Canon PIXMA MG6450

PIXMA MG6450

Tehokkaan 5 musteen monitoimilaitteen erinomainen liitettävyys mahdollistaa tulostuksen suoraan älylaitteista ja pilvestä. Tyylikäs, pienikokoinen ja helppokäyttöinen laite tuottaa todella laadukkaita tulosteita.

PIXMA MG6450

Edut

  • Tehokas ja tyylikäs, Wi-Fi-liitännällä varustettu monitoimilaite tulostukseen, kopiointiin ja skannaukseen
  • Internettulostus suoraan laitteen näytöltä: voit tulostaa verkkoalbumeista, yhteisöpalveluista ja pilvipalveluista
  • Kätevä tulostus ja skannaus älylaitteista langattoman verkon tai internetin kautta
  • PIXMA Printing Solutions -sovellus tulostimen etähallintaa varten
  • Kätevä tulostus 7,5 cm:n värinäytön, muistikortin lukulaitteen ja Wireless PictBridge -liitännän avulla

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PIXMA MG6450

Huipputehokas monitoimilaite


Tämä tyylikkään kiiltävä ja tehokas monitoimilaite mahdollistaa nopean ja laadukkaan tulostuksen, kopioinnin ja skannauksen. Laitteessa on 5 musteen järjestelmä ja pilvipalvelutoiminnot. Se on suunniteltu langattomaan käyttöön ja jakamiseen mobiililaitteiden avulla kaikkialla kotona.

Kamerasi täydellinen kumppani


Laitteen sisäisen muistikortin lukulaitteen ja langattoman lähiverkon PictBridge-liitännän ansiosta voit helposti tulostaa valokuvia suoraan muistikortilta ja yhteensopivasta langattomalla yhteydellä varustetusta kamerasta. Voit myös skannata valokuvia ja asiakirjoja muistikortille. Suuri 7,5 cm:n näyttö helpottaa toimintojen käyttöä ja kuvien esikatselua.

Pilvitulostus


Parannetun PIXMA Cloud Link -toiminnon avulla voit tulostaa suoraan internetistä. Voit tulostaa valokuvia nopeasti Facebookista, Twitteristä tai esimerkiksi image.canon -verkkoalbumeista tai tulostaa asiakirjoja Evernote- tai Dropbox-pilvipalveluista suoraan tulostimen suuren näytön kautta. Voit myös luoda kalentereita sekä ladata paperipohjia ja muita valmiita malleja PIXMA Cloud -palvelusta.

Tukee älypuhelimia ja taulutietokoneita


Voit hallita monitoimilaitettasi suoraan älylaitteilla. Canonin PIXMA Printing Solutions -sovelluksen avulla voit tulostaa älylaitteista ja pilvipalveluista sekä skannata niihin. Lisäksi voit tarkistaa tulostimen tilan, lukea käyttöopasta ja tarkistaa mustetasot. Laitteessa on myös Apple AirPrint- ja Google Cloud Print -tuki.

Laadukkaat tulosteet erillisten mustesäiliöiden ansiosta


Monitoimilaitteen viisi erillistä mustesäiliötä tehostavat tulostusta, koska vain kulloinkin lopussa oleva väri täytyy vaihtaa. Erilliset mustat värisäiliöt asiakirjatulostukseen ja valokuvatulostukseen sekä Canonin FINE-tekniikka ja 4 800 dpi:n tulostustarkkuus takaavat terävät ja yksityiskohtaiset tekstit ja valokuvat.

Nopea tulostus


Laite on omiaan nopeaan ja laadukkaaseen tulostukseen kotona: sen asiakirjatulostusnopeus on 15,0 mustavalko- ja 9,7 värimallisivua (A4) minuutissa, ja 10 x 15 cm:n reunukseton valokuva tulostuu noin 44 sekunnissa.

Säästä muste- ja paperikustannuksissa


Lisävarusteena saatavilla XL-musteilla voi tulostaa enemmän sivuja kuin tavallisilla, joten kasetteja ei tarvitse vaihtaa niin usein ja voit säästää jopa 30 % sivua kohti. Automaattisen kaksipuolisen tulostuksen avulla säästät paperia ja voit luoda ammattitasoisia kaksipuolisia asiakirjoja.

My Image Garden -ohjelma


My Image Garden on monipuolinen ohjelma, jonka avulla voit järjestellä ja tulostaa valokuvia, skannata sekä käyttää verkkopalveluita. Kasvojentunnistuksen ja muiden edistyksellisten ominaisuuksien ansiosta löydät etsimäsi valokuvat tietokoneelta helposti.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PIXMA MG6450 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Only change the ink which runs out

Vaihda vain tyhjentynyt värisäiliö

Optional high yield inks

Lisävarusteena riittoisat musteet

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions -sovellus

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Print directly from cloud

Tulostus suoraan pilvipalvelusta

Built-in card reader

Sisäänrakennettu kortinlukija

  • Monitoimilaite PIXMA MG6450
  • Mustekasetit
  • Virtajohto
  • Asennus-CD-levy
  • Käyttöoppaat ja muut asiakirjat