ARTIKKELI

Kuinka lisätä tulosteisiin upeita yksityiskohtia imagePROGRAF PRO-1000 -tulostimella

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Valmistitpa kuvia näyttelyä tai myyntiä varten, tarvitset ammattitason tulostimen, joka pystyy toistamaan upeita yksityiskohtia ja värejä. imagePROGRAF PRO-1000 herättää parhaat kuvasi eloon.

Dynamiikka, värit ja laatu nousevat pääosaan, kun on kyse kuviesi tarkasta toistamisesta. imagePROGRAF PRO-1000 -tulostimen EOS-mallistosta tuttu punainen viiva edustaa todellista huippulaatua. Kehittynyt 12 musteen järjestelmä, saumaton työnkulku ja oma valokuvien editointiohjelmisto auttavat sinua valmistamaan valokuvia, jotka ovat uskollisia alkuperäiselle näkemyksellesi. Näytämme sinulle, kuinka se toimi.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

Canonin työnkulku takaa laadukkaat tulokset

imagePROGRAF PRO-1000 -tulostimella Canon EOS -kameroiden käyttäjät voivat tulostaa kuvia kätevästi käyttämällä Canonin omaa Digital Photo Professional -kuvankäsittelyohjelmaa sekä Print Studio Pro- ja Professional Print & Layout -tulostuslaajennuksia. Näin Canon EOS -kameroilla otettuja kuvia voidaan muokata ja tulostaa siten, että niissä tulevat esiin alkuperäisen kuvaushetken yksityiskohdat ja selkeys.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Entistä laajemmat käyttömahdollisuudet

Tuottavuutta voi tehostaa Canonin omilla tulostuslaajennuksilla. Suosituille valokuvien editointiohjelmistoille suunnitellut Canonin Print Studio Pro ja Professional Print & Layout suoraviivaistavat tulostusta ja auttavat sinua varmistamaan tarkan tulostuslaadun näytöstä paperille.

Print Studio Pro tuo tulostustoiminnot yhteen näyttöön, josta niitä on helppo käyttää. Käytettävissä on rajaus- ja kääntötyökaluja, tulostusasetuksia sekä reaaliaikainen esikatselu. Professional Print & Layoutin kehittynyt käyttöliittymä varmistaa suoraviivaisen työnkulun ja vaiheittain etenevä tulostus sujuvan tuotannon.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Monipuoliset asetukset ja värienhallinta

Canonin laajennusten avulla voit myös helposti säätää tulostimen, paperin, asettelun ja värien asetuksia ja siten varmistaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. Kontrastintoisinnustoiminto on käytettävissä molemmissa laajennuksissa, ja myös se auttaa selkeyden lisäämisessä.

Pidä värienhallinta oikeilla raiteilla ICC-profiilin valinnan avulla. Kehittynyt tulostinprofiili ja helppokäyttöinen mustan pisteen kompensointi parantavat värientoistoa. Kuvan ICC-profiilin tummin piste vastaa tulostimen profiilin tumminta pistettä. Myös renderöintitavan valinta ja esivedostoiminto pitävät kuvasi alkuperäisen visioisi mukaisina.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Vaikuttavat mustavalkotulosteet

Tuo hieman film noir -tyyliä kuviisi huomiota herättävillä mustavalkotulosteilla. Korkealaatuiset mustavalkokuvat ja neutraalit sävyt onnistuvat LUCIA PRO -mustejärjestelmän neljän erillisen yksivärimusteen – valokuvamusta, mattamusta, harmaa ja valokuvaharmaa – ansiosta. Voit tuottaa syvyydeltään ja selkeydeltään ainutlaatuisia mustavalokuvia.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Tehokas tulostin suuriinkin tulostusmääriin

Toistuvat musteenvaihdot voivat häiritä työnkulkua, mutta suurten 80 ml:n mustesäiliöiden ansiosta voit jatkaa luovaa työskentelyä pidempään. Helposti vaihdettava hukkavärisäiliö lisää tehokkuutta, jos tulostat paljon. Tulostimen 12 mustetta sijaitsevat tulostimen etupuolella helposti avautuvan kannen alla, joten niitä on helppo käsitellä.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Kirjoittaja Claire Price