Canon imagePROGRAF PRO-1000

imagePROGRAF PRO-1000

Työpöydälle mahtuva suurkuvatulostin ammattikuvaajille ja innokkaille harrastajille. 12 musteen järjestelmän ansiosta saat laadukkaita, jopa A2-kokoisia tulosteita.

Edut

  • Ammattitasoisia väritulosteita valokuvista
  • Huippulaadukasta väritulostusta aina A2-kokoon asti
  • Valokuvien värit ja yksityiskohdat tulostuvat todenmukaisina
  • Langaton tulostus ja pilvitoiminnot
  • Print Studio Pro -laajennus yksinkertaistaa tulostuksen työnkulkua

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imagePROGRAF PRO-1000

Ylivertainen tulostuslaatu


Siirry kuvaamisen uudelle aikakaudelle. Laadukkaat valokuvatulosteet auttavat sinua esittelemään ja myymään töitäsi ammattimaisesti ja tekemään vaikutuksen asiakkaisiisi.

Tulostus A2-kokoon asti


Tulosta vaikuttavia, jopa A2-kokoisia kuvia nopeasti ja laadusta tinkimättä. Värien mukautuksen ansiosta voit tulostaa erilaisille tulostusmateriaaleille, kuten kiiltävälle ja mattapaperille, taidepaperille ja kankaalle – ja tulokset ovat aina sellaiset kuin haluatkin.

LUCIA PRO -musteet


Uuden 12 musteen järjestelmän ja Chroma Optimizer -musteen ansiosta kuvasi tulostuvat ainutlaatuisen todenmukaisina. Uuden L-COA PRO -kuvaprosessorin mahdollistama laaja dynaaminen värialue ja tummissa alueissa erottuvat yksityiskohdat tuovat esiin valokuviesi jokaisen vivahteen – niin 10 x 15 cm:n kuvissa kuin A2-kokoisissakin tulosteissa.

Langaton tulostus


Langattoman tulostuksen ansiosta voit työskennellä tehokkaammin ja joustavammin. Lataa vain Canon Print -sovellus iOS- tai Android-laitteeseesi tai tulosta kannettavalta tietokoneelta Wi-Fi-yhteyden kautta. PictBridge-yhteensopivista kameroista voi tulostaa Wi-Fi-yhteyden avulla myös suoraan.

Print Studio Pro


Print Studio Pro -ohjelman voi käynnistää suosituista kuvankäsittelyohjelmista, kuten Adobe Lightroomista®, Photoshopista® ja Canonin omasta Digital Photo Professional -ohjelmasta. Print Studio Prossa voi tulostaa esivedoksen esikatselun aikana, säätää värejä ja käyttää monia muita edistyksellisiä toimintoja.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imagePROGRAF PRO-1000 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Erittäin pienet mustepisarat takaavat tarkan tulostusjäljen

Tulostus A2-kokoon asti

Vaihda vain tyhjentynyt värisäiliö

Erittäin kestävä pigmenttimuste

Chroma Optimizer -muste

Wi-Fi- ja Ethernet-yhteys

Helppokäyttöinen värinäyttö

Tulostuslaajennus valokuvasovelluksille

imagePROGRAF PRO-1000 Arvostelut

Palkinnot

Suositellaan sinulle