Canon PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Tällä Wi-Fi-liitännällä varustetulla monitoimilaitteella voit tulostaa, kopioida ja skannata helposti mistä tahansa kotona. Pienikokoisessa laitteessa on FastFront-muotoilu, automaattinen kaksipuolinen tulostus sekä älypuhelintulostus- ja Apple AirPrint -tuki.

PIXMA MG3250

Edut

  • Wi-Fi-monitoimilaite: tulostus, kopiointi ja skannaus
  • Mobiilitulostus- ja Apple AirPrint -tuki
  • Helppo ja tehokas verkkotulostus
  • Lisävarusteena saatavat XL-mustekasetit riittävät pidempään
  • Automaattinen kaksipuolinen tulostus säästää paperia
  • Nopea asiakirja- ja valokuvatulostus
  • My Image Garden -ohjelma
  • Automaattinen käynnistys ja virrankatkaisu

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PIXMA MG3250

Pieni, langattomalla liitännällä varustettu monitoimilaite


Tällä monitoimilaitteella voit tulostaa tietokoneista tai mobiililaitteista Wi-Fi-yhteyden kautta helposti mistä tahansa kotona. Tyylikäs ja kompakti FastFront-muotoilu helpottaa paperin asettamista ja mustekasettien vaihtoa. Monipuolinen tulostin, kopiokone ja skanneri sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Yhteensopiva älypuhelimien ja taulutietokoneiden kanssa


Canonin Easy-PhotoPrint-sovelluksen avulla voit tulostaa mobiililaitteista ja skannata niihin missä tahansa kotona. Apple AirPrint -tuen ansiosta voit myös tulostaa valokuvia, sähköposteja, verkkosivuja ja muita asiakirjoja suoraan iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteista.

Tulosta enemmän pienemmillä kustannuksilla


Suurempien XL FINE -mustekasettien ansiosta kasettien vaihtoväli on pidempi. Niillä voit tulostaa huomattavasti enemmän kuin normaalikokoisilla kaseteilla. XL-mustekasetit ovat myös kustannustehokkaampia, ja voit säästää jopa 50 % sivua kohti – ihanteellista, jos tulostat paljon.

Säästä paperia


Automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ansiosta säästät paperia ja luot ammattitasoisia asiakirjoja. Easy-WebPrint EX -laajennuksen älykkään verkkotulostuksen ansiosta voit tulostaa vain sen, mitä tarvitset. Laajennuksen avulla on helppo ottaa osia verkkosivuista ja yhdistää ne yhdelle sivulle tulostusta varten.

Laadukkaita tulosteita nopeasti


FINE-mustekasettijärjestelmän ansiosta saat tarkkoja tulosteita nopeasti. Laite tulostaa laadukkaita asiakirjoja ja valokuvia nopeasti: sen jatkuva tulostusnopeus (ISO ESAT, A4) on 9,2 mustavalko- ja 5,0 värimallisivua minuutissa. Reunukseton 10 x 15 cm:n valokuva tulostuu noin 44 sekunnissa ja A4-värikopio noin 20 sekunnissa.

My Image Garden -ohjelma


Voit tulostaa valokuvia, skannata ja käyttää verkkopalveluita – kuten CREATIVE PARK PREMIUMia – kätevästi yhdellä ohjelmalla. My Image Garden tukee kasvojentunnistusta, ja sen järjestelytoiminnot etsivät tietokoneeltasi myös kauan sitten unohtamasi kuvat ja järjestävät ne upeiksi kokonaisuuksiksi tulostusta varten. Ohjelman avulla voit myös helposti skannata pilvipalveluihin ja luoda PDF-tiedostoja.

Tulosta suoraan Facebookista


Print Your Days -sovelluksen avulla voit tulostaa omia ja ystäviesi valokuvia suoraan Facebookista. Käytettävissä on erilaisia tehosteita, ja hyödyntämällä tarjolla olevia useita taustatyylejä voit luoda upeita kollaaseja jopa viidestä kuvasta kerrallaan.

Säästä energiaa


Automaattinen virrankatkaisu vähentää virrankulutusta katkaisemalla tulostimesta virran määrätyn ajan kuluttua, jos tulostinta ei käytetä. Automaattinen virrankytkentä kytkee virran automaattisesti, kun aloitat tulostuksen.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PIXMA MG3250 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Convenient and easy to replace

Kätevä ja helppo vaihtaa

Micro ink droplets for precise print

Erittäin pienet mustepisarat takaavat tarkan tulostusjäljen

High resolution photo printing

Erittäin tarkat valokuvatulosteet

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Compact design and easy operation

Pienikokoinen ja helppokäyttöinen

Print images from your movies

Tulosta kuvia videoistasi

Smart web printing

Älykäs Internet-tulostus

High resolution scanning

Erittäin tarkka skannaus

Facebook photo printing

Facebook-valokuvien tulostus

One-stop creative software

Monipuolinen luova ohjelmisto