Canon PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Tyylikäs ja pienikokoinen monitoimilaite, jota voi käyttää helposti kaikkialla kotona Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Laitteessa on nopea ja laadukas tulostus, kopiointi ja skannaus sekä Google Cloud Print- ja Apple AirPrint -tuki.

PIXMA MG3550

Edut

  • Pienikokoinen ja tyylikäs, Wi-Fi-liitännällä varustettu monitoimilaite, jolla voit tulostaa, kopioida ja skannata kotona
  • Tulostus ja skannaus älypuhelimen tai taulutietokoneen kautta PIXMA Printing Solutions -sovelluksen avulla
  • Google Cloud Print- ja Apple AirPrint -tuki
  • Lisävarusteena saatavilla XL-kaseteilla enemmän tulosteita
  • 4 800 dpi:n tarkkuus ja FINE-tekniikka takaavat laadukkaat tulosteet

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PIXMA MG3550

Pieni, langattomalla liitännällä varustettu monitoimilaite


Tämä tyylikäs ja kompakti monitoimilaite on täydellinen valinta jokapäiväiseen käyttöön. Sen FastFront-muotoilu tekee paperinsyötöstä ja mustekasettien vaihdosta vaivatonta, ja Wi-Fi-liitännän ansiosta tietokoneista ja mobiililaitteista tulostaminen on helppoa.

Yhteensopiva älypuhelimien ja tablet-laitteiden kanssa


Canonin PIXMA Printing Solutions -sovelluksen avulla voit tulostaa älypuhelimista ja taulutietokoneista tai skannata niihin sekä tarkastella tulostimen tietoja, kuten online-käyttöopasta ja reaaliaikaisia mustetasoja. Laitteessa on myös Apple AirPrint -tuki. Automaattinen käynnistys kytkee tulostimen virran automaattisesti, kun aloitat tulostuksen.

Tulosta mistä tahansa


Google Cloud Print yhdistää laitteesi suoraan verkkoon, joten voit tulostaa Google Docs -asiakirjoja, sähköpostiviestejä, valokuvia ja PDF-liitteitä lähes mistä tahansa. Tiedostot lähetetään tulostettavaksi turvallisesti internetin kautta mistä tahansa – samasta huoneesta tai vaikka toiselta puolelta maailmaa.

Laadukkaita tulosteita nopeasti


FINE-mustekasettijärjestelmän 4 800 dpi:n tulostustarkkuuden ansiosta yksityiskohdat toistuvat erittäin tarkasti. Laitteen A4-asiakirjojen tulostusnopeus on 9,9 mustavalko- ja 5,7 värimallisivua minuutissa, ja 10 x 15 cm:n reunukseton valokuva tulostuu noin 44 sekunnissa. Laite on siis omiaan laadukkaiden asiakirjojen ja valokuvien nopeaan tulostukseen kotona.

Säästä muste- ja paperikustannuksissa


Tulosta enemmän pienemmillä kustannuksilla. XL-mustekasettien tulostusmäärät ovat huomattavasti suuremmat ja vaihtoväli pidempi kuin normaalikokoisten kasettien. Jos tulostat paljon, voit säästää jopa 30 % sivua kohti. Automaattisen kaksipuolisen tulostuksen avulla säästät paperia ja voit luoda ammattitasoisia kaksipuolisia asiakirjoja.

My Image Garden -ohjelma


My Image Garden on monipuolinen ohjelma, jonka avulla saat enemmän irti PIXMA-laitteestasi. Voit järjestellä ja tulostaa valokuvia, skannata sekä käyttää verkkopalveluita. Kasvojentunnistuksen ja muiden edistyksellisten ominaisuuksien ansiosta löydät etsimäsi valokuvat tietokoneelta helposti.

Vapauta luovuutesi CREATIVE PARK PREMIUM -palvelun avulla


Tämän verkkopalvelun avulla voit ladata ja tulostaa valokuvia, kuvituksia ja askartelumateriaalia ja luoda ammattitasoisia onnittelukortteja, kalentereita ja upeita kolmiulotteisia paperitöitä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PIXMA MG3550 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Convenient and easy to replace

Kätevä ja helppo vaihtaa

High resolution photo printing

Erittäin tarkat valokuvatulosteet

Optional high yield inks

Lisävarusteena riittoisat musteet

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions -sovellus

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

Turns on when you start printing

Käynnistyy, kun tulostus aloitetaan

  • PIXMA MG3550 -monitoimilaite
  • FINE-värikasetit
  • Virtajohto
  • Asennus-CD-levy
  • Käyttöoppaat ja muut asiakirjat