Canon PIXMA MG6800 -sarja

PIXMA MG6800 -sarja

Tässä tehokkaassa monitoimilaitteessa on viisi mustetta, Wi-Fi-yhteys ja kosketusnäyttö, joiden ansiosta asiakirjojen ja valokuvien tulostaminen onnistuu helposti suoraan älylaitteista ja pilvipalveluista.

PIXMA MG6850

Edut

  • Tulosta, kopioi ja skannaa parilla suuren kosketusnäytön pyyhkäisyllä
  • Tulosta laadukkaita valokuvia suoraan kamerasta ja muistikortilta
  • Luo yhteys helposti älypuhelimeen tai tablettiin
  • Tulosta suosituista pilvipalveluista ja skannaa niihin
  • Käyttämällä XL-musteita voit tulostaa enemmän

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PIXMA MG6800 -sarja

Tehokkaan joka kodin monitoimilaitteen suuren kosketusnäytön ansiosta tulostus, kopiointi ja skannaus onnistuvat vain parilla pyyhkäisyllä


Laatu tuntuu tältä. Tällä tehokkaalla kodin monitoimilaitteella tulostus, kopiointi, skannaus ja pilvipalvelujen käyttö onnistuvat helposti vaivattoman ja älypuhelinta muistuttavan hallinnan ansiosta. Valikkojen selaaminen, toimintojen valitseminen, kuvien esikatselu ja pilvipalveluiden käyttö on helppoa 7,5 cm:n suuren värikosketusnäytön ansiosta.

Canonin FINE-tekniikan 4 800 dpi:n tarkkuuden ja viiden erillisen mustesäiliön ansiosta voit tulostaa huippulaatuisia valokuvia suoraan muistikorteilta ja kameroista


Huippulaadukkaat ja helposti tulostettavat valokuvat ovat täynnä yksityiskohtia, mustan sävyt ovat todella syviä ja punaiset sävyt entistäkin kylläisempiä – sen takaavat viisi erillistä mustesäiliötä, Canonin FINE-tekniikka ja 4 800 dpi:n tulostustarkkuus. Tulostus onnistuu suoraan muistikorteilta ja yhteensopivista langattomista kameroista. Jatkuva tulostusnopeus (ESAT) on 15,0 mustavalko- ja 9,7 värimallisivua minuutissa, joten 10 x 15 cm:n reunukseton tuloste syntyy noin 41 sekunnissa.

Canon PRINT -sovelluksen ja Wi-Fi Direct® -toiminnon avulla voit tulostaa ja skannata älylaitteista nopeasti ja vaivatta


Lataamalla Canon PRINT -sovelluksen voit tulostaa ja skannata älypuhelimen tai tabletin avulla vaivattomasti. Lisäksi voit käyttää pilvipalveluita suoraan tulostimesta. Wi-Fi Direct® -toiminto luo tilapäisen langattoman verkon, joten et tarvitse langatonta reititintä, Internet-yhteyttä tai salasanaa.

Nauti luovuudesta ja vapaudesta – PIXMA Cloud Linkin avulla tulostat pilvestä ja skannaat pilveen


Parannetun PIXMA Cloud Link -toiminnon avulla voit tulostaa valokuvia parissa sekunnissa Instagramista, Facebookista ja Flickristä. Lisäksi voit tulostaa asiakirjoja suosituista pilvipalveluista, kuten Google Drivesta. Voit helposti ladata skannattuja asiakirjoja ja valokuvia Google Driveen ja nyt myös OneNoteen.

Värin loppuessa vaihdetaan vain tyhjentynyt mustesäiliö, ja lisää säästöä tuovat lisävarusteena saatavat XL-musteet sekä automaattinen kaksipuolinen tulostus


Minimoi haaskaus, maksimoi säästö. Erillisten mustesäiliöiden ansiosta vain lopussa oleva väri tarvitsee vaihtaa. Voit tulostaa enemmän käyttämällä lisävarusteena saatavia XL-musteita ja säästää paperia automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ansiosta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PIXMA MG6800 -sarja ominaisuuksista ja toiminnoista.

Only change the ink which runs out

Vaihda vain tyhjentynyt värisäiliö

Large touch screen display

Suuri kosketusnäyttö

Optional high yield inks

Lisävarusteena riittoisat musteet

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

Print from and scan to the cloud

Tulostus pilvestä ja skannaus pilveen

Built-in card reader

Sisäänrakennettu kortinlukija

Canon PRINT Inkjet/SELPHY app

Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovellus

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

  • Monitoimilaite – PIXMA MG6800 -sarja

  • Mustekasetit

  • Virtajohto

  • Asennus-CD-levy (CD vain Windowsille – Mac-ajurit saatavana verkossa)

  • Käyttöoppaat ja muut asiakirjat

AirPrint-Printers

Langaton tulostus

Wi-Fi-yhteydellä voit tulostaa älypuhelimista ja taulutietokoneista.

Pilvitulostus

Pilvipalvelua tukevien PIXMA-tulostinten avulla voit tulostaa tiedostoja pilvipalveluista – suoraan älylaitteesta.

Cloud-Printers