PIXMA_TS_9050 home environment living room

PIXMA TS9050 -sarja

Tämä korkealaatuinen tulostin päästää kuvat oikeuksiinsa. Ihanteellinen myös vaativille valokuvaajille.

OSTA MUSTETTA

PIXMA_TS_9050 close up of front panel

Pieni, tyylikäs ja erittäin tehokas

Laadukkaat tulosteet ja monipuoliset liitännät. PIXMA TS9050 -sarjan laitteet ovat tyylikkäitä ja pienikokoisia monitoimilaitteita, jossa on 12,6 cm:n (5 tuuman) kosketusnäyttö.

Tyylikäs ja kompakti

Tyylikäs laite on noin 29 % aiempia malleja pienempi*. Yksinkertaisten ja viimeisteltyjen linjojen sekä kuvioitujen pintojen yhdistelmä luovat kompaktin vaakasuuntaisen kokonaisuuden, joka sopii kaikkiin sisustustyyleihin. PIXMA TS9050 -sarjan näyttävä tulostin takaa huippuluokan tulostuslaadun.

PIXMA_TS_9050 home environment chest of drawers


Nopea ja helppokäyttöinen

Automaattisen luovutustason, etupaneelin ja kaksoissyöttölaitteen ansiosta voit tulostaa nopeammin ja taloudellisemmin. Suuresta 12,6 cm:n kosketusnäytöstä voit helposti valita tarvitsemasi ominaisuudet tulostuksen ja skannauksen perustoiminnoista valokuvien tulostamiseen SD-kortista.

PIXMA_TS_9050 Open front panel lifestyle

Tilaa luovuudelle

Voit lisätä nopeasti ja helposti SD-kortilla oleviin kuviin yhteisöpalveluista tuttuja luovia valokuvasuotimia suoraan PIXMA TS9050 -sarjan tulostimen kosketusnäytössä. Alkuperäinen ja muokattu kuva näytetään rinnakkain ennen tulostusta.

PIXMA_TS_9050 filtering images

Monipuoliset liitännät

Tulosta studiolaatuisia valokuvia ja laadukkaita asiakirjoja helposti missä tahansa Wi-Fi- ja Ethernet-liitäntöjen sekä Android-, iOS- ja Windows 10 Mobile -tuen ansiosta. Tulostaminen ja skannaaminen pilvipalveluissa onnistuu PIXMA-linkin ansiosta, ja NFC-yhteensopivilla Android-laitteilla voit tulostaa ja skannata helposti yhdellä kosketuksella. Skannaus pilveen on käytettävissä ainoastaan käytettäessä aitoja Canonin musteita.

PIXMA_TS_9050 phone connectively

Canon PRINT -sovelluksen tai PIXMA TS9050 -sarjan tulostimen kosketusnäytön kautta käytettävän PIXMA Cloud Linkin avulla voit tulostaa pilvipalveluista ja suosituista yhteisöpalveluista, kuten Facebookista, Google Drivesta ja Dropboxista. Voit hakea ottamiasi kuvia Instagramista ja tulostaa ne Canonin neliönmuotoiselle 13 x 13 cm:n kiiltävälle valokuvapaperille.

PIXMA cloud link
PIXMA_TS_9050 colour print out

Erinomainen suorituskyky

PIXMA TS9050 -sarjan parannettu tulostuspäätekniikka ja 6 erillistä värisäiliötä (myös harmaa) vähentävät kuvan rakeisuutta ja lisäävät yksityiskohtien terävyyttä.

Edullista tulostamista

Automaattisen käynnistyksen ja virrankatkaisun ansiosta tulostin on aina käyttövalmiina. Suuren kapasiteetin Canon XL -mustekasetit säästävät jopa 30 % tulostuskuluissa verrattuna vakiokasetteihin, ja automaattinen kaksipuolinen tulostus vähentää paperinkulutusta.

Printing accessories lifestyle
PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Tekniset tiedot

icon

Wi-Fi-yhteys

Käytä ja jaa langattomasti

Smartphone and Tablet print

Tulostus älypuhelimista ja tablet-laitteista

Canon PRINT -sovellus

5.0 Type 12.6cm TFT

Suuri 12,6 cm:n kosketusnäyttö

Helppokäyttöiset tulostintoiminnot

Creative Filter

Luovat suotimet

Lisää valokuvasuotimia kosketusnäytöllä

2 way

Kaksoissyöttölaite

Tavallista paperia ja valokuvapaperia voidaan käyttää yhtä aikaa

6 Single Inks

6 erillistä värisäiliötä

Vaihda vain tyhjentynyt mustesäiliö

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Tulostus pilvestä ja skannaus pilveen

Memory Card

SD-kortti

Tulostus SD-muistikorteilta

Katso kaikki tekniset tiedot

PIXMA_TS_9050 close up of front panel
PIXMA_TS_9050 whats in the box

Pakkauksen sisältö

Tulosta ja skannaa valokuvia ja asiakirjoja vaivattomasti kompaktilla ja korkealaatuisella kotitulostimella.

• Monitoimilaite – PIXMA TS9050 -sarja

• Mustesäiliöt

• Virtajohto

• Asennus-CD-ROM

• Käyttöohjeet

Canon PIXMA TS9050 -sarja
Arvostelut

Katso myös

Lisävarusteet

Ota enemmän irti Canon-tulostimestasi

Käytä sosiaalista mediaa ja pilvitulostusta ja tee itse leikekirjoja ja ponnahduskortteja. Vapauta luovuutesi Canon Print -sovelluksen ja Creative Park -ohjelmiston avulla.

*Verrattuna edeltävään MG7700-sarjan malliin, edestä täytettävä paperikasetti, takasyöttötaso ja luovutustaso sisäänvedettyinä. Kun edestä täytettävässä paperikasetissa on A4- tai LTR-kokoista paperia, osa kasetista työntyy ulos käyttöpaneelista (35 mm – PIXMA TS9050 -sarja)