Canon PIXMA MG5650

PIXMA MG5650

Hyödynnä huipputason monipuolisuus. Koko perheen laadukkaalla viiden musteen monitoimilaitteella luot kauniita kuvia ja asiakirjoja, pääset hyödyntämään hauskoja toimintoja ja muodostat helposti yhteyden älylaitteisiin ja pilveen.

PIXMA MG5650

Edut

  • Monipuolisia toimintoja. Muodosta yhteys, tulosta, kopioi ja skannaa laadukkaalla Wi-Fi-monitoimilaitteella
  • Nauti luovuudesta ja vapaudesta – PIXMA Cloud Linkin* avulla tulostat pilvestä ja skannaat pilveen
  • Tulosta ja skannaa vaivattomasti älylaitteista PIXMA Printing Solutions -sovelluksella
  • Taltioi tärkeät hetket nopeasti laadukkaiksi tulosteiksi
  • Viisi erillistä värisäiliötä: vaihda vain lopussa oleva väri

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PIXMA MG5650

Laadukas monitoimilaite


Yhdistä, luo, tulosta, skannaa ja kopioi kotona. Koko perhe saa iloa edullisesta viiden musteen monitoimilaitteesta, jossa on edistyksellinen Wi-Fi-liitäntä ja suora yhteys pilvipalveluihin. Laitetta voi käyttää langattomasti kaikkialla kotona ja etäyhteydellä mobiililaitteista. Se sisältää myös langattoman lähiverkon PictBridge-liitännän, joten voit tulostaa lempivalokuvasi helposti suoraan yhteensopivasta langattomasta kamerasta.

Säästä muste- ja paperikustannuksissa


Minimoi haaskaus, maksimoi säästö. Erillisten mustesäiliöiden ansiosta vain lopussa oleva väri tarvitsee vaihtaa. Voit tulostaa enemmän käyttämällä lisävarusteena saatavia XL-musteita ja säästää paperia automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ansiosta.

Yhdistä pilveen


Siirry suoraan pilveen. Nauti vapaudesta: voit tulostaa internetistä ja skannata internetiin suoraan tulostimen näytöstä. Entistä paremman PIXMA Cloud Linkin avulla voit tulostaa valokuvia hetkessä Facebookista, Twitteristä ja verkkoalbumeista, tulostaa asiakirjoja pilvipalveluista ja skannata niihin (esim. Google Drive, OneDrive ja Dropbox) sekä liittää ja lähettää skannattuja tiedostoja/kuvia sähköpostitse – kaikki tämä ilman tietokonetta.*

Tukee älypuhelimia ja taulutietokoneita


Tulostin on yhteensopiva älypuhelimesi kanssa. Lataa Canonin PIXMA Printing Solutions -sovellus älypuhelimeesi tai taulutietokoneeseesi. Sovelluksen kautta pääset siirtymään suoraan pilvipalveluihin. Wi-Fi- tai internet-yhteydellä voit tarkistaa tulostimen tilan, lukea käyttöopasta ja tarkistaa mustetasot. Mobiiliyhteysvaihtoehtojen tarjonta on täydellinen: saatavana on myös Apple AirPrint- ja Google Cloud Print -tuki.

Laadukkaita tulosteita nopeasti


Anna laadukkaiden tulosteiden tehdä vaikutus. Saat ylpeänä esitellä kuvia, jotka ovat täynnä hienoja yksityiskohtia. Voit myös tulostaa ammattitasoisia asiakirjoja, joiden teksti näkyy aina terävänä – apunasi ovat viisi erillistä värisäiliötä, Canonin FINE-tekniikka ja jopa 4 800 dpi:n tulostustarkkuus. Myös tulostaminen käy nopeasti: jatkuva tulostusnopeus (ESAT) on 12,7 mustavalko- ja 8,7 värimallisivua minuutissa. Saat käteesi valmiin 10 x 15 cm:n reunuksettoman valokuvan noin 44 sekunnissa.

Nopea ja helppokäyttöinen


Hallinta, katselu ja yhteyden muodostaminen on vaivatonta. Suurella 6,2 cm:n näytöllä kaikki on selkeää, kun valitset toimintoja, esikatselet kuvia ja käytät pilvipalveluita. Automaattisen käynnistyksen ansiosta pääset heti asiaan, kun haluat tulostaa samaan verkkoon liitetystä tietokoneesta tai mobiililaitteesta.

Luovuus valloilleen


Pidä hauskaa! Anna Easy Photo Print+ -sovelluksen vapauttaa luovuutesi. (Saatavana PIXMA Printing Solutions -sovelluksen kautta.) Voit suunnitella ja tulostaa helposti onnittelukortteja, valokuvakollaaseja ja paljon muuta. Voit käyttää kuvia, jotka olet tallentanut taulutietokoneeseen, tietokoneeseen tai pilveen.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PIXMA MG5650 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Only change the ink which runs out

Vaihda vain tyhjentynyt värisäiliö

4800 dpi

Erittäin pienet mustepisarat takaavat tarkan tulostusjäljen

Optional high yield inks

Lisävarusteena riittoisat musteet

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

Print from and scan to the cloud

Tulostus pilvestä ja skannaus pilveen*

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions -sovellus

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

  • Monitoimilaite PIXMA MG5650
  • Mustekasetit
  • Virtajohto
  • Asennus-CD-levy (CD vain Windowsille – Mac-ajurit saatavana verkossa)
  • Käyttöoppaat ja muut asiakirjat

PIXMA MG5650 Arvostelut