Langatonta tulostusta ajan hermolla

Löydä uusia luovia ideoita. Tulosta kuvia suoraan mistä tahansa laitteesta ja luo vaikuttavia tulosteita kuuden erillisen musteen järjestelmän avulla. Saat laadukkaita tulosteita hetkessä ja voit yhdistää älylaitteet ja käyttää pilvipalveluita helposti selkeän kosketusnäytön kautta.

Emily ja fenakistoskooppi

Laadukkaita tulosteita nopeasti

Tulosta laadukkaita kuvia muutamassa sekunnissa jopa 9 600 dpi:n tarkkuudella ja ihastu upeisiin lopputuloksiin. Ilmaise itseäsi kauniin värikkäillä valokuvilla ja tyylikkäillä mustavalkotulosteilla Canonin FINE-tekniikan ansiosta.

Käytä luovuuttasi

”Haluan tulostaa inspiroivat kuvat ja nähdä ne ympärilläni ja jakaa teokseni muiden kanssa” (Emily, Vine-taiteilija)
PIXMA MG7700 -sarjan tulostimet auttavat löytämään uusia ideoita, olivatpa kuvasi sitten tallennettuna kameraan, älylaitteeseen tai pilveen. Tee kuvista laadukkaita tulosteita ja anna luovuutesi virrata.

Laadukasta tulostusta uusilla Canonin musteilla

Canonin kuuden erillisen musteen järjestelmän ansiosta voit tulostaa reunuksettomia 10 x 15 cm:n valokuvia vain 21 sekunnissa ja herättää muistot eloon. Käytön helpottamiseksi vain lopussa oleva väri tarvitsee vaihtaa.
Käytössäsi ovat entistä kehittyneemmät värit, kuten harmaa muste, joka tuottaa näyttäviä mustavalkokuvia, sekä erillinen pigmenttimusta, joka tekee tekstistä terävää. Näin saat aina vaikuttavia tuloksia.

Saumaton yhteys tulostimeen

Canon PRINT -sovelluksen avulla voit skannata ja tulostaa vaivattomasti niin taulutietokoneella kuin puhelimella ja toteuttaa minkä tahansa projektin helposti. Sisäänrakennettu Wi-Fi Direct® -tila luo tilapäisen langattoman verkon, jolloin tulostimesta ja älylaitteesta on helppo luoda laitepari.

Tulostus ja skannaus vaivattomasti suoraan pilvestä

Herätä verkkoalbumien kuvat eloon

Monikäyttöinen tulostin, joka tekee tulostamisesta vaivatonta.
Canon PRINT -sovelluksella voit tulostaa kuvia mistä tahansa, niin Facebookista, Instagramista kuin pilvipalveluista. Voit selata kuvia mobiililaitteella tai suoraan tulostimella ja tulostaa ne muutamassa sekunnissa.

Canonin selkeä kosketusnäyttö

Pilvipalvelut käytettävissä helposti

Selkeä kosketuspaneeli tuo pilvipalvelut sormenpäidesi ulottuville.
8,8 cm:n kosketusnäytöllä kuvien etsiminen ja esikatselu onnistuu nopeasti, ja voit tulostaa ne saman tien suoraan tulostimesta.

Tekniset tiedot

Vaihda vain tyhjentynyt värisäiliö

Vaihda vain tyhjentynyt värisäiliö

Lisävarusteena riittoisat musteet

Lisävarusteena riittoisat musteet

Käytä ja jaa langattomasti

Käytä ja jaa langattomasti

Tulostus pilvestä ja skannaus pilveen

Tulostus pilvestä ja skannaus pilveen

Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovellus

Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovellus

Helppokäyttöinen kosketuspaneeli

Helppokäyttöinen kosketuspaneeli

Suuri kosketusnäyttö

Suuri kosketusnäyttö

Nopea yhteys NFC-toiminnolla

Nopea yhteys NFC-toiminnolla

Näytä kaikki tekniset tiedot

Download drivers, software, firmware and manuals.

Product support

Tämän sarjan mallit*

* Joitakin värejä on saatavana vain tietyissä myymälöissä.

Lisävarusteet

Saatat pitää myös seuraavista...

Tutustu PIXMA-valokuvatulostimien ja -monitoimilaitteiden valikoimaan ja löydä täydellisesti tarpeisiisi sopiva laite.

MG3650

Pienikokoinen Wi-Fi-monitoimilaite, joka on helppo yhdistää älylaitteisiin ja pilveen. Tulosta, kopioi ja skannaa nopeasti ja laadukkaasti. Kaksipuolinen tulostus ja XL-mustekasetit.

MG5700-sarja

Tulosta ja skannaa helposti älylaitteiden ja pilvipalvelun avulla. Monipuolisella ja helppokäyttöisellä viiden musteen monitoimilaitteella luot kauniita kuvia ja asiakirjoja.

MG6800-sarja

Tässä tehokkaassa monitoimilaitteessa on viisi mustetta, Wi-Fi-yhteys ja kosketusnäyttö, joiden ansiosta asiakirjojen ja valokuvien tulostaminen onnistuu helposti suoraan älylaitteista ja pilvipalveluista.