BINOCULARS FOR RACING AND SPORTING EVENTS
alt text goes here

KIIKARIT
URHEILUTAPAHTUMIIN

Seuraa vauhdikkaita tapahtumia, kuten hevosurheilua, autokilpailuja tai lentonäytöksiä.

Katso lähemmäs helposti

Voit seurata vauhdikasta menoa läheltä pienikokoisten ja kätevien urheilukiikariemme avulla. Optinen kuvanvakain takaa vakaan katselun käsivaralla. Laajan näkökentän ansiosta voit tarkastella helposti rataa tai taivasta ja seurata nopeasti liikkuvia kohteita.

Katso niin läheltä kuin haluat

8–12-kertainen suurennussuhde on ihanteellinen urheilutapahtumien seuraamiseen ulkosalla. Lentonäytöksissä tai kun olet kaukana tapahtumista 10–12-kertainen suurennussuhde on paras vaihtoehto, kun taas 8-kertainen suurennussuhde riittää hyvin sisätiloihin.

Get as close as you need

Erittäin vakaata katselua käsivaralla

Canonin optinen kuvanvakain tasapainottaa erilaisia liikkeitä ja tärinää, joten voit seurata ratatapahtumia vakaasti käsivaralla. Tasaisen panoroinnin tuen avulla pystyt helposti tunnistamaan ja seuraamaan nopeasti liikkuvia kohteita.

Super steady handheld viewing

Loistava laatu koko kuva-alalla

Urheilutapahtumiin sopivat kiikarimme vievät sinut tapahtumien keskipisteeseen. Canonin tarkka optiikka ja Super Spectra -linssipinnoitteet takaavat tarkat yksityiskohdat. Tasonkorjainelementin avulla erotat yksityiskohdat selkeinä koko kuva-alalla silmiä rasittamatta.

Canon precision optic

Helppo ja mukava käytössä

Tasapainoisen rakenteen ansiosta kiikaria on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja. Suuret kumiset silmäsuojukset voidaan taittaa taakse silmälaseja käytettäessä. Dioptriasäätimellä optiikka voidaan säätää käyttäjän näkökyvyn mukaiseksi. Hihna ja kantolaukku pitävät kiikarisi turvassa.

Easy comfortable operation

Kiikarit urheilutapahtumiin

Valitse sopiva suurennussuhde, jonka avulla pääset tapahtumien keskipisteeseen.

Muut käyttötarkoitukset

Tutustu koko kiikarivalikoimaamme ja tarkastele tietoja, joiden avulla voit valita itsellesi sopivan kiikarin.

Muita samankaltaisia tuotteita