Canon PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

10 musteen A3+-valokuvatulostin, joka tuottaa gallerialaatuisia ja myyntiin kelpaavia tulosteita. Huippulaadukkaat ammattitasoiset väri- ja mustavalkotulosteet, monipuolinen materiaalituki ja edistyneet liitännät.

PIXMA PRO10

Edut

  • Gallerialaatua tuottava A3+-valokuvatulostin
  • 10 musteen pigmenttipohjainen järjestelmä
  • Ammattitason väri- ja mustavalkotulosteet
  • Tasainen ja laadukas kiilto ja syvät mustan sävyt
  • Pitkään säilyvät kuvat
  • Työnkulkua tehostava tulostuslaajennus
  • Laaja tulostuspaperivalikoima
  • Edistykselliset liitännät

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PIXMA PRO-10

Gallerialaatuiset valokuvat


10 musteen järjestelmää käyttävä PIXMA_PRO-10 tuottaa upeita, ammattitasoisia tulosteita 10 x 15 cm:n koosta A3+-kokoon tai 35 cm:n (14") leveyteen. Se on ihanteellinen valinta valokuvaajille, jotka haluavat luoda messutulosteita tai myydä galleriatasoisia valokuvia.

Ammattimaiset värit


LUCIA-pigmenttivärien ansiosta laite tuottaa joka kerta vaikuttavia kuvia, jotka säilyvät pitkään. 10 musteen järjestelmän laaja väriavaruus korostaa kuvien värikylläisyyttä ja yksityiskohtia.

Vaikuttavat mustavalkotulosteet


PIXMA_PRO-10 käyttää kolmea mustavalkomustetta. Siksi se tuottaa kauniita mustavalkovalokuvia, joissa on pehmeät värisiirtymät. Mattamusta ja valokuvamusta ovat aina valmiina tulostusta varten, eikä mustetta mene hukkaan vaihdettaessa kiiltävästä valokuvapaperista mattapintaiseen.

Tasainen kiilto


Väritöntä Chroma Optimizer -mustetta käytetään kiiltävän ja puolikiiltävän paperin tulostetuille alueille. Se varmistaa mustien sävyjen intensiivisyyden, laajentaa väriasteikkoa ja luo mustavalkotulosteille yhdenmukaisen pinnan.

Laatua ja nopeutta


PIXMA_PRO-10 -tulostimen FINE-tulostuspää ja 4 pikolitran pisarakoko tuottavat jopa 4 800 dpi:n tarkkuuden, joten kuvista tulee yksityiskohtaisia ja rakeettomia. Laite tulostaa reunuksellisia, gallerialaatuisia A3+-väritulosteita tai -mustavalkotulosteita alle neljässä minuutissa.

Tehokas työnkulku


Uusi Print Studio Pro -laajennus takaa helpon ja tehokkaan ammattimaisen työnkulun. Tulostuslaajennus tukee yleisiä valokuvasovelluksia, ja kaikki tulostusasetukset ovat käytettävissä yhdessä helppokäyttöisessä valikossa.

Yhdenmukaiset värit


Canonin uusi tulostinohjaimen PRO Mode -väriprofiili varmistaa, että tulostetut värit vastaavat näytössä näkyviä värejä. Värien yhdenmukaisuutta voi lisätä entisestään luomalla ICC-profiileja tai hienosäätämällä tulostinta Canonin Colour Management Tool Pro -ohjelmalla.

Paperin valinta


Tulosta juuri sellaiselle paperille kuin haluat. Laite tukee aitoja Canonin valokuvapapereita. Voit myös ladata ja käyttää Canonin ICC-profiileja, jotka tukevat muiden valmistajien (esimerkiksi Hahnemühle, Ilford ja Canson) papereita.

Liitettävyys


Wi-Fi- ja Ethernet-liitäntöjen ansiosta tulostimen voi sijoittaa minne tahansa, joten se on täydellinen valinta kotona toimivalle valokuvaajalle tai pieneen studioon. Canon Easy-PhotoPrint- tai Apple AirPrint -sovelluksen avulla valokuvia voi tulostaa suoraan älypuhelimista tai tablet-laitteista.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PIXMA PRO-10 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Micro ink droplets for precise print

Erittäin pienet mustepisarat takaavat tarkan tulostusjäljen

High resolution photo printing

Erittäin tarkat valokuvatulosteet

Superb photolab-quality print head

Erinomainen studiolaatuinen tulostuspää

Only change the ink which runs out

Vaihda vain tyhjentynyt värisäiliö

High longevity pigment ink

Erittäin kestävä pigmenttimuste

Chroma_Optimizer_Clear_Ink

Väri-intensiteetin optimointi

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Print plug-in for photo applications

Tulostuslaajennus valokuvasovelluksille

One-stop creative software

Monipuolinen luova ohjelmisto

Print directly onto disc

Tulostus suoraan levylle

Prints up to A3+ and 35cm wide

Tulosteet aina A3+-kokoon ja 35 cm:n leveyteen asti