15x wide L-series lens

XF705

Laajakulmainen L-sarjan 15-kertainen zoom-objektiivi

L-sarjan laatua

Canonin kuuluisan L-sarjan ammattilaisobjektiivien punainen rengas on perinteinen merkki siitä, että objektiivi on vankka ja kestävä ja takaa erinomaisen kuvanlaadun muun muassa vääristymiä vähentävien Super UD-tekniikan ja asfääristen linssielementtien ansiosta.

L-series quality

Optinen 15-kertainen laajakulmazoom

Tehokas 4K-objektiivi ikuistaa kuvauskohteen huipputarkasti ja 25,5 mm:n laajakulma sekä 15-kertainen zoom lisäävät monipuolisuutta. FHD-tilassa voi valita edistyneen 30-kertaisen zoomauksen.

Wide 15x optical zoom
Wide 15x optical zoom - Full image

Kolme erillistä säätörengasta takaavat

ammattilaistason käyttökokemuksen

XF705-kamerassa on kolme erillistä rengasta tarkennuksen, zoomauksen (90 asteen mekaaninen pysähdys siirryttäessä laajakulmasta teleasentoon) ja iiriksen tarkkaan säätöön.

Professional operation with three independent lens rings

Huippulaadukas kuvanvakain

Canonin kuvanvakautusjärjestelmässä on sekä optinen että dynaaminen kuvanvakain, jotka yhdessä tuottavat tehokkaan viisisuuntaisen kuvanvakautuksen. Näin voit huoletta kuvata liikkeessä tai käsivaralta.

Super-smooth Image Stabilisation

Kauniit tehosteet 9-lamellisella iirishimmentimellä

Kuvia voidaan ottaa 6- ja 9-lamellisella iirishimmentimellä. we might need to create this image and will share prior to final publication.

Beautiful highlights with a 9-blade iris

Laajakuva- ja telesovittimet

Laajenna objektiivin optista suorituskykyä käyttämällä lisävarusteena saatavaa laajakulmalisäkettä WA-U58 (0,8-kertainen polttoväli) tai telejatketta TL-U58 (1,5-kertainen polttoväli).

Wide 15x optical zoom

Katso myös