Canon TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

Arkkitehtuurivalokuvaukseen suunnitellun TS-E 17 mm f/4L:n kuvan vääristymät on hyvin korjattu, ja terävyys pysyy erinomaisena koko kuva-alalla. Kallistus- ja siirtomekanismin toisistaan riippumaton kierto varmistaa monipuoliset säätömahdollisuudet.

TS-E 17mm f4L

Edut

  • Ultralaajakulmainen 17 mm:n perspektiivinkorjausobjektiivi
  • Terävät kuvat ilman vääristymiä
  • ±6,5 asteen kallistus ja ±12 mm:n siirto
  • Erillinen kallistuksen ja siirron kierto
  • Asfäärinen ja UD-linssielementit
  • Sub wavelength structure - ja super spectra -pinnoitteet
  • Pyöreä himmennin

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon TS-E 17mm f/4L

Laajemmat kallistus- ja siirtovalokuvauksen mahdollisuudet


TS-E 17 mm f/4L on ultralaajakulmainen perspektiivinkorjausobjektiivi, joka tuo laajakulmakuvauksen sekä APS-C-kennojen että täysikokoisten kennojen ulottuville. Canonin ainutlaatuisen kääntöjärjestelmän ansiosta kallistus- ja siirtosuuntaa voidaan vaihtaa toisistaan riippumatta. Perspektiivin ja syväterävyyden voi säätää erikseen, joten objektiivi joustaa kuvaustarpeiden mukaan.

Laaja siirtoalue


Objektiivissa on 104 asteen diagonaalinen kuva-ala, ±6,5 asteen kallistuskulma, ±12 mm:n siirto ja mahdollisuus kiertää sekä kallistus- että siirtomekanismeja ±90 astetta, joten TS-E 17 mm f/4L on markkinoiden monipuolisimpia objektiiveja. TS-E 17 mm f/4L -objektiivin kallistus- ja siirtomekanismeissa on myös lukitus, joka auttaa välttymään tahattomilta liikkeiltä.

Korkealuokkaiset linssielementit


Objektiivissa on suurikokoinen asfäärinen linssi, joka varmistaa tarkkuuden koko kuva-alalla ja minimaaliset vääristymät. Neljä UD-elementtiä ehkäisevät kromaattisia poikkeamia, jotka ovat yleisiä laajakulmakuvissa. Näiden ominaisuuksien ansiosta objektiivi sopii erityisesti arkkitehtuurin valokuvaukseen.

Sub-wavelength structure -pinnoite


Digitaalivalokuvaukseen suunniteltu linssipinnoite auttaa vähentämään haamukuvia ja heijastuksia, jotka aiheutuvat valon heijastumisesta objektiivin sisällä, ja tekee kuvista kirkkaita ja selkeitä.

Tukeva rakenne


Canonin L-sarjan objektiivit on rakennettu kestämään säännöllistä käyttöä erilaisissa kuvausosuhteissa. Säältä ja pölyltä suojaavat tiivisteet tuovat lisäsuojaa, ja vastavalosuoja ja objektiivipussi kuuluvat pakkaukseen.

Lyijytöntä optiikkaa


TS-E 17 mm f/4L -objektiivin valmistuksessa on käytetty pelkästään ympäristöä säästävää, lyijytöntä lasia.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon TS-E 17mm f/4L ominaisuuksista ja toiminnoista.

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

kampanja

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.