Canon PIXMA MP230

PIXMA MP230

Tällä tyylikkäällä monitoimilaitteella saat laadukkaat tulostus-, skannaus- ja kopiointitulokset. Helppokäyttöisen ohjelmiston avulla voit järjestellä ja tulostaa valokuvia.

PIXMA MP230

Edut

  • Monitoimilaite: tulostus, kopiointi ja skannaus
  • Helppo asennus ja käyttö
  • Nopea asiakirja- ja valokuvatulostus
  • Lisävarusteena saatavilla riittoisilla mustekaseteilla voit tulostaa enemmän
  • My Image Garden -ohjelma
  • Sovellus Facebook-valokuvien tulostamista varten

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PIXMA MP230

Monitoimilaitteen helppous


Tämä FINE-mustekasettijärjestelmällä varustettu tyylikäs monitoimilaite on omiaan jokapäiväiseen tulostukseen, kopiointiin ja skannaukseen. Laitteen jatkuva tulostusnopeus (ISO ESAT, A4) on 7,0 mustavalko- ja 4,8 värimallisivua minuutissa, joten et joudu odottelemaan asiakirjojen tulostumista. A4-väriskannaus onnistuu noin 14 sekunnissa ja A4-väriasiakirjan kopioiminen noin 30 sekunnissa.

FINE-laatu


Laitteen FINE-tulostuspään tuottamien mustepisaroiden koko on vain 2 pikolitraa ja tulostuksen enimmäistarkkuus on 4 800 dpi, joten tulostusjäljestä tulee laadukasta ja tarkkaa. Hybridimusteet ja ChromaLife100+-järjestelmä takavat kestävät ja kirkaat värikuvat ja terävän tekstin.

Säästä mustekustannuksissa


Kustannustehokkaiden ja riittoisien PG-512- ja CL-513-kasettien ansiosta voit tulostaa huomattavasti enemmän pienemmillä kustannuksilla kuin normaalikokoisia kasetteja käyttäessäsi, ja kasettien vaihtoväli on pidempi – ihanteellista, jos tulostat säännöllisesti.

My Image Garden -ohjelma


Hyödynnä PIXMA-laitteen koko luova potentiaali: voit tulostaa valokuvia, skannata sekä käyttää verkkopalveluja kätevästi My Image Garden -ohjelman avulla. Ohjelman kasvojentunnistuksen ja järjestelytoimintojen ansiosta löydät tietokoneeltasi myös kauan sitten unohtamasi valokuvat ja voit luoda niistä uusia upeita tulosteita.

Tulosta suoraan Facebookista


Elä unohtumattomat hetket uudelleen tulostamalla valokuvia suoraan Facebookista. Print Your Days -sovelluksen avulla voit tulostaa omia tai ystäviesi Facebook-valokuvia vaivattomasti ja luoda kauniita kollaaseja.

Ikuista videoiden huippuhetket


Full HD Movie Print -täysteräväpiirtovideotulostuksen avulla voit tulostaa laadukkaita valokuvia Canonin digitaalikameralla tai videokameralla kuvaamistasi videoista. Voit valita yksittäisiä kuvia tai luoda vaikuttavia tehosteita yhdistämällä useita kuvia yhdeksi.

Älykäs Internet-tulostus


Tulostus Internetistä on helppoa Easy-WebPrint EX -laajennuksen avulla. Tämä Internet Explorerin laajennus mahdollistaa leikkeiden valitsemisen useilta verkkosivuilta, minkä jälkeen voit yhdistää ne yhdelle sivulle. Näin voit tulostaa vain sen, mitä tarvitset.

Säästä energiaa


Automaattinen virrankatkaisu katkaisee tulostimesta virran automaattisesti määrätyn ajan jälkeen ja säästää siten energiaa. Kun aloitat tulostuksen, automaattinen virrankytkentä kytkee virran takaisin. Pikakäynnistystekniikan ansiosta monitoimilaite on käyttövalmis vain muutamia sekunteja virran kytkemisen jälkeen.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PIXMA MP230 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Convenient and easy to replace

Kätevä ja helppo vaihtaa

Micro ink droplets for precise print

Erittäin pienet mustepisarat takaavat tarkan tulostusjäljen

High resolution photo printing

Erittäin tarkat valokuvatulosteet

High resolution scanning

Erittäin tarkka skannaus

Facebook photo printing

Facebook-valokuvien tulostus

One-stop creative software

Monipuolinen luova ohjelmisto

Smart web printing

Älykäs Internet-tulostus

Quality long lasting photos

Laadukkaita ja kestäviä valokuvia

PIXMA MP230 Arvostelut