Canon PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Viiden musteen valokuvamonitoimilaite tukee luovia projektejasi ja tuottaa erinomaisen tulostuslaadun. Edistyksellisen Wi-Fi-liitännän ansiosta voit tulostaa helposti suoraan älylaitteista ja pilvestä.

MG6650

Edut

  • Muodosta yhteys, tulosta, kopioi ja skannaa laadukkaalla Wi-Fi-monitoimilaitteella
  • Nauti luovuudesta ja vapaudesta – PIXMA Cloud Linkin* avulla tulostat pilvestä ja skannaat pilveen
  • Tulosta ja skannaa vaivattomasti NFC-tekniikkaa tukevista älylaitteista PIXMA Touch & Print -sovelluksella
  • Luo hetkessä laadukkaita tulosteita, joita kelpaa esitellä ylpeänä
  • Viisi erillistä värisäiliötä: vaihda vain lopussa oleva väri

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PIXMA MG6650

Huipputehokas monitoimilaite


Anna luovuutesi loistaa – tulostettuna. Täydellinen kumppani kamerallesi! Kotikäyttöön suunnitellussa tehokkaassa monitoimilaitteessa on edistyksellinen viiden musteen järjestelmä, nopeat tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnot sekä pilviyhteys. Laitetta voi käyttää langattomasti kaikkialla kotona ja etäyhteydellä mobiililaitteista. Voit tulostaa valokuviasi helposti suoraan muistikortilta ja yhteensopivasta langattomasta kamerasta.

Yhdistä pilveen


Siirry suoraan pilveen. Nauti vapaudesta: voit tulostaa internetistä ja skannata internetiin suoraan tulostimen näytöstä. Entistä paremman PIXMA Cloud Linkin avulla voit tulostaa valokuvia hetkessä Facebookista, Twitteristä ja verkkoalbumeista, tulostaa asiakirjoja pilvipalveluista ja skannata niihin (esim. Google Drive, OneDrive ja Dropbox) sekä liittää ja lähettää skannattuja tiedostoja/kuvia sähköpostitse – kaikki tämä ilman tietokonetta.*

Tukee älypuhelimia ja taulutietokoneita


Tulostin on yhteensopiva älypuhelimesi kanssa. Lataa Canonin PIXMA Printing Solutions -sovellus älypuhelimeesi tai taulutietokoneeseesi. Sovelluksen kautta pääset siirtymään suoraan pilvipalveluihin. Wi-Fi- tai internet-yhteydellä voit tarkistaa tulostimen tilan, lukea käyttöopasta ja tarkistaa mustetasot. Mobiiliyhteysvaihtoehtojen tarjonta on täydellinen: saatavana on myös Apple AirPrint- ja Google Cloud Print -tuki.

Nopea ja laadukas tulostus


Anna laadukkaiden tulosteiden tehdä vaikutus. Saat ylpeänä esitellä kuvia, jotka ovat täynnä hienoja yksityiskohtia. Voit myös tulostaa ammattitasoisia asiakirjoja, joiden teksti näkyy aina terävänä – apunasi ovat viisi erillistä värisäiliötä, Canonin FINE-tekniikka ja jopa 4 800 dpi:n tulostustarkkuus. Myös tulostaminen käy nopeasti: jatkuva tulostusnopeus (ESAT) on 15 mustavalko- ja 9,7 värimallisivua minuutissa. Saat käteesi valmiin 10 x 15 cm:n reunuksettoman valokuvan noin 44 sekunnissa.

Helppokäyttöinen kosketusohjaus


Laatu tuntuu tältä. Toimintojen ohjaaminen sormiliikkeillä on helppoa. Valikkojen selaaminen, toimintojen valitseminen, kuvien esikatselu ja pilvipalveluiden käyttö on helppoa. Suuren värikosketusnäytön koko on 7,5 cm.

Säästä muste- ja paperikustannuksissa


Minimoi haaskaus, maksimoi säästö. Erillisten mustesäiliöiden ansiosta vain lopussa oleva väri tarvitsee vaihtaa. Voit tulostaa enemmän käyttämällä lisävarusteena saatavia XL-musteita ja säästää paperia automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ansiosta.

Luovuus valloilleen


Leikittele luovuudellasi Easy Photo Print+ -sovelluksen avulla (saatavana PIXMA Printing Solutions -sovelluksen kautta). Verkkosovelluksella voit suunnitella ja tulostaa helposti onnittelukortteja, valokuvakollaaseja ja paljon muuta. Voit käyttää kuvia, jotka olet tallentanut taulutietokoneeseen, tietokoneeseen tai pilveen.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PIXMA MG6650 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Only change the ink which runs out

Vaihda vain tyhjentynyt värisäiliö

Touch Screen

Suuri kosketusnäyttö

Optional high yield inks

Lisävarusteena riittoisat musteet

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

Print from and scan to the cloud

Tulostus pilvestä ja skannaus pilveen

Built-in card reader

Sisäänrakennettu kortinlukija

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions -sovellus

PIXMA-Touch-Print

Nopeat liitännät NFC-toiminnolla

  • Monitoimilaite PIXMA MG6650
  • Mustekasetit
  • Virtajohto
  • Asennus-CD-levy (CD vain Windowsille – Mac-ajurit saatavana verkossa)
  • Käyttöoppaat ja muut asiakirjat