Professional features

XF705

Ammattitasoiset ominaisuudet

4-tuumainen kääntyvä kosketusnäyttö

XF705:n suuren, huipputarkan ja kirkkaan 1,23 miljoonan pisteen kosketusnestekidenäytön ansiosta tarkennus on täsmällistä, ja koska näyttö on kääntyvä, kuvaaminen eri asennoissa on helppoa.

4-inch vari-angle touchscreen

Mukava olkapäätuki ja vinokahva

Voit kuvata pitkiä otoksia vakaasti ja väsymättä, koska kamerassa on uusi irrotettava olkapehmuste ja luonnolliseen asentoon sijoitettu vinokahva, jossa on zoomin keinukytkin.

Comfortable shoulder mount and angled grip

Laajan dynaamisen alueen gammakorjaus

Laajan dynaamisen alueen gammakorjaus tiivistää kirkkaat alueet pehmeästi. Näin saat aikaan kauniit ihonsävyt ja saumattoman sävyliukuman.

Wide DR gamma(normal)

Normaali

Wide DR gamma(wide)

Laajan dynaamisen alueen gammakorjaus


Nelikanavainen digitaalinen ääni

XF705-kamerassa on ammattilaistason ääniominaisuudet, ja se tukee kaksinkertaista kytkettävää AES/EBU-standardia, analogisia XLR-liitäntöjä ja nelikanavaista ääntä.

4 Channel digital audio

Kaksi SD-korttipaikkaa

XF705-kamerassa on kaksi SD-korttipaikkaa, jotka tukevat samanaikaista tallentamista ja tallennusvälineen vaihtoa.

Dual SD cards

Sisäiset ND-suotimet

Sisäinen ND-suodin toimii vaihdinperiaatteella, ja käyttäjällä on valittavanaan kolme tummuutta (ND 1/4, ND 1/16 ja ND 1/64), jolloin terävyysaluetta voi säätää iirishimmentimellä valotuksen pysyessä vakiona.

Built-in ND filters

Etäohjaustoiminnot

Ohjaa kameraa langattomasti älypuhelimeen tai tablettiin asennettavalla Browser Remote -sovelluksella tai käytä lisävarusteena saatavaa Canonin johdollista RC-V100-kauko-ohjainta, jonka avulla voit hallita kameran kaikkia toimintoja helposti etänä.

Remote control options

Infrapunatallennus

XF705-kameran infrapunatilassa (valittavana vihreä/valkoinen) voi kuvata, vaikka ympäröivää valoa on vain vähän tai ei lainkaan.

Katso myös