Canon PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

Canonin FINE-tekniikan ja lisävarusteena saatavien XL-musteiden ansiosta tämä pienikokoinen tulostin tuottaa laadukkaita tulosteita edullisesti. Laitteessa on USB-liitäntä, joten se soveltuu erinomaisesti henkilökohtaiseksi pöytätulostimeksi.

PIXMA iP2850

Edut

  • Pieni, tyylikäs ja edullinen kotitulostin
  • Laadukkaita tulosteita FINE-värikasettitekniikalla
  • Tulostusnopeus 8,0 mustavalko- ja 4,0 värimallisivua (A4) minuutissa
  • Lisävarusteena saatavilla XL-kaseteilla enemmän tulosteita
  • Automaattinen virrankatkaisu, kun laitetta ei käytetä

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PIXMA iP2850

Edullinen tulostin kotikäyttöön


Tämä helppokäyttöinen ja edullinen kotitulostin soveltuu erinomaisesti asiakirjojen jokapäiväiseen ja valokuvien satunnaiseen tulostamiseen. Laitteessa on kaksi mustekasettia. Helppokäyttöisen USB-liitännän ja pienen kokonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti henkilökohtaiseksi pöytätulostimeksi.

Laadukkaat tulosteet


Tulosta laadukkaita asiakirjoja ja erittäin yksityiskohtaisia valokuvia Canonin FINE-tekniikan ja hybridimustejärjestelmän avulla. Värillisen värikasetin dye-pohjaisten musteiden ansiosta värit toistuvat kirkkaina, ja mustan värikasetin pigmenttimusta tuottaa selkeää ja terävää tekstiä.

Säästöä mustekustannuksissa


Tulosta enemmän pienemmin kustannuksin. XL-kasettien tulostusmäärät ovat huomattavasti tavallista suuremmat ja vaihtoväli pidempi. Jos tulostat paljon, voit säästää jopa 30 % sivua kohti normaalikokoisiin kasetteihin verrattuna.

My Image Garden -ohjelma


My image Garden -ohjelman avulla valokuvien järjestäminen ja tulostaminen on helppoa. Kasvojentunnistuksen ja muiden edistyksellisten ominaisuuksien ansiosta löydät helposti tietokoneella olevat valokuvat – myös sellaiset, jotka olit jo unohtanut – ja voit luoda niistä uusia upeita tulosteita.

Älykäs Internet-tulostus


Internet Explorerille tarkoitetun Easy-WebPrint EX -laajennuksen Auto Clip -toiminnon avulla voit tulostaa verkosta helposti vain sen, mitä tarvitset. Ota leikkeitä valitsemastasi sisällöstä useilta verkkosivuilta ja yhdistä ne yhdelle arkille – näin säästät paperia.

Säästä energiaa


Automaattinen virrankatkaisu vähentää virrankulutusta katkaisemalla tulostimesta virran määrätyn ajan kuluttua, jos tulostinta ei käytetä. Automaattinen käynnistys kytkee tulostimen virran automaattisesti, kun aloitat tulostuksen. Hiljaisen tilan ansiosta voit tulostaa lähes äänettömästi.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PIXMA iP2850 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Convenient and easy to replace

Kätevä ja helppo vaihtaa

High resolution photo printing

Erittäin tarkat valokuvatulosteet

Optional high yield inks

Lisävarusteena riittoisat musteet

One-stop creative software

Monipuolinen luova ohjelmisto

Smart web printing

Älykäs Internet-tulostus

Turns on when you start printing

Käynnistyy, kun tulostus aloitetaan

Near silent printing at home

Lähes äänetön laite kotikäyttöön

  • A4-tulostin PIXMA iP2850
  • FINE-mustekasetit (väri ja musta)
  • Virtajohto
  • Asennus-CD-levy
  • Käyttöoppaat ja muut asiakirjat

PIXMA iP2850 Arvostelut

Tutki ja tutustu

Online manual and download

Verkkokäyttöopas apuna asennuksessa

Voit käyttää tämän tulostimen käyttöopasta verkossa ilman, että sinun tarvitsee ladata tiedostoja tietokoneelle, älypuhelimeen tai taulutietokoneelle. Katso, miten voit määrittää käyttämäsi laitteen ja käyttöjärjestelmän tulostusasetukset ja ladata tarvittavat ohjelmat.