on eri suurennussuhteita. Mukavan muotoilun ansiosta kiikarit soveltuvat sekä pitkäaikaiseen katseluun että satunnaiseen käyttöön.

Kulkee kevyesti mukana

Kevyt 8x25 IS -kiikari painaa vain 480 grammaa, ja se mahtuu hyvin laukkuun tai taskuun. Suuremmat 10x30 IS II-, 12x36 IS III- ja 10x32 IS -kiikarit painavat 600, 660 ja 780 grammaa, mutta niissä on myös parempi suurennussuhde ja laajempi kuvakulma, jotka toimivat erinomaisesti esimerkiksi safarilla.

Travel light

Erittäin vakaat

Nauti rennosta katselukokemuksesta esimerkiksi liikkuvan auton tai veneen kyydissä tai kulkiessasi jalan. Canonin optinen kuvavakain (IS) korjaa liikettä, jolloin kuva on erittäin vakaa ja selkeä eivätkä silmäsi väsy.

A super steady view

Ihanteelliset seikkailuihin, matkoille, näytelmiin ja konsertteihin

Pienikokoinen kiikari on täydellinen matkakumppani. Katsele kaupungin kaukaista horisonttia tai tunnista eläimiä ja luonnonihmeitä maaseudulla. Kiikarit sopivat myös sisäkäyttöön teatterissa tai konserteissa, jolloin voit katsella esitystä kuin istuisit eturivissä.

Compact binoculars

Laadukasta lähikuvaa

Canonin optisen osaamisen ansiosta katselukokemus on kirkas ja yksityiskohtainen. Lisäksi voit säätää kunkin kiikarin näkökykysi mukaan, ja kumipinnan ansiosta korkean suurennussuhteen malleja on helppo käsitellä myös käsineet kädessä.

Canon’s optical expertise

Matkakiikarit

Valitse matkakäyttöön pienikokoinen kuvanvakaimella varustettu kiikari.

Muut käyttötarkoitukset

Tutustu koko kiikarivalikoimaamme ja tarkastele tietoja, joiden avulla voit valita itsellesi sopivan kiikarin.

Muita samankaltaisia tuotteita