Canon imagePROGRAF PRO-1000

Herätä kuvat eloon huipputason A2-työpöytätulostimella

A2-koon imagePROGRAF PRO-1000 -tulostimella saat huippulaadukkaita tulosteita, joissa on huikea määrä värejä ja yksityiskohtia. Edistynyt 12 musteen järjestelmä herättää kuvat eloon.

Musteen taikaa paperilla

Alla olevissa videoissa esitellään imagePROGRAF PRO-1000 -tulostimen hämmästyttäviä ominaisuuksia, ja valokuvaaja Canon Explorer Clive Booth kertoo, miten hänen valokuvansa heräävät eloon upeina tulosteina. Clive Boothin sanoin: ”Paperilla on todellista musteen taikaa.”

Vaikuttava kuvanlaatu

Poikkeuksellisen laadukas tulostusjälki

Siirry kuvaamisen uudelle aikakaudelle. Huippulaadukkaat valokuvatulosteet auttavat sinua esittelemään ja myymään töitäsi ja tekemään vaikutuksen asiakkaisiisi.

PRO-1000
PRO-1000

Vaikuttavia tulosteita A2-kokoon asti

Tulosta vaikuttavia, jopa A2-kokoisia reunuksettomia valokuvia nopeasti ja laadusta tinkimättä. Voit tulostaa erilaisille tulostusmateriaaleille, kuten kiiltävälle ja mattapaperille, taidepaperille ja kankaalle – värit tulostuvat tarkasti ja tulokset ovat aina halutunlaisia.

Entistä enemmän värejä ja yksityiskohtia

Uuden 12 musteen LUCIA PRO -järjestelmän ansiosta kuvasi tulostuvat todenmukaisina. LUCIA PRO -musteita varten kehitetyllä uudella mikrokapseloidulla materiaalilla saadaan tulostettaessa entistä suurempi määrä värejä, laajempi värintoistoalue ja enemmän yksityiskohtia. Laaja dynaaminen värialue ja tummissa alueissa erottuvat yksityiskohdat tuovat esiin valokuviesi jokaisen vivahteen aina 4 x 6 -koosta A2-kokoon asti.

Parempi valonheijastus ja vähemmän haalistumista

Canonin Chroma Optimizer -muste auttaa tuottamaan tasaisen kiillon tulostettaessa kiiltävälle paperille. Tulostetun kuvan päälle levitettävä Chroma Optimizer -muste säätelee tulosteen pinnan heijastuksia, jolloin valmiin tulosteen värit näyttävät luonnollisilta. Näin mustan värin tummuus on erittäin syvä, eikä kuvan mustilla alueilla näy haalistuneita ruskean sävyjä.

PRO-1000
PRO-1000

Vaikuttavat mustavalkotulosteet

LUCIA PRO -mustejärjestelmässä on neljä erillistä yksivärimustetta – valokuvamusta, mattamusta, harmaa ja valokuvaharmaa – joiden ansiosta saat todella tasokkaita neutraalinsävyisiä mustavalkotulosteita.

Erittäin nopea ja helppo tulostus

PRO-1000

Käytännöllisesti suunniteltu ammattitason tulostin

imagePROGRAF PRO-1000 -tulostimen EOS-mallistosta tuttu punainen viiva edustaa todellista huippulaatua. Tämä käytännöllisesti suunniteltu ammattitason työpöytätulostin sopii niin ammatti- kuin harrastajakuvaajille. Lujatekoinen tulostin syöttää musteen tarkasti, ja käsinsyöttöön tarkoitetun lisälokeron ansiosta tulostimessa voi käyttää paksumpiakin paperityyppejä.

Tehokas tulostin suuriinkin tulostusmääriin

Suuret 80 ml:n mustesäiliöt harventavat musteiden vaihtoväliä, ja helposti vaihdettavan ylläpitokasetin ansiosta tulostimella voi tulostaa tehokkaasti suuriakin määriä. Tulostimen 12 mustetta sijaitsevat tulostimen etupuolella helposti avautuvan kannen alla, joten niitä on helppo käsitellä.

PRO-1000

Säästä aikaa ja mustetta

Ainutlaatuiset mattamustan ja valokuvamustan musteen suuttimet vähentävät mustehävikkiä ja säästävät aikaa vaihdettaessa tulostusmateriaalia.

PRO-1000

PRO-1000

Saumaton työnkulku syötöstä tulostukseen

Canon Explorer Clive Boothin tulostuksen työnkulku

PRO-1000

Monipuoliset asetukset ja värienhallinta

Canonin Print Studio Pro -laajennuksen uudistetussa näkymässä voi helposti säätää tulostimen, paperin, asettelun ja värien asetuksia ja siten varmistaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. Laajennuksessa voi luoda suosikkiasetuksia, joita voi käyttää aina tarvittaessa uudelleen. Värien hallinta onnistuu vaivattomasti, ja ICC-profiilin ja renderöintitavan voi valita helposti valintaruudulla. Lisäksi käytettävissä on uusi esivedostoiminto.

Päivitetty Print Studio Pro -laajennus

Print Studio Pro -laajennus mahdollistaa sujuvan työnkulun aina valmiiseen tulosteeseen saakka. Laajennuksen uuden kontrastintoisinnustoiminnon ansiosta kuvien kaikki yksityiskohdat tulostuvat terävinä ja selkeinä.

Entistä laajemmat käyttömahdollisuudet

Langattoman tulostuksen ja pilvitoimintojen ansiosta voit työskennellä entistä tehokkaammin. Lataa vain Canon PRINT -sovellus iOS- tai Android-laitteeseesi tai tulosta kannettavalta tai pöytätietokoneelta Wi-Fi-yhteyden kautta. PictBridge-yhteensopivista kameroista voi tulostaa Wi-Fi-yhteyden avulla myös suoraan.

PRO-1000

PRO-1000

Canonin työnkulku takaa laadukkaat tulokset

imagePROGRAF PRO 1000 -tulostimella Canon EOS -kameroiden käyttäjät voivat tulostaa kuvia kätevästi käyttämällä Canonin omaa Digital Photo Professional -kuvankäsittelyohjelmaa ja Print Studio Pro -tulostuslaajennusta. Näin Canon EOS -kameroilla otettuja kuvia voidaan muokata ja tulostaa siten, että niissä tulevat esiin alkuperäisen kuvaushetken yksityiskohdat ja selkeys.

PRO-1000

Canon Explorer Clive Boothin vinkit tulostukseen

Galleria

Tekniset tiedot

f1_8-2_8

Chroma Optimizer -muste

1,0 tuuman CMOS-kuvake

Helppokäyttöinen värinäyttö

DIGIC 7

Vaihda vain tyhjentynyt värisäiliö

Full HD 60p -videot

Erittäin kestävä pigmenttimuste

Prints up to A2

Tulostus A2-kokoon asti

Micro ink droplets for precise print

Erittäin pienet mustepisarat takaavat tarkan tulostusjäljen

Wi-Fi & Ethernet connectivity

Wi-Fi- ja Ethernet-yhteys

Print plug-in for photo applications

Tulostuslaajennus valokuvasovelluksille

Pakkauksen sisältö

Palkinnot

Suositellaan sinulle