Canon PIXMA MP250

PIXMA MP250

PIXMA MP250 on pienikokoinen, edullinen ja helppokäyttöinen monitoimilaite. Saat laadukkaita tulosteita valokuvista, asiakirjoista ja verkkosisällöstä. Lisäksi laitteessa on monipuoliset kopiointi- ja skannausominaisuudet.

Edut

  • Tulostus, kopiointi ja skannaus
  • ISO-nopeudet 7,0 / 4,8 mustavalko-/värimallisivua minuutissa (ESAT)
  • 4 800 dpi:n tulostustarkkuus ja 2 pikolitran mustepisarat
  • 10 x 15 cm:n kuva 56 sekunnissa*
  • Easy-WebPrint EX
  • 600 dpi:n skannerissa automaattinen skannaustila
  • Automaattisesti avautuva luovutustaso
  • ChromaLife100+**

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PIXMA MP250

Tulostus, kopiointi ja skannaus


Edullinen ja monipuolinen PIXMA MP250 mahdollistaa laadukkaan tulostuksen, skannauksen ja kopioinnin kotona. Tulostin soveltuu erinomaisesti asiakirjojen, Internet-sivujen ja valokuvien tulostamiseen etenkin aloitteleville käyttäjille, opiskelijoille ja perheille.

Todelliset asiakirjojen tulostusnopeudet


Canon käyttää tulostus- ja kopiointinopeuden mittaamisessa koko toimialaa koskevaa ISO-standardia. Siksi sinulle sopivan PIXMA-tulostimen valinta on helppoa asiakirjan todellisen tulostusnopeuden perusteella. PIXMA MP250:n ISO ESAT -tulostusnopeus on 7,0 mustavalkomallisivua ja 4,8 värimallisivua minuutissa.

Laadukkaat kuvat


Canonin patentoitu FINE-tekniikka ja 2 pikolitran mustepisarat takaavat erinomaisen tulostuslaadun 4 800 x 1 200 dpi:n tarkkuudella. Valokuvat tulostuvat uskomattoman tarkkoina ja selkeinä. Canonin FINE-värikaseteissa käytetään väripohjaisia musteita valokuvatulostukseen. Täydentävä musta pigmenttimuste tuottaa terävän ja tarkan tekstin. PIXMA MP250 on laadukas ja nopea. 10 x 15 cm:n reunukseton valokuva tulostuu oletusasetuksilla noin 56 sekunnissa.*

Älykkäät ominaisuudet ja ohjelmistot


Selkeä Easy-WebPrint EX -ohjelmisto helpottaa tietojen leikkaamista, muokkaamista ja tulostamista Internetistä. Voit järjestää yhdelle sivulle useita leikkeitä ja säästää siten paperia. Edistyksellinen Auto Photo Fix II -ohjelmisto korjaa erilaisia kuvissa usein esiintyviä virheitä, myös alivalotuksen. Näkymänanalysoinnin ja kasvojentunnistuksen ansiosta esimerkiksi punasilmäisyys on helppo poistaa kuvista. Kuvan eri osien valotus optimoidaan, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä.

Tehokas skannaus


600 dpi:n CIS-skannerilla saat erittäin tarkkoja ja alkuperäisen näköisiä skannattuja kuvia. Automaattinen skannaustila tunnistaa skannattavan asiakirjan tai valokuvan ja skannaa ja tallentaa sen alkuperäistä parhaiten vastaavilla asetuksilla automaattisesti.

Nopea ja helppokäyttöinen


Pikakäynnistyksen ansiosta MP250 on käyttövalmis muutamassa sekunnissa – voit tulostaa, kopioida ja skannata lähes välittömästi. Voit noutaa tulosteet ja kopiot kätevästi automaattisesti avautuvalta luovutustasolta.

Pitkäikäiset, kauniit kuvat


ChromaLife100+ -järjestelmä** tuottaa pitkäikäiset ja kauniit kuvat. PIXMA MP250 yhdessä Canonin alkuperäisten musteiden ja tiettyjen Canonin alkuperäisten valokuvapaperien kanssa tallentavat muistosi ihmisiäksi.

* Katso tekniset tiedot
** Katso www.canon-europe.com/chromalife100.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PIXMA MP250 ominaisuuksista ja toiminnoista.

PIXMA MP250 Arvostelut