Canon imageFORMULA DR-C240

imageFORMULA DR-C240

imageFORMULA DR-C240 on pieni ja tehokas pöytäskanneri. Lujarakenteinen laite skannaa luotettavasti erimuotoisia ja -kokoisia asiakirjoja, kuten passeja.

DR-C240

Edut

  • Tehokas tuottavuus: kaksipuolinen skannaus jopa 90 mallisivua minuutissa
  • Passien ja muiden erityyppisten asiakirjojen helppo skannaus yhdellä kompaktilla laitteella
  • Luotettava paperinkäsittely ja kestävä rakenne
  • Pieni, tyylikäs ja hiljainen laite kaikenlaisiin työympäristöihin

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA DR-C240

Tehokkaat ja monikäyttöiset sovellukset


Laadukkaasti viimeistelty imageFORMULA DR-C240 tarjoaa luokkansa parhaat tuottavuutta lisäävät ominaisuudet. Jopa 45 sivun tai 90 mallisivun minuuttinopeudella skannaava imageFORMULA DR-C240 on erinomainen valinta toimistoihin tai työryhmien käyttöön. Pieni, hiljainen ja tyylikäs laite sopii erinomaisesti toimistoihin ja asiakaspalvelupisteisiin esimerkiksi pankeissa, hotelleissa, sairaaloissa ja virastoissa.

Asiakkaiden tarpeisiin suunniteltu


Lujarakenteinen imageFORMULA DR-C240 ja sen vankka syöttölaite suunniteltiin asiakaspalautteiden perusteella. Laite on uusi edistysaskel tässä skannerisegmentissä, ja sillä voi tehdä jopa 4 000 skannausta päivässä. Tuottavuutta parantava 60 arkin syöttölaite syöttää luotettavasti erikokoisia ja -tyyppisiä asiakirjoja passeista muovikortteihin ja kaksipuolisista A4-arkeista A3-kokoisiin asiakirjoihin (folio-tilassa). Laite suoriutuu jopa 3 metriä pitkistä asiakirjoista.

Tarkkaa paperinkäsittelyä


imageFORMULA DR-C240 sujuvoittaa työnkulkua. Laadukas ja tehokas syöttömekanismi takaa luokkansa parhaat skannausominaisuudet erikokoisille asiakirjoille, myös erittäin ohuille papereille (27 g/m²). Arkkien kaksoissyötön ultraäänitunnistuksen ja kaksoissyötön vapautuksen ansiosta skannauksen voi käynnistää uudelleen nopeasti, mikä minimoi käyttökatkot.

Helppokäyttöinen ja luotettava


imageFORMULA DR-C240 -laitteessa on laaja valikoima laadukkaita kuvankäsittelytoimintoja. Näitä ovat esimerkiksi automaattinen sivukoon ja tekstin suunnan tunnistus, tekstinparannus, vinouden suoristus ja automaattinen värintunnistus. Helppokäyttöisen ohjauspaneelin avulla skannaus onnistuu yhdellä painalluksella, mikä nopeuttaa ja yksinkertaistaa skannausprosessia.

Monipuolinen oheisohjelmisto


Canonin edistyksellisellä CapturePerfect-sovelluksella voi skannata suuria eriä tehokkaasti, ja mukana toimitettu Kofax VRS -ohjainohjelmisto parantaa kuvanlaatua. Canonin CaptureOnTouch-ohjelmistolla asiakirjat voi skannata ja lähettää helposti useisiin eri kohteisiin, kuten pilvipalveluihin. Mukana toimitettavalla eCopy PDF Pro -ohjelmistolla on helppo luoda, muokata ja muuntaa PDF-tiedostoja.

Pienet käyttökustannukset


imageFORMULA DR-C240 -laitteen erotusrullan ja syöttörullayksikön käyttöikä on pitkä, ja ne voi vaihtaa itse, mikä pienentää käyttökustannuksia. Vain 19 wattia (valmiustilassa 1,4 wattia) kuluttava laite pienentää sekä kustannuksia että yrityksen ympäristöjalanjälkeä.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA DR-C240 ominaisuuksista ja toiminnoista.

icon

Yksipuolisten A4-arkkien skannausnopeus

icon

Asiakirjansyöttölaite

Up to 4,000 sheets per day

Käsittelee jopa 3 000 arkkia päivässä

Double-sided scanning

Kaksipuolinen skannaus

USB connection

USB-liitäntä

icon

Tehokas eräskannaus

Tilting control panel

Helppokäyttöinen skannaus

eCOPY

PDF-tiedostojen luominen ja muokkaaminen

USB connection

Parannettu kuvanlaatu