Alt tag name: Canon C200 video camera and lens kit.
alt text goes here

Tiivis ja monipuolinen kokoonpano

Wi-Fi-toiminnon, harmaasuotimet ja EF-kiinnityksen sisältävään EOS C200:een on helppo liittää lisävarusteita kuvaustilanteen mukaan. Samaan aikaan se on erittäin ketterä ja kestävä.

Wi-Fi-kauko-ohjaus ja esikatselu

Sisäisen Wi-Fi- ja Ethernet-tuen ansiosta voit käyttää kätevää Browser Remote ‑etäohjausta ja esikatsella kuvaa tietokoneelta tai mobiililaitteelta, mikä tulee tarpeeseen erityisesti kuvaustilanteissa, joissa kamera on kiinnitetty kuvauskopteriin tai kameranosturiin.

VDU Screen displaying browser remote.
C200 video camera button controls.

Sisäinen 10 arvon optinen harmaasuodin

EOS C200:ssa on sisäiset optiset harmaasuotimet, joilla valoa voi säätää kahden, neljän, kuuden, kahdeksan tai kymmenen aukkoarvon verran yhdellä painalluksella, mikä säästää tuotantoaikaa.

Käyttömukavuutta lisäävä EVF-V70

Erikseen myytävää elektronista EVF-V70-etsintä voi käyttää valoisissa ympäristöissä, ja se hyödyntää värintoistoltaan ensiluokkaista Full HD OLED ‑näyttöä sekä kameran sisäisiä säätimiä, jotka helpottavat yksin työskentelevän kuvaajan työtä.

Close up view of Canon C200 video camera built in camera controls.

Sopii yhteen kattavan Canon EF -objektiivivalikoiman kanssa

EOS C200:n EF-kiinnitys tukee Canon-objektiivien tiedonsiirtoprotokollia ja toimii optimaalisesti Canonin EF-objektiivien kanssa, mukaan lukien ENG-tyyliset 4K Cine Servo ‑objektiivit ja kiinteäpolttoväliset elokuvaobjektiivit.

Large range of Canon EF lenses

PL-objektiivikiinnitys

Valinnaisena lisäpalveluna voit vaihtaa kiinnitystavan PL-kiinnitykseen, mikä laajentaa käytettävissä olevien objektiivien valikoimaa.

Close up view of Canon PL lens with mount

Tutustu muihin etuihin