Group of people pouring coulored powder on a woman.
alt text goes here

Tarkka ja luotettava automaattinen tarkennus

Canonin Dual Pixel CMOS ‑automaattitarkennustekniikka mahdollistaa jatkuvan automaattitarkennuksen alueella, joka kattaa yli 80 prosenttia kuva-alasta pysty- ja vaakasuunnassa. Tarkennusvalinnan ja -säätöjen tekeminen onnistuu kosketusnäytöltä.

Dual Pixel CMOS ‑automaattitarkennus

EOS C200 hyödyntää Canonin kehittämää automaattitarkennustekniikkaa, joka tuottaa kaksi erillistä kuvaa käyttämällä kahta fotodiodia pikseliä kohti. Tämä mahdollistaa vaihe-eroon perustuvan sulavan, nopean ja tarkan automaattitarkennuksen.

Canon Dual Pixel CMOS AF demonstration
Close up view of Canon video camera LCD monitor showing touch screen feature

Tarkennuspisteen vaivaton valinta kosketusnäytöltä

Canonin intuitiivinen ja nopea 4 tuuman nestekidekosketusnäyttö tuo kattavat säädöt yhden käyttäjän ulottuville. Tarkennus onnistuu napauttamalla kuva-alassa näkyvää kohdetta.

Kasvojentunnistus

EOS C200:n Dual Pixel CMOS ‑automaattitarkennuksessa on kaksi kasvontunnistustilaa, jotka tunnistavat valitut kasvot ja seuraavat niitä kuva-alalla automaattisesti tai asettavat niiden tarkennuksen etusijalle aiemmin valittuun tarkennuspisteeseen nähden.

Face Detection

Jatkuva automaattitarkennus liikkuvaan kohteeseen

EOS C200:n Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus seuraa valittua kohdetta automaattisesti ja varmistaa tarkennuksen myös kohteen liikkuessa.

Picture of a group of people on a boat

Dual Pixel -tarkennusopas

4K-kuva paljastaa manuaalitarkennuksen virheet armotta. Canonin Dual Pixel ‑tarkennusopas helpottaa tarkennuksen manuaalista ylläpitämistä ja hallintaa lisäämällä valittuun tarkennuspisteeseen etu- ja takailmaisimet, joiden ansiosta tarkennuksen suunta ja poikkeamat ovat selvästi nähtävissä.

photo of man on bike with woman showing face detection feature of video
Canon VDU displaying menu and AF speed

Automaattitarkennuksen säätö

Canon on lisännyt automaattitarkennuksen säätöön uuden hallittavuutta parantavan valikkotoiminnon, jonka avulla käyttäjä voi määrittää automaattitarkennuksen nopeuden ja herkkyyden.

Tutustu muihin etuihin