Ammattivalokuvatulostimet


Ammattitason A3-mustesuihkukuvatulostimet

Vapauta luovuutesi PIXMA-ammattivalokuvatulostimilla. Näissä A3-koon valokuvatulostimissa on 8, 10 tai 12 värin mustejärjestelmä, joka tuottaa laadukkaat kuvat joka kerta.

Ammattitason A2-mustesuihkukuvatulostimet

Tulosta vaikuttavia, jopa A2-kokoisia kuvia nopeasti ja laadusta tinkimättä. Värien mukautuksen ansiosta voit tulostaa erilaisille tulostusmateriaaleille, kuten kiiltävälle ja mattapaperille, taidepaperille ja kankaalle – ja tulokset ovat aina sellaiset kuin haluatkin.

Profiilit

ICC-profiilien luominen Colour Management Software -ohjelmalla

Voit optimoida omia ICC-profiileja tulostimellesi, paperillesi ja työympäristöllesi käyttämällä spektrometria ja Canonin Color Management Tool Pro -ohjelmaa. Ohjelman ohjatun toiminnon avulla voit tulostaa värikarttoja ja skannata niitä X-Rite-kalibrointilaitteilla (Eye-One PRO, Color Munki). Näin varmistat värien korkean laadun ja tarkkuuden.


Mustetta paperille

Ammattikäyttöön suunnitelluilla valokuvatulostimillamme tulostettujen kuvien henkeäsalpaava laatu on täydellisen huipputekniikan ja kuvaajan luovuuden tulosta. Canonin FINE-tulostuspäätekniikan ja musteiden myötä pääset nauttimaan pitkän kehitystyön tuloksista. Valikoimassa on laadukkaaseen, tehokkaaseen ja edulliseen tulostukseen sopivia A3- tai A2-valokuvatulostimia niin luovan alan kuin yritysmaailmankin ammattilaisille, ja valittavissa on erilaisia ammattitasoisia mustejärjestelmiä pigmenttipohjaisista 12 ja 10 musteen järjestelmistä 8 musteen dye-pohjaisiin järjestelmiin.

Mustavalkotulosteet

Ammattikäyttöön suunniteltujen Canon-tulostinten valikoima vie ammattimaisen mustavalkotulostuksen uudelle tasolle. Laitteissa on erityinen mustavalkoväriaine, ohjainasetus mustavalkokuvan tulostusta varten sekä Chroma Optimizer -muste, joka takaa tasaisen kiillon ja intensiiviset mustan sävyt.


PIXMA-ammattivalokuvatulostimien tuki

Lataa ohjaimia, ohjelmia, laiteohjelmistoja ja käyttöoppaita PIXMA-ammattivalokuvatulostimille ja hyödynnä teknistä verkkotukea ja verkkovianmääritystä.

Etsitkö aiempia ammattitason mustesuihkutulostinmalleja?

Tuotearkistostamme löydät aiempien PIXMA-ammattivalokuvatulostinmallien ja yhteensopivien tarvikkeiden tekniset tiedot.