Canon Camera

AMMATTIKUVAAJA, KAIPAATKO APUA KAMERAVALINTAAN?

Tarvitsetko apua laitteiden kanssa vai haluaisitko testata uusia tuotteitamme? Voin suositella ratkaisuja myös liiketoimintasi edistämiseen.

AMMATTIKUVAAJA, KAIPAATKO APUA KAMERAVALINTAAN?

Hei, olen Canonin ammattikuvantamisen kehityspäällikkö Joonas Schwartzberg. Olen koulutettu valokuvaaja ja minulla on 10 vuoden kokemus ammattikuvantamisen myynnistä.

Lähestyn asiakkaideni haasteita kysymällä ja kuuntelemalla. Minulla on luontainen tarve ratkaista ongelmia, erinomainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja analysoida toimintakentässä tapahtuvia muutoksia. Kun saan tarvitsemani taustatiedot, autan löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun.

Varaa tapaaminen, niin jutellaan lisää! ⧁

Tutustu LinkedIn-profiiliini ⧁

Elokuva- ja TV-tuotannot

Elokuvantekijänä, dokumentaristina tai muuna sisällöntuotannon ammattilaisena haluat parhaat laitteet, ilman kompromisseja. Edellytät laitteiltasi huipputason tekniikkaa ja ominaisuuksia, jotka ruokkivat luovuuttasi. Voin auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat työkalut olivatpa kyseessä elokuva-, TV-, video- tai jokin muu sisältö.
 • CINEMA EOS

  Cinema EOS -kamerat

  Poikkeuksellinen kuvanlaatu, rajoittamattomasti mahdollisuuksia.

 • CINEMA EOS

  Elokuvaobjektiivit

  Tinkimättömät Canon-elokuvaobjektiivit täyttävät alan ammattilaisten tiukimmatkin vaatimukset.

 • Ammattilaistason Näytöt

  TV-lähetys- ja elokuvatuotantoihin tarkoitetut Canonin ammattilaistason 4K-referenssinäytöt, joissa laaja värintoistoalue ja suuri dynaaminen alue.

 • How to make a music video

  Canon Ambassadors Nana and Juhana Simelius share their eight tips for recording memorable music promos using a combination of Canon EOS Cinema and stills cameras.

 • Valtteri Hirvonen ja saaristokiipeilijä

  Vuoden 2020 keväällä suomalainen videokuvaaja Valtteri Hirvonen toteutti kunnianhimoisen projektin, lyhytelokuvan boulderoijasta saaristossa.

 • Netflix approved: Canon EOS Cinema cameras

  With the Canon EOS C300 Mark III and the Canon EOS C70 added to the list of Netflix approved cameras, we speak to DoP Patrick Smith about filming original productions for the global content platform.

Videoviestintä ja -sisällöntuotanto

Mikäli työhösi kuuluvat monimuotoiset tuotannot – ammattitason videoista tapahtumien taltiointiin, videokonferensseihin ja -striimaukseen – tarvitset mahdollisimman monikäyttöistä kuvauskalustoa. Helposti siirreltävien ja muunneltavien laitteiden ansiosta olet valmiina kaikkiin tilanteisiin. Minä voin auttaa valitsemaan sopivimmat työkalut, joilla selviydyt projektista kuin projektista.

Electronic newsgathering

Mikäli työskentelet median parissa tai vasta opiskelet journalismia, standardisi ovat korkeat ja teknologiavaatimuksesi samoin. Luotettavuus ja nopeus ovat tärkeimpiä tekijöitä etsiessäsi ammattiisi sopivia työvälineitä. Tunnen tarpeesi ja voin auttaa! Olen juuri oikea kaveri esittelemään Canonin laajan tuotevalikoiman parhaat ominaisuudet sinulle.

Varaa tapaaminen, niin jutellaan lisää!

Canon Professional Services

Canon Professional Services

Jäsenet saavat käyttöönsä CPS Priority Support -tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun Fast Track -korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – alennuksia, varalaitteita lainaan ja palautuksen huollosta maksutta. Lisäksi tarjolla on vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia.