Hero
alt text goes here

TERMS
&
CONDITIONS

Mainos – The Missed Shots -kilpailun ehdot

”The Missed Shots” -kilpailun järjestää Canon Oy, joka on osa Canon Nordic -konsernia (”CanonNordic”).

1. Kuinka osallistun?

Jokainen valokuvaaja tietää sen tunteen, kun menettää tilaisuuden tärkeään kuvaan. Canon Nordic haluaa nostaa esiin näitä tarinoita ja toivoo, että sinä jaat omasi. Tarkoitus on saada mahdollisimman moni jakamaan tarinansa menetetyistä kuvistaan Instagramissa.

Voit osallistua lataamalla tarinan menetetystä valokuvastasi Instagramiin ja tägäämällä kuvaan @canonnordic tai vastaamalla suoraan @canonnordicin Instagram-tarinan kysymykseen. Canon Nordic julkaisee kilpailun aikana parhaimmat kertomukset menetetyistä kuvista Instagram-tarinoissa ja valitsee 5 voittajaa kampanjan päätyttyä. Jos olet yksi onnekkaista voittajista, saat pikaviestin Instagramissa 20. joulukuuta.

Voittajat saavat valita haluamansa Canonin objektiivin, jonka arvo on enintään 1500 euroa (sis. ALV) https://store.canon.fi-sivuston objektiivien hintojen mukaan.

2. Mitä minun täytyy tietää kampanjasta?

Kuka voi osallistua?

The Missed Shots -kilpailuun voivat osallistua vain viimeistään 20. marraskuuta 2020 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka asuvat Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Virossa, Latviassa tai Liettuassa.

Osallistuaksesi sinulla tulee olla henkilökohtainen ja voimassa oleva Instagram-tili, jossa on avoin profiili, jotta Canon Nordic voi nähdä julkaisusi sekä postauksesi. Canonin (sponsori) tai Instagramin työntekijät, johtajat, toimihenkilöt, välittäjät tai muut edustajat eivät voi osallistua kilpailuun.

Mikä on #Themissedshots?

Kyseessä on valokuva, jolla olisit voinut kertoa tärkeän tarinan – mutta kuvan otto epäonnistui. Ja mielestäsi tarina ansaitsee päästä päivänvaloon – vaikka kuvaa ei olisi koskaan kuvattukaan kameralla.

Tarinan vaatimukset

Instagram-tarinoiden on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • Tarinan täytyy olla alunperin omistajan luoma eikä se saa loukata tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksilön oikeuksia, julkisia tai muita immateriaalioikeuksia eikä muiden henkilöiden tai yhteisöjen oikeuksia. Jos käytät musiikkia, sinulla pitää olla täydet oikeudet kyseisen musiikin käyttämiseen verkossa.
  • Tarinan täytyy olla tosi ja osallistujan itsensä kokema.

Lähettämällä tarinan osallistuja antaa luvan julkaista tarinan missä tahansa formaatissa Canonin omissa sosiaalisissa medioissa, näyttelyissä sekä Canonin omistamilla verkkosivustoilla. Osallistuja hyväksyy myös sen, että hänen nimensä julkaistaan Canonin postauksissa, jotta osallistujan moraaliset oikeudet tekijänä voidaan tunnustaa. Lähettämällä tarinan osallistuja vakuuttaa, että hän ja mahdolliset muut tarinassa/kuvassa/videolla olevat henkilöt antavat suostumuksensa kuvan/videon luovuttamiseen ja käyttämiseen kampanjassa sekä luvan käyttää tarinaa/kuvaa/videota näiden yleisten säännösten mukaisesti.

3. Palkinnon voittaja

Canon julkistaa voittajat @canonnordicin Instagram-tilillä 20. joulukuuta 2020. Voittajiksi valitaan 5 parasta Instagram-tarinaa menetetystä valokuvasta, joka kertoo ihanimman, synkimmän, inspiroivimman, salaperäisimmän, valoisimman, hauskimman tai koskettavimman tarinan ja joissa mainitaan @canonnordic tai joilla on vastattu @ canonnordicin tarinan kysymykseen. Tarinat arvioi ja voittajat valitsee Canon Nordicin nimeämä tiimi. Canon Nordic ottaa voittajiin yhteyttä pikaviestillä Instagramissa kilpailun päätyttyä.

Palkinto:

  • Valinnainen Canonin objektiivi, jonka arvo on enintään 1500 euroa, sis. ALV.

The Missed Shots -kampanjaan osallistuminen alkaa 23. marraskuuta 2020 ja päättyy 19. joulukuuta 2020. Jos voitat, sinun pitää vastata Instagramissa lähetettyyn pikaviestiin kuukauden kuluessa. Jos et noudata määräaikaa, menetät oikeutesi palkintoon. Palkinto lähetetään antamaasi osoitteeseen, kun olet sopinut Canonin kanssa minkä objektiivin haluat.

Voittaja maksaa mahdolliset voitoista maksettavat verot.

OSALLISTUMINEN TAI VOITTAMINEN EI EDELLYTÄ OSTAMISTA TAI MAKSUJA. OSTAMINEN EI NOSTA MAHDOLLISUUKSIASI VOITTAA.

4. Julkaisujen lupa/käyttö

Lähettämällä tarinan osallistuja antaa @canonnordicille (Canon Svenska AB, Canon Danmark A/S, Canon Oy, Canon Norge AS), sen mainostoimistoille ja näiden edustajille, työntekijöille ja johtajille yksityisoikeudettoman, jatkuvan, liukuvan, ilmaisen, täysin maksetun lisenssin käyttää, muokata, julkaista, luoda johdannaisia teoksia ja näyttää valokuvaansa tai tarinaansa kokonaisuudessaan tai osittain maailmanlaajuisesti tai muissa teoksissa kaikissa muodoissa, medioissa tai tekniikassa, jotka on jo olemassa tai kehitetään myöhemmin, koskien myös kampanjointi- tai markkinointitarkoituksia.

Canon Nordic pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan muuttaa, muokata tai poistaa valokuvan tai tarinan tai pyytää osallistujaa muuttamaan tai muokkaamaan valokuvaa tai tarinaa, jos valokuvasta tai tarinasta on tehty valitus tai jos valokuvaa tai tarinaa voidaan pitää mahdollisesti uhkaavana, parjaavana tai lietsontana etnistä ryhmää kohtaan tai mahdollisesti moraalittomana, epäeettisenä tai Canonin arvojen vastaisena tai muusta syystä, joka voi mahdollisesti olla vahingollinen tai vahingoittaa Canonin tavaramerkkiä tai sen mainetta tai kohtuullista arviointia. Canon Nordic pidättää kaikki oikeudet esittää oikeudellisia vaatimuksia tältä osin.

5. HENKILÖTIEDOT

5.1. Kilpailuun lähetettävistä henkilötiedoista vastaava rekisterinpitäjä on

Canon Europa N.V.

Y-tunnus: 33166721

Bovenkerkerweg 59, 1185 XB Amstelveen, The Netherlands

Canonin tietosuojavastaavan sähköpostiosoite yhteydenottoa varten: DataProtectionOfficer@canon-europe.com.

5.2. Henkilötietoja voidaan siirtää ja käsitellä rekisterinpitäjän asiamiehen toimesta tämän kilpailun hallinnoimiseksi. Canon Nordic käsittelee ”The Missed Shots" -kilpailun voittajien valinnan kannalta välttämättömiä henkilötietoja, mukaan lukien osallistujien Instagram-käyttäjänimiä ja julkaistua tai vastaanotettua tarinaa. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperustana on osallistujan suostumus. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, mikä tarkoittaa sitä, että vetäydyt pois kilpailusta.

5.3. Jos osallistujat eivät halua, että heidän yhteystietojaan käytetään markkinointitarkoituksiin tai he haluavat estää Canonia ottamasta heihin yhteyttä jatkossa vastaaviin kampanjoihin liittyen, osallistujan PITÄÄ JÄTTÄÄ RASTITTAMATTA lomakkeessa oleva markkinointiluvan ruutu.

5.4. Lue kuluttajan tietosuojakäytännöstämme osoitteessa http://www.canon.co.uk/privacy-policy lisää siitä, miten käytämme markkinointitarkoituksiin antamiasi tietoja. Voit lähettää kaikki tietosuojaan liittyvät kysymykset ja tiedustelut Canonin tietosuojavastaavalle osoitteeseen DataProtectionOfficer@canon-europe.com.

5.5. Luovutettuja henkilötietoja säilytetään turvallisesti ja ne voidaan siirtää turvalliselle palvelimelle ETA:n ulkopuolella.

6. LAKI JA OIKEUDENKÄYTTÖ

Näitä ehtoja ja kaikkia niistä johtuvia tai niihin liittyviä kiistoja säännellään ja tulkitaan pakollisten kuluttajalakien ja muiden sovellettavien lakien mukaisesti ja asuinmaasi paikalliskielisessä tuomioistuimessa. Jos sinulla on kysyttävää, paikallinen kuluttajaneuvonta antaa sinulle tietoa oikeuksistasi.

Nämä ehdot eivät vaikuta osallistujan lakisääteisiin kuluttajaoikeuksiin.

7. Yhteystiedot

Canon Svenska AB                  Puh:     +46 (0)8 744 85 00

Canon Norge AS                      Puh:     +47 22 62 92 00

Canon Oy                                Puh:     +358 10 544 20

Canon Danmark A/S                Puh:     +45 7015 5005

Canon Viro, Latvia, Liettua                  Puh:     +358 10 544 20

8. Instagram ja Facebook

Instagram tai Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai käsittele tätä kilpailua. Jokainen osallistuja on yksin vastuussa julkaisuistaan sosiaalisessa mediassa eikä viittaaminen Canonin The Missed Shots -kilpailuun vapauta osallistujaa tästä vastuusta eivätkä Canon, Instagram tai Facebook ota vastuuta osallistujien julkaisuista kilpailun aikana.