Hero
alt text goes here

TERMS
&
CONDITIONS

Mainos – Ready. Set. Quit. -kilpailun ehdot

“Ready. Set. Quit.” -kilpailun järjestää Canon Oy, joka on osa Canon Nordic -konsernia (”CanonNordic”).

1. Kuinka osallistun?

Canon Nordic etsii neljää osaavaa sisällöntuottajaa, jotka ovat valmiita tekemään harrastuksestaan uran. Voit osallistua kilpailuun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen iresign@ready.set.quit.com Canon-kampanjan aloitussivulla canon.fi/Ready-set-quit ja liittämällä mukaan seuraavat asiat (kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti):

 • Instagram-tilisi nimi
 • linkki 10 sekuntia kestävään videoon, jossa esittelet itsesi
 • irtisanomiskirjeesi, josta näkee, mitä kirjoittaisit työnantajallesi, jos saisit mahdollisuuden tehdä harrastuksestasi uran.

Ammattivalokuvaaja Joey Palmroos valitsee neljä voittajaa, joille tarjotaan viiden viikon verkkomentorointiohjelma hänen kanssaan. Kukin neljästä voittajasta saa:

 • Yhden Canon EOS R5 -kameran ja yhden Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM -objektiivin, arvoltaan 7 598 € sis. ALV perustuen objektiivien hintoihin osoitteessa https://store.canon.fi. Voittajat saavat pitää kuvauskaluston, kun mentorointiohjelma on päättynyt.
 • Viiden viikon verkkomentorointiohjelman Joey Palmroosin kanssa (arvo 3 000 € sis. ALV).
 • Yhden maksetun toimeksiannon sisällöntuottajana. Sen tarjoaa Canon Nordic vuonna 2022, ja siitä maksetaan 3 000 € (ei sisällä ALV:ia).

2. Mitä minun täytyy tietää kampanjasta?

Kuka voi osallistua?

Ready. Set. Quit. -kilpailuun voivat osallistua vain viimeistään 18. lokakuuta 2021 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka asuvat Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Virossa, Latviassa tai Liettuassa.

Osallistuaksesi sinulla tulee olla henkilökohtainen ja voimassa oleva Instagram-tili, jossa on avoin profiili, jotta Canon Nordic voi nähdä julkaisusi sekä postauksesi. Canonin (sponsori) tai Instagramin työntekijät, johtajat, toimihenkilöt, välittäjät tai muut edustajat eivät voi osallistua kilpailuun.

Sinulla on oltava työ, joka estää sinua toimimasta itsenäisenä ammatinharjoittajana. Jos olet freelancer, elät todennäköisesti jo unelmaasi, etkä voi osallistua kilpailuun.

Osallistumalla mentorointiohjelmaan osallistuja antaa täten luvan, että mentorointia varten tuotettua sisältöä voidaan julkaista missä tahansa Canonin kanavassa, mukaan lukien sosiaalisessa mediassa, PR-toiminnassa, näyttelyissä ja Canonin omistamilla verkkosivuilla. Osallistuja hyväksyy myös sen, että hänen nimensä julkaistaan Canonin postauksissa, jotta osallistujan moraaliset oikeudet tekijänä voidaan tunnustaa. Lähettämällä tarinan osallistuja vakuuttaa, että hän ja mahdolliset muut tarinassa/kuvassa/videolla olevat henkilöt antavat suostumuksensa kuvan/videon luovuttamiseen ja käyttämiseen kampanjassa sekä luvan käyttää tarinaa/kuvaa/videota näiden yleisten säännösten mukaisesti.

3. Ready. Set. Quit. -kilpailun voittajat

3. marraskuuta 2021 @canonnordic ottaa yhteyttä neljään voittajaan Instagram-viestin välityksellä. @canonnordic jakaa linkin Teams-tapaamiseen, johon voittajien on osallistuttava 4. marraskuuta. Joey Palmroos ilmoittaa 4. marraskuuta tässä Teams-puhelussa kullekin valitulle osallistujalle tämän olevan yksi neljästä onnellisesta voittajasta. Teams-puhelut tallennetaan ja niitä käytetään kilpailun voittajia koskevassa viestinnässä.

Mentorointiohjelman voittajat saavat 14. marraskuuta 2021 virallisen ilmoituksen Canon Nordicin Instagram-tilillä @canonnordic, jossa julkaistaan neljän voittajan nimet ja Instagram-tilit.

Mentorointiohjelman voittajien on osallistuttava pohjoismaiseen PR-toimintaan. Tähän kuuluu esimerkiksi haastattelujen antaminen toimittajille ennen mentorointia ja sen jälkeen.

Ready. Set. Quit. -kilpailun osallistumisaika alkaa 18. lokakuuta 2021 ja päättyy 2. marraskuuta 2021. Jos voitat, sinun on viikon kuluessa vastattava viestiin, jonka @canonnordic lähettää Instagram-tilillesi. Jos et ehdi vastata määräaikaan mennessä, menetät oikeuden voittoosi. Kun hyväksyt mentorointiohjelmaan osallistumisen, palkinto lähetetään osoitteeseesi Canonin kanssa tehtyjen sopimusten jälkeen. Voittaja maksaa palkintoon sisältyvät verot.

OSALLISTUMINEN TAI VOITTAMINEN EI EDELLYTÄ OSTAMISTA TAI MAKSUJA. OSTAMINEN EI NOSTA MAHDOLLISUUKSIASI VOITTAA.

Palkinnot:

Kukin voittaja saa:

 • Yhden Canon EOS R5 -kameran (arvo 4 849 € sis. ALV).
 • Yhden Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM -objektiivin (arvo 2 749 € sis. ALV).
 • Yhden viisiviikkoisen mentorointiohjelman Joey Palmroosin kanssa. Mentorointiohjelma toteutetaan Instagramissa ja Teamsissa. Mentorointiohjelman arvo on 3 000 € sis. ALV.
 • Yhden maksullisen toimeksiannon Canon Nordicilta. Palkkion määrä on 3 000 € ilman ALV:ia, ja se maksetaan, kun toimeksianto on suoritettu. Kun mentorointiohjelma on päättynyt, neljä voittajaa saavat kukin yhden toimeksiannon, jonka aikana he luovat Canon Nordicille mainossisältöä. Toimeksianto annetaan vuoden 2022 alussa. Voittajat saavat lisätietoja Teams-kokouksessa Canonin kanssa. Sisältö on julkaistava voittajien Instagram-tileillä, ja Canon Nordic julkaisee sisällön uudelleen. Canonilla ja Canonin jälleenmyyjillä on lisäksi oikeus käyttää sisältöä omistamiensa ja maksullisten alustojen kautta kahden vuoden ajan kuvien lataamisesta.

Mentorointiohjelma:

Mentorointiohjelma kestää viisi viikkoa aikavälillä 22. marraskuuta – 23. joulukuuta 2021. Mentorointiohjelma järjestetään verkossa Instagramissa ja Teamsissa, ja kaikki viestintä tapahtuu englanniksi. Kaikki kokoukset pidetään illalla. Huomaa, että seuraavat päivämäärät voivat muuttua.

MondayMentoring-mentorointi Joey Palmroosin kanssa Instagram Live -lähetyksenä klo 18.00 (CET)

 • Maanantai 22. marraskuuta 2021
 • Maanantai 29. marraskuuta 2021
 • Maanantai 6. joulukuuta 2021
 • Maanantai 13. joulukuuta 2021
 • Maanantai 20. joulukuuta 2021

Viikoittainen Teams-tapaaminen, Joey Palmroos + neljä voittajaa klo 18.00 (CET)

 • Torstai 25. marraskuuta 2021
 • Torstai 2. joulukuuta 2021
 • Torstai 9. joulukuuta 2021
 • Torstai 16. joulukuuta 2021
 • Torstai 23. joulukuuta 2021

4. Julkaisujen lupa/käyttö

Osallistumalla kukin osallistuja antaa @canonnordicille (Canon Svenska AB, Canon Danmark A/S, Canon Oy, Canon Norge AS), sen mainostoimistoille ja näiden edustajille, työntekijöille ja johtajille yksityisoikeudettoman, jatkuvan, liukuvan, ilmaisen, täysin maksetun lisenssin käyttää, muokata, julkaista, luoda johdannaisia teoksia ja näyttää valokuvaansa tai tarinaansa kokonaisuudessaan tai osittain maailmanlaajuisesti tai muissa teoksissa kaikissa muodoissa, medioissa tai tekniikassa, jotka on jo olemassa tai kehitetään myöhemmin, koskien myös kampanjointi- tai markkinointitarkoituksia.

Canon Nordic pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan muuttaa, muokata tai poistaa valokuvan tai tarinan tai pyytää osallistujaa muuttamaan tai muokkaamaan valokuvaa tai tarinaa, jos valokuvasta tai tarinasta on tehty valitus tai jos valokuvaa tai tarinaa voidaan pitää mahdollisesti uhkaavana, parjaavana tai lietsontana etnistä ryhmää kohtaan tai mahdollisesti moraalittomana, epäeettisenä tai Canonin arvojen vastaisena tai muusta syystä, joka voi mahdollisesti olla vahingollinen tai vahingoittaa Canonin tavaramerkkiä tai sen mainetta tai kohtuullista arviointia. Canon Nordic pidättää kaikki oikeudet esittää oikeudellisia vaatimuksia tältä osin.

5. HENKILÖTIEDOT

5.1. Kilpailuun lähetettävistä henkilötiedoista vastaava rekisterinpitäjä on

Canon Europa N.V.
Y-tunnus: 33166721

Bovenkerkerweg 59, 1185 XB Amstelveen, The Netherlands

Canonin tietosuojavastaavan sähköpostiosoite yhteydenottoa varten: DataProtectionOfficer@canon-europe.com.

5.2. Henkilötietoja voidaan siirtää ja käsitellä rekisterinpitäjän asiamiehen toimesta tämän kilpailun hallinnoimiseksi. Canon Nordic käsittelee ”Ready. Set. Quit.” -kilpailun voittajien valinnan kannalta välttämättömiä henkilötietoja, mukaan lukien osallistujien Instagram-käyttäjänimiä ja julkaistua tai vastaanotettua tarinaa. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperustana on osallistujan suostumus. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, mikä tarkoittaa sitä, että vetäydyt pois kilpailusta.

5.3. Jos osallistujat eivät halua, että heidän yhteystietojaan käytetään markkinointitarkoituksiin tai he haluavat estää Canonia ottamasta heihin yhteyttä jatkossa vastaaviin kampanjoihin liittyen, osallistujan PITÄÄ JÄTTÄÄ RASTITTAMATTA lomakkeessa oleva markkinointiluvan ruutu.

5.4. Lue kuluttajan tietosuojakäytännöstämme osoitteessa https://www.canon.fi/privacy-policy/ lisää siitä, miten käytämme markkinointitarkoituksiin antamiasi tietoja. Voit lähettää kaikki tietosuojaan liittyvät kysymykset ja tiedustelut Canonin tietosuojavastaavalle osoitteeseen DataProtectionOfficer@canon-europe.com.

5.5. Luovutettuja henkilötietoja säilytetään turvallisesti ja ne voidaan siirtää turvalliselle palvelimelle ETA:n ulkopuolella.

6. LAKI JA OIKEUDENKÄYTTÖ

Näitä ehtoja ja kaikkia niistä johtuvia tai niihin liittyviä kiistoja säännellään ja tulkitaan pakollisten kuluttajalakien ja muiden sovellettavien lakien mukaisesti ja asuinmaasi paikalliskielisessä tuomioistuimessa. Jos sinulla on kysyttävää, paikallinen kuluttajaneuvonta antaa sinulle tietoa oikeuksistasi.

Nämä ehdot eivät vaikuta osallistujan lakisääteisiin kuluttajaoikeuksiin.

7. Yhteystiedot

Canon Svenska AB                           Puh:     +46 (0)8 744 85 00

Canon Norge AS                              Puh:     +47 22 62 92 00

Canon Oy                                        Puh:     +358 10 544 20

Canon Danmark A/S                        Puh:      +45 7015 5005

Canon Viro, Latvia, Liettua               Puh:      +358 10 544 20

8. Instagram ja Facebook

Instagram tai Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai käsittele tätä kilpailua. Jokainen osallistuja on yksin vastuussa julkaisuistaan sosiaalisessa mediassa eikä viittaaminen Canonin Ready. Set. Quit. -kilpailuun vapauta osallistujaa tästä vastuusta eivätkä Canon, Instagram tai Facebook ota vastuuta osallistujien julkaisuista kilpailun aikana.